- 30 Temmuz 2015
- 25.787
- 73.558
- 598
- 34
Owwwww İskender miiiiYaaaaaa gördün mü aus kaptanım
Ama miu öyle mi miu ekside hem de iskenderlere dondurmalara rağmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Owwwww İskender miiiiYaaaaaa gördün mü aus kaptanım
Kıızzzzz eksidesin işte hem de -200 daha ne istiyosunAynen şişkinlik söz konusu olsam da rahatlasam...
53.5
İnş canım sizinle toplarım inşGeçer balım yeter ki kafaya takıp moral bozma emi
Bursaya gittim yemesem olmazdı.. ama pişmanım.. onu yemeseydim -500 düm en azOwwwww İskender miiii
Yok ya istediğim gibi değil yine de tam 53 olmalıydı oKıızzzzz eksidesin işte hem de -200 daha ne istiyosun
O vakit olmazdı afiyet olsun yemeden içinde kalırdı pişman olma altında pidesiz yeseydin bari ahahahahahaBursaya gittim yemesem olmazdıyeseydinişmanım.. onu yemeseydim -500 düm en az
Cumaya o da olcakYok ya istediğim gibi değil yine de tam 53 olmalıydı o
Bebeğim o da olur insallahhhhhYok ya istediğim gibi değil yine de tam 53 olmalıydı o
Kız tabağı yaladım yuttum tüm gün de yürümüştüm açlıktan ölecektimO vakit olmazdı afiyet olsun yemeden içinde kalırdı pişman olma altında pidesi yeseydin bari ahahahahaha
Annemle maydonuz suyu içme yarışması yaptık haftasonu ::)))Cumaya o da olcak
Ay inşallahh ya canım hepimize inşallahBebeğim o da olur insallahhhhh
Hahahaha ne güzel anne o diyete de meyilliAnnemle maydonuz suyu içme yarışması yaptık haftasonu ::)))
Ay inşallahh ya canım hepimize inşallah
Yaaaaaa gördün mü aus kaptanım
Kız pidesiz bişey yapmaz keşke pidesiz yeseydinKız tabağı yaladım yuttum tüm gün de yürümüştüm açlıktan ölecektim
Olacak olacakkkmmkkm kaçarı yokAnnemle maydonuz suyu içme yarışması yaptık haftasonu ::)))
Ay inşallahh ya canım hepimize inşallah
Ühüüüüüüü şefkate ihtiyacım var aus şöyle bronzlasmis tenine yaslanabilir miyim
Sus kız bakayım aaa hem benim halam gelecek Ausencia gerçketen birkaç güne her iki halamda gelecekYaaaaaa gördün mü aus kaptanım
Aynen karatay diyeti yaptı kilo verdi hatun :)Hahahaha ne güzel anne o diyete de meyilli
Çok iyi ya
Aynen olmalııııOlacak olacakkkmmkkm kaçarı yok
ahahahahaÜhüüüüüüü şefkate ihtiyacım var aus şöyle bronzlasmis tenine yaslanabilir miyim
çok pis psikolojik sararım ... bana arada gel dediğinize pişman ederim artı görünce ...şefkatli aus gider
Benden haber alamzsaniz öldü dersiniz
Hahhahahaha