Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okulun adı neymiş ki belki tayin isterimCanım büyük bir alan yeşil alanı 3 tane çocuk parkı var tabi parklar öyle süpeerrr değil ısınma oturduğun eve göre değişiyor mesela biz aradayız süper ısırıyoruz ama yargı komşum yanı boş onlar bizim kadar iyi değilmiş ısınması, benim 10 yaşındaki kızım bütün gün dışarda ama sitenin dışında bize yakın site en yakını 15 dakika yürüyüş mesafesinde yalnız şeker fabrikası var yakınımızda kışın kokusu geliyo biz buraya sitenin içindeki okul için geldik taşınmadan önce okulu iyi dediler.
Bu akşam cok abartma ödem tutmasin vucudunHaydi ben şu popomu kaldırayım da azcık zıp zıp hop hop yapayım yarın büyük.gün.![]()
benimkilerde şimdi uyudu.![]()
Şehit Soner ÖzübekOkulun adı neymiş ki belki tayin isterim![]()
Ayy hadi Allah kolaylık versin..Kızlar daha çamaşır asılacak ve yine yarına öğrencilerime kek yapmam lazımçocuk ayağımda... amaaannn neden isim bitmiyor
Heee birde yarın büyük gün bizim tuvalet egitimimizin startını veriyorum![]()
Allah kolaylık versin canımKızlar daha çamaşır asılacak ve yine yarına öğrencilerime kek yapmam lazımçocuk ayağımda... amaaannn neden isim bitmiyor
Oyyyy canım kolay gelsin hepsi icin.Ev isinin bittigi daha görülmedi zaten..Kızlar daha çamaşır asılacak ve yine yarına öğrencilerime kek yapmam lazımçocuk ayağımda... amaaannn neden isim bitmiyor
12ye kdr beklicem ben :))Herkese iyi geceler.Yarına güzel eksilerle uyanalim inşallah![]()
İnşallahhh... iyi gecelerHerkese iyi geceler.Yarına güzel eksilerle uyanalim inşallah![]()