- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 468
- 35
Tabi anladım canim buda kanitiIşte buranın faydasını anladın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi anladım canim buda kanitiIşte buranın faydasını anladın mı
Hahahaha demeeee bunu bilmiyordum gıybetttttBaşın göğe mi erdi he söyle bakim nolmus yani
Hem gitme bak birazdan zms rainbow ile @tuzsuz_ruh gelip önce yemeklerden konuşacaklar sonrada kocalarını nasıl dovduklerinden
Yansın yansınnnn..Yarın kiraz sapı alıyor ve kaynatmaya başlıyorum hadi bakalım :) ben cumadan ziyade haftaya pazara kadar hedef belirledim. 55 kilo olmalıyım. 2 gündür 58.2 yi evlat gibi sahiplenmiş durumdayım ama yarın sabah inşallah sonuç farklı olacak.. eee o kadar limonlu su içtim yansın artık şu yağlar dimi :))
Demi aynen yesek iyice mutsuz oluyoruz zaten. O mantıları göbüşünde yağ olarak düşün öyle oluyo çünkü. Onlar yesin şişko olsun biz yemeyip fitAyyy sen gelip görsen daha çok acırsın bana koca bir tepsi mantı yapıp gömüyorlar bende tarhanaua ekmek banıyorum ne dem ama mutluyum
Sen cansın kuzum ya
Ne var kız sende kocacım seni çok seviyom desen. Adam yumuşayıverecek bellicocukta payini aliyor
coxuk isi biliyir baba saldirdi mi babacim seni cok seviyom deyip yirtiyo
Hahahahhaa böyle diyenler 55 görüp şimdi de beğenmiyor öyle diyim sana hahahaYa boyunuz kaç ki sizin 55 olmak istiyorsunuz ? Allahım 55 rakamini neredeyse 10 yıl önce gördüm ben ya bi daha da goremem galiba ya onu bırak o küçümsediğn 58 bile bana nirvana gibi geliyor ya aaaa yukseliyorum artık ucabilirim felan derim herhalde
Yaaaaaaa akşam ne makarnası akşama çorba öğlene makarna olmalıydı. Kaldı ki makarna asla olmaalı diyetee.selamlar bugün kayınvalidemdeydim
sabah
7 tane kızartma
zeytin
sekersiz çay
öglen
çorba
akşam
7 kaşık makarna
salata
toplam 1 saat yürüyüş eve gelirken yürüdük ve dolaştık biraz
HarikasınTabi anladım canim buda kanitiEki Görüntüle 2038184 yemedim yaa oğlanda yarim armut yedi
1 saat yürüyüş diye yazdım ama spor sayılmıyorsa bilmiyorum bugünlerde hastayım spora ve yemege vakit bulamıyorum eger sorun oluyorsa gruptan ayrılabilirimKızlar herkes sporunu listeye eklesinnnnnnn!!!! Mesela Uykulu limon
ne yumusasin o cocugu haric hicbisey sokmez bu adamaNe var kız sende kocacım seni çok seviyom desen. Adam yumuşayıverecek belli
Kız ne alaka?1 saat yürüyüş diye yazdım ama spor sayılmıyorsa bilmiyorum bugünlerde hastayım spora ve yemege vakit bulamıyorum eger sorun oluyorsa gruptan ayrılabilirim
Yok tatlım o dediğin çok zor benim için ya fazlasında gözüm yok 65 olayım şu göbek yağdan kurtulsun artikHahahahhaa böyle diyenler 55 görüp şimdi de beğenmiyor öyle diyim sana hahaha
Ooooo yine sporsuz geçilmemiş kız sen tam bir öerneksin yaYaptım sporu içim rahat etti şükür