• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Ahh cnm aus kaptan. . Ben hariç hepsi zayıf ya. . Korumaya çalışıyorlar. . Biraz liste dışı kaldılar mı hamburgerlere saldırdı bunlar :sus::skandal: bu arada sevdiğin isimler arasında bende varımdır inş:KK17:
:KK200::KK200::KK200: olman mııııııı ?

ya baktım listeye :rolleyes: ay gibi parlıyorsun orda ...derhal 70 li bişeyler gelmeli ... bi arkadaş daha var sana yakın .... rekabet güzeldir .... bakalım hanginiz 78 olacak mesela :ıslık::ıslık:

Menüm gelsin..

Kahvaltı 14te..
2 yumurta
1 salkım üzüm
Kk peynir
1.5 dilim TT ekmek

Ara
1 çay 1 kaşık un helvası

Ara
Türk Kahvesi
1 bisküvi

Akşam 19da
Et haşlama
3 kaşık pilav
Yoğurt (cenaze evinden :( )

Spor
2 mil leslie

ya baktım listeye :rolleyes: ay gibi parlıyorsun orda ...derhal 70 li bişeyler gelmeli ... bi arkadaş daha var sana yakın .... rekabet güzeldir .... bakalım hanginiz 78 olacak mesela :ıslık::ıslık:
:KK37: parlıyorum dimi ??

Bende seni seviyorum aus kaptan :KK15:

Son düzenleme:
Oooooooo aus tatilde iken buralarda neler neler olmuş böyle .... demek sensin şişko oluşumu haa :super::super:

Ne denir , heh hayırlı olsun güzeller :KK200:

Miu sensin şişko annem :KK70: margamı da almışsınız @Margarikotin

tevafuk ve hippo gördüm :KK19: inci de varmış ...

Hadi bakalım canlar , arada uğrarım müsadenizle ... şimdi tatildeyim ... bayrama kadar :21::21:
Ah aus kaptanım gelmiş daha ne kadar mutlu olabilirim kiiiiii:confused:

Sensin şişko! Dicem dilim çarpılır diye korkuyorum kaptanım:KK70:

Tatilde bile gözün kulağın buralarda ay hep ığra çok aşırı sık uğra nolur hepp uğra :KK36:

Hippoyu mezun edeceğiz bu hafta inşallah. Daha yeni açtık kocaman bir grup oluruz inşallah bol eksili:rapci:

İyi tatiller bizim yerimize de yüz :KK200:

Son düzenleyen: Moderatör:

gelirim gelmem mi :KK54:

giderken takımımı çift garantiye aldım ... miras bırakır gibi listeler bıraktım , ydrm.lar vs...

Ama duramıyorum girmeden :)) rahat yok austan :deli:

buraya da uğrarım ...çok sevdiğim isimler gördüm :KK68:
Çünkü de sen örnek bi kaptansın idolümsün benim ki :KK200:

Menüm gelsin..

Kahvaltı 14te..
2 yumurta
1 salkım üzüm
Kk peynir
1.5 dilim TT ekmek

Ara
1 çay 1 kaşık un helvası

Ara
Türk Kahvesi
1 bisküvi

Akşam 19da
Et haşlama
3 kaşık pilav
Yoğurt (cenaze evinden :KK43: )

Spor
2 mil leslie
Eh işte menü. Ekmek var ğilav var helva var e bisküvi niye var hurma nerde?? Beğenmedim

:spor:****15 Ağustos Salı Spor Listesi****:spor:

1. Miu
80 dk yürüyüş (160 puan)
25 dk koşu (100 puan)
90 biceps (18 puan)
90 triceps (18 puan)
TOPLAM: 296 Puan

Kızlar altına isimleri sporları puanlarıyla beraber ekleyelim. Son liseden alıntı yaptığımıza emin olalım:KK19:

Ama ben niye övgü haketmiyorum.. ben neden taninmiyorum.. ben neden parlamıyorum.. :KK42: Ausencia Ausencia ..

Bir şiir;
:KK75:
Ben seni uzaklardan izledim
Ben seni uzaktan sevdim
Taninmsamda, parlamasamda hippotalamus hippotalamus gibi :lülülü:
Bitti

:spor:****15 Ağustos Salı Spor Listesi****:spor:

1. Miu
80 dk yürüyüş (160 puan)
25 dk koşu (100 puan)
90 biceps (18 puan)
90 triceps (18 puan)
TOPLAM: 296 Puan

Hippotalamus:
30 dk leslie: 60 puan

Kızlar altına isimleri sporları puanlarıyla beraber ekleyelim. Son liseden alıntı yaptığımıza emin olalım:KK19:

Back