Olacaaaaammmmmmm geliyorum gümbür gümbürrrraferin kuzumaaaaa tam sana göre olmuş .
spor koçum ol , yaşam koçum ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olacaaaaammmmmmm geliyorum gümbür gümbürrrraferin kuzumaaaaa tam sana göre olmuş .
spor koçum ol , yaşam koçum ol
Tamam kaptan anlaşildiTamam canım bayrama kadar spronu yaz sadece :) sporauz olmaz tabikiiii
Sorma keyfime diyecek yokMenün gayeeeet güzel kahvecim afiyet olsun.
Kocişle film izlemeler
Oooo yarın yine mi tartilacagiz yaKiraz sapı çayı içiyorummmmm
Yarın tartı kontrol vaaar
Sardı korkularrrrr gelecek artılaaaarrrrrr
Sorma keyfime diyecek yok
Evet yarınki kontrol amaçlı. Bakalım haftasonu diye kaçamaklar cozutmalar oldu mu diye kendimizi tartmak içinOooo yarın yine mi tartilacagiz ya
Tamam kaptan anlaşildi
Yükseklerde gözüm yok anacim benim derdim azıcık vücudu toplamak ve güç kazanmakKız belli mi olur takarız o tacı belki sanaaaaa
Ay iyi ki vardın kuzum seni seviyorumSeni yerim kız üzülme sen
Himmm anladım baya sıkı takip var burada ya valla mutlu oldum artık burda da kilo veremezsem ben hayattan ümidi keserimEvet yarınki kontrol amaçlı. Bakalım haftasonu diye kaçamaklar cozutmalar oldu mu diye kendimizi tartmak için
Sen kaç kiloydun unuttum 48 olan bir arkadaş vardiYükseklerde gözüm yok anacim benim derdim azıcık vücudu toplamak ve güç kazanmak
Ben citirim yani bence sana özelden foto atam mi aus kaptanımİyi akşamlar
Eve dönünce uğrarım demiştim değil mi , eve döndüm
Nasıl gidiyor bakalım ?
Herkes çıtır mı ?
900 gr almak mi ya hu, valla ayakta alkışlanacak kadınsın maşallah lar sana gelsin kaptanımazıcık aldımlarımı vereyim dedim .... yoksa tatilden bi örnek menü sunayım istersen kopyala yapıştır yapıp , kilo almak isteyenler başlığına eklersin ... ama 17 gün tatili 900 gr. ile atlattım
ben 5:30 gibi kalkar bir daha uyumam hiç
Ben çok almış sayılmam kaptanım 63 62 civarlarında dolanıyorum ama @MiuLego@MiuLego denizden çıkmadım ki ...kıbrısa yüzüp yüzüp geldim
@hippotalamus kaç kilo oldun ? tevafuk55 sen ? @inciakis
Çok beklersin ben buradayımKim kıskandı kispor dolu tatil
Onlar yok yok ausum yok onları gruptan attık biz. Sadece miu var burda benle ilgilenebilirsin bir tek
Beni alabilirisn beni beni izin dönüşü geleyim de mezun olayım olur mu olur mu
attınnnnnnnn demek .... eeee o zaman bulayım nerdelerse 7.takıma alayım hepsini
Ben seni etiketlerim kaptanım miusun kilosu sır olarak kalmamalıben sana yarın tüm incelikleri ile öğretirim
Ay iyi ki vardın kuzum seni seviyorum
O kesinlikle ben değilim kız ben 80.2 kiloyum canımSen kaç kiloydun unuttum 48 olan bir arkadaş vardi
Ben citirim yani bence sana özelden foto atam mi aus kaptanım
900 gr almak mi ya hu, valla ayakta alkışlanacak kadınsın maşallah lar sana gelsin kaptanım
Ben çok almış sayılmam kaptanım 63 62 civarlarında dolanıyorum ama @MiuLego
Çok beklersin ben buradayım
Beni alabilirisn beni beni izin dönüşü geleyim de mezun olayım olur mu olur mu
Ben seni etiketlerim kaptanım miusun kilosu sır olarak kalmamalı