• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Anammmm valla hırslı kadınmış, balım sen merak etme sen ondan daha zayıf olacaksın ama yinede büyük başarı bı yaşta 11 kilo vermek bi hastalık falan çıkmasın
Yok canım ekmek yemeyi azaltmis.Onlar koyde kendi ekmeklerini yaparlar bazlama yufka katmer hashasli ekmek yerler hep.Bu sene yapmadi ekmek parca parca yapiyo aklina eserse diger ekmegi de sevmiyolar.Yemeyi azaltmis haliyle.

Ben güzel yazmışsınız bende tekrar kilo verebilecek miyim Kızlar evlendiğim kiloya dönerim bir gün dimi 7 li rakamları bile göremeden bebiş geldi

menüm
sabah 3 dilim domates 1 tane ortaboy salatalık ve8 zeytin yeşil
1 dilim tam buğday ekmeği elma çayı
öğlen
bamya yemeği 1 kase
akşam
ıspanak yemeği ve çoban salata 1er kase

canım sıkkın çok ama toparlanmaya çalışıyorum. kedi bulmuştum sokakta çok hasta veterinerde şu an ölüm tehlikesi var.

menüm
öğlen
bamya yemeği 1 kase
akşam

canım sıkkın çok ama toparlanmaya çalışıyorum. kedi bulmuştum sokakta çok hasta veterinerde şu an ölüm tehlikesi var.
Menun cok guzel canim.İnşallah o minnoş da hayata tutunur:KK200:

Ben güzel yazmışsınız bende tekrar kilo verebilecek miyim Kızlar evlendiğim kiloya dönerim bir gün dimi 7 li rakamları bile göremeden bebiş geldi
Bu sefer çok kilo almadan tamamlayacaksin inşallah canim hamileligi.Sonra da 2 bebekle kosturmaktan bi de emzirmenin yardimiyla hoooop cabucak vereceksin kilolari

menüm
öğlen
bamya yemeği 1 kase
akşam

Menü güzel canım, minik kedicik inşallah iyileşir ne güzel birşey yapmışsın :KK200:

Günaydın kızlar dün okulda nobetciydim hasta hasta çok fena oldum. Eve gelince de bitmiştim artık yattım kaldım. Resmen haftasonunu bekliyorum dinlenmek ve uyumak için:KK43:

Günaydın kızlar dün okulda nobetciydim hasta hasta çok fena oldum. Eve gelince de bitmiştim artık yattım kaldım. Resmen haftasonunu bekliyorum dinlenmek ve uyumak için:KK43:
Cok geçmiş olsun canım. Nöbet normalde bile insqni nasil zorluyor hastayken.hele.hic cekilmiyor.Haftasonuna plan fln yapma sakin da yat dinlen

Back
X