- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Inşallah canım baya gidecek kilo var bende malum :) teşekkür ederim yardım ettiğin için çünkü çok bilgim yok bu konudaOlmuş cankm cevapla ya da alıntıla dediğinde baştaki ve sondaki QUOTE yazılarını silersen kendin paylaşmış gibi olursun:) ip atlamak müthiş kalori yaktırıyor çoook faydalı 200 de çok iyi rakam gelsin eksilerrrr
Kız kocişini ikna ettin mi ? Sabah sana yedirmeyeydi güzel gün olcaktı. Senin 18:00 deki ara akşam yemeği olmuş gülbe. Bugün öğünler de kaymış. Sporun var amaSabah 10:30
Yarım şeftali
2 yumurtalı menemen
7 zeytin
1 lokma simit
1 lokma tahinli simit
1 petibör büyüklüğünde gözleme
2 tane susamlı çubuk şeklinde kurabiye
2 saat sonra Leslie 3 mil
Ara 18:00
6 yaprak sarma 1 dilim elma
Akşam 20:00 dışarıda idik gün boyu bu saat oldu ama zor yedim çünkü yemek saatim değil di
Yarım kase ezo gelin çorba
2 köfte büyüklüğünde et
3 dilim elma
1 saat yürüyüş
Su 2.5 lt
Kaptanım bu nasıl menü peki
Ben sabah 6:30 da uyanışa takıldıö
Ay maşallah bayıldım bu baya kilo verdirici menü sanki
KIZLAAAAR KOŞUN ÖRNEK MENÜ
Çikolotları saymayın görmeyin ama
Ne demek canım beraber vereceğiz işte birlikten kuvvet doğarmış. Yanmasın o yağlar da göriyimInşallah canım baya gidecek kilo var bende malum :) teşekkür ederim yardım ettiğin için çünkü çok bilgim yok bu konuda
Ay öyle bir kedi şimdilik birşey demedi yavaş yavaş göreceğizKız kocişini ikna ettin mi ? Sabah sana yedirmeyeydi güzel gün olcaktı. Senin 18:00 deki ara akşam yemeği olmuş gülbe. Bugün öğünler de kaymış. Sporun var amaAllahım gülbenin kocasına beslenme konusunda akıl ver yarabbim
Kilo aldım dediğin 900 gr mıazıcık aldımlarımı vereyim dedim .... yoksa tatilden bi örnek menü sunayım istersenkopyala yapıştır yapıp , kilo almak isteyenler başlığına eklersin ... ama 17 gün tatili 900 gr. ile atlattım
ben 5:30 gibi kalkar bir daha uyumam hiç
27 AĞUSTOS PAZAR SPOR LİSTESİ
1. Miu
1000 ip: 200 puan
30 dk yürüyüş: 60 puan
30 dk eliptik: 120 puan
7 dk bisiklet: 21 puan
Toplam:401 puan
2. Bhr_89
50 squat: 10 puan
50 mekik: 10 puan
200 ip atlama: 40 puan
45 dk tempolu yürüyüş: 90 puan
Toplam: 150 puan
Desene miu yu üzerine salarım diyeAy öyle bir kedi şimdilik birşey demedi yavaş yavaş göreceğiz
Ay salak gibiyim ya ben düzelteyim durGülbe de alıntılamayı unutmuş hahahahaAk kelebek
Yansinlar tabi :) bu puan mevzusu tam olarak nedirNe demek canım beraber vereceğiz işte birlikten kuvvet doğarmış. Yanmasın o yağlar da göriyim
Ay salak gibiyim ya ben düzelteyim dur
Baharcım 1. Sayfada her sporun puanı var. Puanlama yaptık herkes gün sonu sporunu puanlıyor ve spor alanında da yarışıyoruz. Cuma günü herkesin puanları toplanıypr veee spor kraliçeleri belirliyoruzYansinlar tabi :) bu puan mevzusu tam olarak nedir
Kızım memeyi unutmuyor uykuları çok düzensiz sürekli huzursuz çok yoruyor beni İstanbul da Yen'i ev bakıyoruz biz de bugün çok yoruldum cidden artık bir ağlama krizi geliyor tutuyorum kendimi
Ah kıyamammm hamilelikle iyice duygular karıştı sinir sistemi bozuldu desene.. dur kuzum sabır çek düzelecek inşallah kısacık zamandaKızım memeyi unutmuyor uykuları çok düzensiz sürekli huzursuz çok yoruyor beni İstanbul da Yen'i ev bakıyoruz biz de bugün çok yoruldum cidden artık bir ağlama krizi geliyor tutuyorum kendimi
Kim kıskandı ki@MiuLego denizden çıkmadım ki ...kıbrısa yüzüp yüzüp geldim
hippotalamus kaç kilo oldun ? tevafuk55 sen ? inciakis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?