Ahh cnm aus kaptan. . Ben hariç hepsi zayıf ya. . Korumaya çalışıyorlar. . Biraz liste dışı kaldılar mı hamburgerlere saldırdı bunlarbu arada sevdiğin isimler arasında bende varımdır inş
olman mııııııı ?
ya baktım listeyeay gibi parlıyorsun orda ...derhal 70 li bişeyler gelmeli ... bi arkadaş daha var sana yakın .... rekabet güzeldir .... bakalım hanginiz 78 olacak mesela
Kaçamaklı gün mü ya ağlıcam bi köşede şimdiiiii kendi evine dön tülaaaaayyyyy annengil seni bozdu@MiuLego wc den bildiriyorum
Yaklaşık 3 saat sonra evimdeyim
Ama bugünü bana sormayın
Yarım saat zumba yaptım sadece
Ah aus kaptanım gelmiş daha ne kadar mutlu olabilirim kiiiiiiOooooooo aus tatilde iken buralarda neler neler olmuş böyle .... demek sensin şişko oluşumu haa
Ne denir , heh hayırlı olsun güzeller
Miu sensin şişko annemmargamı da almışsınız @Margarikotin
tevafuk ve hippo gördüminci de varmış ...
Hadi bakalım canlar , arada uğrarım müsadenizle ... şimdi tatildeyim ... bayrama kadar
Çünkü de sen örnek bi kaptansın idolümsün benim ki
gelirim gelmem mi
giderken takımımı çift garantiye aldım ... miras bırakır gibi listeler bıraktım , ydrm.lar vs...
Ama duramıyorum girmeden :)) rahat yok austan
buraya da uğrarım ...çok sevdiğim isimler gördüm
Oy kuzum gözünden de birşey kaçmıyo. Evet hippoşum yazıldım böyle daha sağlıklı şeyler giriyor mideme.az kaldı 50lerr...
ohh miss. . Canım yemeğe tekrar yazıldın dimi?? Çok iyi olmuş..
Eh işte menü. Ekmek var ğilav var helva var e bisküvi niye var hurma nerde?? BeğenmedimMenüm gelsin..
Kahvaltı 14te..
2 yumurta
1 salkım üzüm
Kk peynir
1.5 dilim TT ekmek
Ara
1 çay 1 kaşık un helvası
Ara
Türk Kahvesi
1 bisküvi
Akşam 19da
Et haşlama
3 kaşık pilav
Yoğurt (cenaze evinden)
Spor
2 mil leslie
Bende beğenmedimEh işte menü. Ekmek var ğilav var helva var e bisküvi niye var hurma nerde?? Beğenmedim
Kaçmaz... ne güzel hazır yemek işte.. öğlen güzel beslenince akşam da hafif oluyo. . Daha ne olsun. .Oy kuzum gözünden de birşey kaçmıyo. Evet hippoşum yazıldım böyle daha sağlıklı şeyler giriyor mideme.
Aynen canımcım.Kaçmaz... ne güzel hazır yemek işte.. öğlen güzel beslenince akşam da hafif oluyo. . Daha ne olsun. .
olman mııııııı ?
ya baktım listeyeay gibi parlıyorsun orda ...derhal 70 li bişeyler gelmeli ... bi arkadaş daha var sana yakın .... rekabet güzeldir .... bakalım hanginiz 78 olacak mesela
Cnm o dil bana mı :)))Ama ben niye övgü haketmiyorum.. ben neden taninmiyorum.. ben neden parlamıyorum..Ausencia ..
Bir şiir;
Ben seni uzaklardan izledim
Ben seni uzaktan sevdim
Taninmsamda, parlamasamdahippotalamus gibi
Bitti
KıskanmışCnm o dil bana mı :)))
Ivit kıskandım seni de kiskandim hıhKıskanmış
Kız benim parlama sebebim 82 kilo.. Allah seni.. herkes 50 60 ben 80 :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?