Sensin ŞİŞKO

Ahh cnm aus kaptan. . Ben hariç hepsi zayıf ya. . Korumaya çalışıyorlar. . Biraz liste dışı kaldılar mı hamburgerlere saldırdı bunlar bu arada sevdiğin isimler arasında bende varımdır inş
olman mııııııı ?

ya baktım listeye ay gibi parlıyorsun orda ...derhal 70 li bişeyler gelmeli ... bi arkadaş daha var sana yakın .... rekabet güzeldir .... bakalım hanginiz 78 olacak mesela

Menüm gelsin..

Kahvaltı 14te..
2 yumurta
1 salkım üzüm
Kk peynir
1.5 dilim TT ekmek

Ara
1 çay 1 kaşık un helvası

Ara
Türk Kahvesi
1 bisküvi

Akşam 19da
Et haşlama
3 kaşık pilav
Yoğurt (cenaze evinden )

Spor
2 mil leslie

olman mııııııı ?

ya baktım listeye ay gibi parlıyorsun orda ...derhal 70 li bişeyler gelmeli ... bi arkadaş daha var sana yakın .... rekabet güzeldir .... bakalım hanginiz 78 olacak mesela
parlıyorum dimi ??

Bende seni seviyorum aus kaptan

Son düzenleme:
Ah aus kaptanım gelmiş daha ne kadar mutlu olabilirim kiiiiii

Sensin şişko! Dicem dilim çarpılır diye korkuyorum kaptanım

Tatilde bile gözün kulağın buralarda ay hep ığra çok aşırı sık uğra nolur hepp uğra

Hippoyu mezun edeceğiz bu hafta inşallah. Daha yeni açtık kocaman bir grup oluruz inşallah bol eksili

İyi tatiller bizim yerimize de yüz

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü de sen örnek bi kaptansın idolümsün benim ki

Eh işte menü. Ekmek var ğilav var helva var e bisküvi niye var hurma nerde?? Beğenmedim

****15 Ağustos Salı Spor Listesi****

1. Miu
80 dk yürüyüş (160 puan)
25 dk koşu (100 puan)
90 biceps (18 puan)
90 triceps (18 puan)
TOPLAM: 296 Puan

Kızlar altına isimleri sporları puanlarıyla beraber ekleyelim. Son liseden alıntı yaptığımıza emin olalım

Ama ben niye övgü haketmiyorum.. ben neden taninmiyorum.. ben neden parlamıyorum.. Ausencia ..

Bir şiir;

Ben seni uzaklardan izledim
Ben seni uzaktan sevdim
Taninmsamda, parlamasamda hippotalamus gibi
Bitti
olman mııııııı ?

****15 Ağustos Salı Spor Listesi****

1. Miu
80 dk yürüyüş (160 puan)
25 dk koşu (100 puan)
90 biceps (18 puan)
90 triceps (18 puan)
TOPLAM: 296 Puan

Hippotalamus:
30 dk leslie: 60 puan

Kızlar altına isimleri sporları puanlarıyla beraber ekleyelim. Son liseden alıntı yaptığımıza emin olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…