- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Hep beraber basariyoruz siz olmasaniz yapamazdimPonponlar senin için
Tebrik ediyorum seni balım
Bende öyle düşünüyorum kilo veriyorsam eğer sizlerin sayesinde hepinizi seviyorumHep beraber basariyoruz siz olmasaniz yapamazdim
Ayy inşallah canım az kaldı gitsin artık şu 6 larAy ben de ekledim sen gormedin heralde diye6lara bay bay mi diyosun nee
Merhaba kilolu olmak kader değil bir sağlık problemin yoksa, kabullenmek yok kiloları sadece görsellik için değil sağlığımız için vericez kurtulacazMerhaba üye aliminiz açık mı ?
Ben bahar 3yasina girmek üzere bir oğul annesi 31yasinda siskolugu Birgün kabullenip birgün reddeden 84den 68 e inip tekrar yükselişe geçen kendi içinde bocalayan bir siskoyum evet siskoyum 1.sinif obezim hemde hayatında hiç 58in üstüne çıkmamış biri olarak bunu nasıl kabullendim bende bilmiyorum aynadaki tombik gövdeye alıştım sanki bu göbek hep vardı yada ben hiç 27-36beden kot giymedimde dolaptaki kotlar baskalarinindi
Kabul ederseniz bu sabah itibarıyla 74.5 çıktım
Burada kilo vermek istiyorsan aktif olmalisin canim.Ben bu gruba katilali 1 ay olmadi daha ama inan beslenme iskanliklarim degisti.Her gün menunu paylas yorum yapalim yanlislarin varsa soyleyelim az da olsa.bilgimizle yardim edelim.Ayni sekilde sen de bize.Kilolu olmak kader degil :)Merhaba üye aliminiz açık mı ?
Ben bahar 3yasina girmek üzere bir oğul annesi 31yasinda siskolugu Birgün kabullenip birgün reddeden 84den 68 e inip tekrar yükselişe geçen kendi içinde bocalayan bir siskoyum evet siskoyum 1.sinif obezim hemde hayatında hiç 58in üstüne çıkmamış biri olarak bunu nasıl kabullendim bende bilmiyorum aynadaki tombik gövdeye alıştım sanki bu göbek hep vardı yada ben hiç 27-36beden kot giymedimde dolaptaki kotlar baskalarinindi
Kabul ederseniz bu sabah itibarıyla 74.5 çıktım
Merhaba kilolu olmak kader değil bir sağlık problemin yoksa, kabullenmek yok kiloları sadece görsellik için değil sağlığımız için vericez kurtulacaz
Burada kilo vermek istiyorsan aktif olmalisin canim.Ben bu gruba katilali 1 ay olmadi daha ama inan beslenme iskanliklarim degisti.Her gün menunu paylas yorum yapalim yanlislarin varsa soyleyelim az da olsa.bilgimizle yardim edelim.Ayni sekilde sen de bize.Kilolu olmak kader degil :)
Oh maşallah canım gözün aydın süper gidiyorsunBugun itibariyle tam 1.5 ayda tam 8 kilo vermis bulunmaktayim
O zaman hosgeldin :)İnusilin direncim var onun dışında çok şükür bir sağlık problemim yok sadece geçmişte yaptığım yanlış diyetler sayesinde durma noktasına gelmiş bir metabolizmam var diyorum ya 53kg ikende diyet yapardım kendimi kilolu görürdüm o zaman gören gözler şimdi kör mü oldular kiaktiflik paylaşım hiç sıkıntı değil
Bugüne kadar cuma zayıflama yarışmalarindaydim kurallara uymakta sorun yok (sağlık problemi gibi anı durumlar dışında ) kesinlikle söz verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?