• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Sabah 10:30
Yarım şeftali
2 yumurtalı menemen
7 zeytin
1 lokma simit
1 lokma tahinli simit
1 petibör büyüklüğünde gözleme
2 tane susamlı çubuk şeklinde kurabiye
Biraz limonlu maydanoz
2 saat sonra Leslie 3 mil

Ara 18:00
6 yaprak sarma 1 dilim elma

Akşam 20:00 dışarıda idik gün boyu bu saat oldu ama zor yedim çünkü yemek saatim değil di
Yarım kase ezo gelin çorba
2 köfte büyüklüğünde et
3 dilim elma

1 saat yürüyüş

Su 2.5 lt

Olmuş cankm cevapla ya da alıntıla dediğinde baştaki ve sondaki QUOTE yazılarını silersen kendin paylaşmış gibi olursun:) ip atlamak müthiş kalori yaktırıyor çoook faydalı 200 de çok iyi rakam gelsin eksilerrrr
Inşallah canım baya gidecek kilo var bende malum :) teşekkür ederim yardım ettiğin için çünkü çok bilgim yok bu konuda

Sabah 10:30
Yarım şeftali
2 yumurtalı menemen
7 zeytin
1 lokma simit
1 lokma tahinli simit
1 petibör büyüklüğünde gözleme
2 tane susamlı çubuk şeklinde kurabiye
2 saat sonra Leslie 3 mil

Ara 18:00
6 yaprak sarma 1 dilim elma

Akşam 20:00 dışarıda idik gün boyu bu saat oldu ama zor yedim çünkü yemek saatim değil di
Yarım kase ezo gelin çorba
2 köfte büyüklüğünde et
3 dilim elma

1 saat yürüyüş

Su 2.5 lt
Kız kocişini ikna ettin mi ? Sabah sana yedirmeyeydi güzel gün olcaktı. Senin 18:00 deki ara akşam yemeği olmuş gülbe. Bugün öğünler de kaymış. Sporun var ama :KK49:Allahım gülbenin kocasına beslenme konusunda akıl ver yarabbim:dua::-)

Kaptanım bu nasıl menü peki :skandal:
Ben sabah 6:30 da uyanışa takıldıö :KK48:

Ay maşallah bayıldım bu baya kilo verdirici menü sanki:KK53::KK59:

KIZLAAAAR KOŞUN ÖRNEK MENÜ :super:
Çikolotları saymayın görmeyin ama:sus:

azıcık aldımlarımı vereyim dedim .... yoksa tatilden bi örnek menü sunayım istersen :rolleyes::rolleyes::rolleyes: kopyala yapıştır yapıp , kilo almak isteyenler başlığına eklersin ... ama 17 gün tatili 900 gr. ile atlattım :cool:

ben 5:30 gibi kalkar bir daha uyumam hiç :rolleyes:

Kız kocişini ikna ettin mi ? Sabah sana yedirmeyeydi güzel gün olcaktı. Senin 18:00 deki ara akşam yemeği olmuş gülbe. Bugün öğünler de kaymış. Sporun var ama :KK49:Allahım gülbenin kocasına beslenme konusunda akıl ver yarabbim:dua::-)
Ay öyle bir kedi şimdilik birşey demedi yavaş yavaş göreceğiz ;)

azıcık aldımlarımı vereyim dedim .... yoksa tatilden bi örnek menü sunayım istersen :rolleyes::rolleyes::rolleyes: kopyala yapıştır yapıp , kilo almak isteyenler başlığına eklersin ... ama 17 gün tatili 900 gr. ile atlattım :cool:

ben 5:30 gibi kalkar bir daha uyumam hiç :rolleyes:
Kilo aldım dediğin 900 gr mı:63:
Ben de bişey sandıydım:işsiz:

Aman aus kaptanım bizim kızlar yoldan çıkıveriyor hahahah sakın tatil menüsü paylaşma nolur:)

Harika korumuşsun ya ama takip ettim hep spor yapıyordun tabi kilo almazson:KK73:maşallah bırakayım şuracığa. :confused:

5:30 uykunun en güzel yeri nasıl uyanılır :skandal:

:spor:27 AĞUSTOS PAZAR SPOR LİSTESİ:spor:

1. Miu
1000 ip: 200 puan
30 dk yürüyüş: 60 puan
30 dk eliptik: 120 puan
7 dk bisiklet: 21 puan
Toplam:401 puan

2. Bhr_89
50 squat: 10 puan
50 mekik: 10 puan
200 ip atlama: 40 puan
45 dk tempolu yürüyüş: 90 puan
Toplam: 150 puan

3. Gulbe
3 mil Leslie 90 p
60 dk yürüyüş 120 p
Toplam 210 p

]:spor:27 AĞUSTOS PAZAR SPOR LİSTESİ:spor:

1. Miu
1000 ip: 200 puan
30 dk yürüyüş: 60 puan
30 dk eliptik: 120 puan
7 dk bisiklet: 21 puan
Toplam:401 puan

2. Bhr_89
50 squat: 10 puan
50 mekik: 10 puan
200 ip atlama: 40 puan
45 dk tempolu yürüyüş: 90 puan
Toplam: 150 puan

3. Gulbe
3 mil Leslie 90 p
60 dk yürüyüş 120 p
Toplam 210 p

Yansinlar tabi :) bu puan mevzusu tam olarak nedir
Baharcım 1. Sayfada her sporun puanı var. Puanlama yaptık herkes gün sonu sporunu puanlıyor ve spor alanında da yarışıyoruz. Cuma günü herkesin puanları toplanıypr veee spor kraliçeleri belirliyoruz :KK5:

Kızım memeyi unutmuyor uykuları çok düzensiz sürekli huzursuz çok yoruyor beni İstanbul da Yen'i ev bakıyoruz biz de bugün çok yoruldum cidden artık bir ağlama krizi geliyor tutuyorum kendimi
Ah kıyamammm hamilelikle iyice duygular karıştı sinir sistemi bozuldu desene.. dur kuzum sabır çek düzelecek inşallah kısacık zamanda

Back