- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
Ahhh şu göbeklerrr yok mu zatenn !! Tipik Türk kadınıyız vesselamAhahahah geldim az göbeğe vur gitsin kız erir belkim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh şu göbeklerrr yok mu zatenn !! Tipik Türk kadınıyız vesselamAhahahah geldim az göbeğe vur gitsin kız erir belkim
Ahahahah aynen başka yerde bişey yok kız göbek var bende 4.5 kilo verdim ama gerisi gelmiyor iki ay olacak yakindaAhhh şu göbeklerrr yok mu zatenn !! Tipik Türk kadınıyız vesselam![]()
Spor, mekik şartt anam şartttAhahahah aynen başka yerde bişey yok kız göbek var bende 4.5 kilo verdim ama gerisi gelmiyor iki ay olacak yakinda
Detoks time :))Ahahahah aynen başka yerde bişey yok kız göbek var bende 4.5 kilo verdim ama gerisi gelmiyor iki ay olacak yakinda
Mekik çekemiyorum ben yaaaa bi onu yapamiyorunSpor, mekik şartt anam şarttt![]()
Aynen önümüzdeki çarşamba perşembe detoks vakti benim icinDetoks time :))
Hadi bakalımAynen önümüzdeki çarşamba perşembe detoks vakti benim icin
Evet Can'ım bende öyle düşünüyorumAynen sitede çocuk büyütmek çok rahat![]()
Ben de verdim.Bu sabah tostu beyaz peynirle değil kasarla yaptimKendime ödül verdim![]()
Bende çikilitaa yidiimmBen de verdim.Bu sabah tostu beyaz peynirle değil kasarla yaptim![]()
Ne yidiiinn ?Bugün bende sabahla öğle yemeğini birleştirip yedim
AynenÖdülünü alan gelmiişşş ![]()
Yumurta peynir zeytin domates yoğurt ek olarak dün misafirlere yaptığım lahana sarmasindan 4 taneNe yidiiinn ?
Bizde de dün akşam lahana sarması vardı ama içi bulgurluydu. Pirinç no !Yumurta peynir zeytin domates yoğurt ek olarak dün misafirlere yaptığım lahana sarmasindan 4 tane