- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.941
- 508
patates kizartmasini cok sewiyoz ama buaralar yapmiyoz canim bugunde vazgctim yapmadim corbayla salata yedimCnm ölçüleri ve saatleride yazsan.. karpuz, üzüm, patates kızartması olmaması gerekiyo. .bide siz çok Kızartma yapıyorsunız galiba..
Gel tatlim gellllIvit kıskandım seni de kiskandim hıh
Hadi bakalım bide leslie yap yrn kesin eksi görürsün..patates kizartmasini cok sewiyoz ama buaralar yapmiyoz canim bugunde vazgctim yapmadim corbayla salata yedim
DiyosunnnnKız benim parlama sebebim 82 kilo.. Allah seni.. herkes 50 60 ben 80 :))
Senin kıskanmalarını yerim ben seni yerim ben uleeeennnnSeni geçemedim miuüuuuuuuuuuu
Kızlar aus benimdir bu konuda tartışmayalım.
Dağılın
Kavga da ederim gerekirse akıllı olun
o ne kiz .. azonce tartildim 700 gram almisimHadi bakalım bide leslie yap yrn kesin eksi görürsün..
Akşam saati artı çıkar hep. Gece uyucan yap yakıcan uykuda sabah çişe ec ye çıkıcan hooop eksio ne kiz .. azonce tartildim 700 gram almisim
insaAllah aksam aksam hali yikadik iyimi pazara bidaha gittik :)Akşam saati artı çıkar hep. Gece uyucan yap yakıcan uykuda sabah çişe ec ye çıkıcan hooop eksi
Ohhhh onlar hep kalori yakımı işte hele ki halı yıkamak çok zorinsaAllah aksam aksam hali yikadik iyimi pazara bidaha gittik :)
1 tane yikadik temizmis halu pek ugrasmadik :) kiz sen kac yasimdasn ewlimisinOhhhh onlar hep kalori yakımı işte hele ki halı yıkamak çok zor
Sily Aşırı aşırı kıskançAma ben niye övgü haketmiyorum.. ben neden taninmiyorum.. ben neden parlamıyorum..@Ausencia ..
Bir şiir;
Ben seni uzaklardan izledim
Ben seni uzaktan sevdim
Taninmsamda, parlamasamdahippotalamus gibi
Bitti
Ooo en fit kaptanımız gelmiş hoş gelmişOooooooo aus tatilde iken buralarda neler neler olmuş böyle .... demek sensin şişko oluşumu haa
Ne denir , heh hayırlı olsun güzeller
Miu sensin şişko annemmargamı da almışsınız @Margarikotin
tevafuk ve hippo gördüminci de varmış ...
Hadi bakalım canlar , arada uğrarım müsadenizle ... şimdi tatildeyim ... bayrama kadar
Motivasyonu da kaptin haolman mııııııı ?
ya baktım listeyeay gibi parlıyorsun orda ...derhal 70 li bişeyler gelmeli ... bi arkadaş daha var sana yakın .... rekabet güzeldir .... bakalım hanginiz 78 olacak mesela
Kaçamaklı gün mü ya ağlıcam bi köşede şimdiiiii kendi evine dön tülaaaaayyyyy annengil seni bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?