- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
İnşallah canım inş bakalım İnan tatil falan umrumda değil hiç de gidesim Yök sevmiyorum ben otelleri eşim de tam tersim tatil en küçük arada bile ayarlayıveriyorAh kıyamammm hamilelikle iyice duygular karıştı sinir sistemi bozuldu desene.. dur kuzum sabır çek düzelecek inşallah kısacık zamanda
Kim kıskandı kispor dolu tatil
Onlar yok yok ausum yok onları gruptan attık biz. Sadece miu var burda benle ilgilenebilirsin bir tek
attınnnnnnnn demek .... eeee o zaman bulayım nerdelerse 7.takıma alayım hepsini
Öfff otel tatili hiç sevmiyom ben de.İnşallah canım inş bakalım İnan tatil falan umrumda değil hiç de gidesim Yök sevmiyorum ben otelleri eşim de tam tersim tatil en küçük arada bile ayarlayıveriyor
Ne şekil intihar etsem
Önce ben rezerve ettim 7. Takımı bi kereigdedali bana söz verdi biz konuştuk onla
Kiraz sapı çayı içiyorummmmm
Yarın tartı kontrol vaaar
Sardı korkularrrrr gelecek artılaaaarrrrrr
Ben etiketleme nasıl yapılıyo bilmiyorum kaptanımkilo bildirince beni de etiketle
Yaaaaaaaaaaao memlekette şu an ... duyamaz seniiğde dönene kadar alırım ben kızları ... sonra sana da takım dolu deriz
Ben etiketleme nasıl yapılıyo bilmiyorum kaptanım
Bursaya günübirlik geziye gittiydim ben de iskenderleri falan gömdüm geldim. Kimbilir kaç artıdayım..ben sana yarın tüm incelikleri ile öğretirim
BendeÖfff otel tatili hiç sevmiyom ben de.
Açık büfede cozutursun diye çok korkuyorum
Seni yerim kız üzülme sen
Aaaaaaaaaaa
Ausencia koş koşşşşşşşş sana haberlerim var
Ben "antrenman ve hareket bilimleri" nde yüksek lisansa kabul oldum. Artık sporlarınızda gözüm üstünğzdeBence beni al 7. Takıma
Anladım canım benden kraliçe olmaz aday adaylığım bile yok kesinlikleBaharcım 1. Sayfada her sporun puanı var. Puanlama yaptık herkes gün sonu sporunu puanlıyor ve spor alanında da yarışıyoruz. Cuma günü herkesin puanları toplanıypr veee spor kraliçeleri belirliyoruz
Menün gayeeeet güzel kahvecim afiyet olsun.Selamlar yorgun ve bitkin kahve den :)
Sabah öğlene kadar eşimle yatak da film izledik tabletten
Öğlen
Çorbacımız var oraya gittik
1 kase çorba içtim
Akşam
1 tabak nohut
1 kase yoğurt
Kaçamak olarak 1 ufak kase puding
Spor
30 ip atlama
Kız belli mi olur takarız o tacı belki sanaaaaaAnladım canım benden kraliçe olmaz aday adaylığım bile yok kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?