Bknz: syf 31@MiuLego
tevafuk55
hippotalamus
@Sily
@inciakis
@eylul7158eylul
@Zms kaya
@kahve kitap ve ben
@EKMEK86
@Scss2016
Buradaki herkes bana kendini tanıtabilir miii
İyiyim bende cnm görüşemedik ne zamandır, iyisin değil mi..My SouL iyiyim canim sen nasilsin ♡ hosgeldin
Hoşbuldum canım inşallah verebilirim :))Bknz: syf 31
Hos geldin canim azcik kilon varmış hemencecik verirsin
İnşallah inşallahhhhBen de canım en zayıf noktam diyebilirim hayvanlar özellikle de köpekler. Can onlarinşallah senin de olur en yakın zamanda sen çok güzel bakarsın sevgi var çünkü içinde
Paso tatlı yersen biraz zor verirsinİyiyim bende cnm görüşemedik ne zamandır, iyisin değil mi..
Hoşbuldum canım inşallah verebilirim :))
Artık yemiyomPaso tatlı yersen biraz zor verirsin
Kahvaltı 1 bardak suDùnun menusu ve spor
-Sabah-
Kahvalti
Bir bardak su
Ve ardindan spor
Warmup ve kickboxing
karin egzersizleri
-Ogle arasi-
Domates
Biber
Salatalik
-Aksam -
-Bir bardak corba
-1 dilim ekmek
Aksam ustu
9087 adim attim (yuruyus)
Sabah 6 da uyudum
-gece ise ( bunu her zaman yapmak zorundayim)
Gun kurusu ve kuru erik yedim, su icip yattim..
Gunaydinlar ♡
Gune yeni basladim ♡
Kahvaltıııııııııııııııı?Suan kahve ile gune basladim
Kahvaltı 1 bardak suay sen beni öldürcen. Neyse bugün çok daha iyi bir menü gelir. Kahvaltı yaptın mı?
Kahvaltıııııııııııııııı?
Iyiyim kuzum sen nasilsin ufaklik nasil ♡İyiyim bende cnm görüşemedik ne zamandır, iyisin değil mi..
Hoşbuldum canım inşallah verebilirim :))
Kızlar benim küçük uyumadı dün gece. . Uyumasa problem değil ama hep ağladı diş çıkarıyo.. kahvaltıyı anca 14e geliyordu yaptım. . Şimdi evden çıktık cenaze evine gidiyorum..
Harikasın misafire uyup yağ depolamıyoruz onlar yesin onlar şişko olsunKahvalti yaptim
Kayisi cayi
1 tane hurma
2 tane gun kuru erik
Misafirim vaaaar
Kendimi sohbete kaptirmadim, yedigime dikkat ediyorummmmmm ♡
Insallah gorecegiz gec uyandigim icin bugun boyle oldu..Harikasın misafire uyup yağ depolamıyoruz onlar yesin onlar şişko olsun
Kahvaltı dediğin de ara öğün güzelce kahvaltı yaptığın günleri görcek miyiz
Ufaklık yaz tatilinin keyfini çıkartıyor.Iyiyim kuzum sen nasilsin ufaklik nasil ♡
Hey masallah ben daha bir bardak su bile icemedimDaha sadece 1.5 lt su içmişim. Yüklen suya kızım Miu
Kiyamam ya , okullar acilinca okulun temposuna ayak uydur.akta zorlaniyor cocuklarUfaklık yaz tatilinin keyfini çıkartıyor.
Okul açılsın görücem ben onu
Ewet 3.sınıf artık ve git gide zorlaşıyor dersler de...Kiyamam ya , okullar acilinca okulun temposuna ayak uydur.akta zorlaniyor cocuklar
Masallah ♡Ewet 3.sınıf artık ve git gide zorlaşıyor dersler de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?