- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay acliktan oluyom ya koca gelsede yemek yesek kafamda cok kotu agtimaya basladi bu skntilari cekmeme degyseydi bari kilo aliyim boynaİşte bu ya! Yeme canımcım makarnasız da doyulur hem de çoook güzel doyulur boooolca salata ye hatta içine peynir de lat protein mis
Yaaaap içine haşlanmış yeşil mercimek de kat protein deposu ben haftasonu yeşil mercimek yiceeemYesil zeytinse atsin oh mis
Yarin bende salata yapayim
Oh mis daha güzel ne varKahvemi alayim, balkonda biraz keyif yapayim
Dün daha yarım ekmek yedin hep açım da kilo veremiyorum deme hiçay acliktan oluyom ya koca gelsede yemek yesek kafamda cok kotu agtimaya basladi bu skntilari cekmeme degyseydi bari kilo aliyim boyna
kiz o dundu midemde bulaniyir kustum kusucamDün daha yarım ekmek yedin hep açım da kilo veremiyorum deme hiç
Eşin gelene kadar ağzına birşeyler at. 1 meyve ya da kuruyemiş ya da yoğurt biraz. Aç aç bekleme saldırırsın yemeğe sonra
umarim :) ♡♡♡♡Bugün iyi gidiyorsun ama akşam yemeğini ölçülü yiyip gece boyu yemezsen yarın eksi gelceksin zms rainbow
Supersin canim ♡
Bu ne arkadas nasil güzel yiyecekler var yaaaa.. ama bende 5 li rakamlara düşeyim bende senin gibi beslencem.. sporlarini da özelden bildiriver bana ki aşağı kalmayim senden
Kahvaltı 08:00
1 tb tost, 1 tk fıstık ezmesi
1 Süt
10:30 2 kaşık meyve yoğurt karışımı
Öğle 12:30
Yarım kase köylüm çorba
1 tabak kabak yemeği
Ayran
Meyve ve yoğurtlu parfe
17:00 sabahtan kalan yoğurtlu meyveli parfe
20:30
1 süt, 1 muz (spor sonrası)
22:00 2 kupa yeşil çay içicem
Su: 3 lt + 1 soda (şimdilik)
Spor yapınca yazarım spora doğru gidiyorum yoldayım. Bugğn kol ağırlıklı çalışıcam
Ooooo pratik ve saglikli.. bi gün bende denicem tam benlik.. ama ekmek hariç ☆☆♡Normal menuden ayri yemek hazirlamak biraz yorucu oluyor benim icin
Olabildigince pratik seyler hazirlamaya calisiyorum..
Aksam yemegimi simdi yedim
Firina kirmizi + yesil biber + domates attim..
Yanina bir kasede yogurt cikardim..
Bir dilim ekmek yedim..
Az kaldı 5 lere ne kaldı bebişim beraber beslenirizBu ne arkadas nasil güzel yiyecekler var yaaaa.. ama bende 5 li rakamlara düşeyim bende senin gibi beslencem.. sporlarini da özelden bildiriver bana ki aşağı kalmayim senden
kaptanlarin en tatlisi iyi tatiller uğra yineOooooooo aus tatilde iken buralarda neler neler olmuş böyle .... demek sensin şişko oluşumu haa
Ne denir , heh hayırlı olsun güzeller
Miu sensin şişko annem margamı da almışsınız Huy Meselesi
tevafuk ve hippo gördüm inci de varmış ...
Hadi bakalım canlar , arada uğrarım müsadenizle ... şimdi tatildeyim ... bayrama kadar
Cnm ölçüleri ve saatleride yazsan.. karpuz, üzüm, patates kızartması olmaması gerekiyo. .bide siz çok Kızartma yapıyorsunız galiba..benimde
tarhana
salata
karpuz
uzum
patates kizartmasi
:)
kaptanlarin en tatlisi iyi tatiller uğra yine
Ahh cnm aus kaptan. . Ben hariç hepsi zayıf ya. . Korumaya çalışıyorlar. . Biraz liste dışı kaldılar mı hamburgerlere saldırdı bunlar bu arada sevdiğin isimler arasında bende varımdır inşOooooooo aus tatilde iken buralarda neler neler olmuş böyle .... demek sensin şişko oluşumu haa
Ne denir , heh hayırlı olsun güzeller
Miu sensin şişko annem margamı da almışsınız Huy Meselesi
tevafuk ve hippo gördüm inci de varmış ...
Hadi bakalım canlar , arada uğrarım müsadenizle ... şimdi tatildeyim ... bayrama kadar
az kaldı 50lerr...Kizlar menümü açıklıyorum,
Sabah 3 bardak su içtim ac karnina
Sonra yumurta salatasi yedim
Sonra 3 bardak daha su (1 bardak 350 ml)
Akşam 4 te de maydonoz , domates, salatalik ve tavuk sote
Ara öğün de bir fincan sekersiz turk kahvesi
Spor,
yürüyüş 1 saat
Koşu 15 dk
Zumba 15 dk
Mekik 10 tane
Ip atlama 100 tane yaparsam bundan sonrasinda yürüyüş yaparim tamamlarim muhtemelen bir deee su icerim bolca
ohh miss. . Canım yemeğe tekrar yazıldın dimi?? Çok iyi olmuş..
Kahvaltı 08:00
1 tb tost, 1 tk fıstık ezmesi
1 Süt
10:30 2 kaşık meyve yoğurt karışımı
Öğle 12:30
Yarım kase köylüm çorba
1 tabak kabak yemeği
Ayran
Meyve ve yoğurtlu parfe
17:00 sabahtan kalan yoğurtlu meyveli parfe
20:30
1 süt, 1 muz (spor sonrası)
22:00 2 kupa yeşil çay içicem
Su: 3 lt + 1 soda (şimdilik)
Spor yapınca yazarım spora doğru gidiyorum yoldayım. Bugğn kol ağırlıklı çalışıcam