• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Işte buranın faydasını anladın mı :KK66:
Tabi anladım canim buda kaniti
Screenshot_20170826-225250.jpg
yemedim yaa oğlanda yarim armut yedi

:spor::KK49:26 ağustos spor tablosu:spor::KK49:

1.hippo:
2 mil leslie: 60 puan
200 ip: 40 puan
Toplam: 80 puan

2. Miu
SIFIR PUAN. Dün yürümekten ayak altlarım şişti ama dünün puanı da sıfır. Çünkü spora vakit ayırıp spor yapmak için spor yapınca puan var. Ama yarın bomba gibi geliyorum sporda
3.Esra_4378
Leslie 2 mil :60 puan
200 bolgesel:40 puan
Toplam :100

Yarın kiraz sapı alıyor ve kaynatmaya başlıyorum hadi bakalım :) ben cumadan ziyade haftaya pazara kadar hedef belirledim. 55 kilo olmalıyım. 2 gündür 58.2 yi evlat gibi sahiplenmiş durumdayım ama yarın sabah inşallah sonuç farklı olacak.. eee o kadar limonlu su içtim yansın artık şu yağlar dimi :))
Yansın yansınnnn..

Kaynatmıyorsun canım. Bir bardağa koy bir tutam üzerine de sıcak su 5 dk da demleniyor zaten sonra da iç. Bitki çayı yapar gibi kendine yapıyosun. Kaynatmana gerek yok

Ayyy sen gelip görsen daha çok acırsın bana koca bir tepsi mantı yapıp gömüyorlar bende tarhanaua ekmek banıyorum ne dem ama mutluyum
Demi aynen yesek iyice mutsuz oluyoruz zaten. O mantıları göbüşünde yağ olarak düşün öyle oluyo çünkü. Onlar yesin şişko olsun biz yemeyip fit :cool:

Ya boyunuz kaç ki sizin 55 olmak istiyorsunuz ? Allahım 55 rakamini neredeyse 10 yıl önce gördüm ben ya bi daha da goremem galiba ya onu bırak o küçümsediğn 58 bile bana nirvana gibi geliyor ya:KK17: aaaa yukseliyorum artık ucabilirim felan derim herhalde :KK53:
Hahahahhaa böyle diyenler 55 görüp şimdi de beğenmiyor öyle diyim sana hahaha

selamlar bugün kayınvalidemdeydim
sabah
7 tane kızartma
zeytin
sekersiz çay

öglen
çorba

akşam
7 kaşık makarna
salata

toplam 1 saat yürüyüş eve gelirken yürüdük ve dolaştık biraz
Yaaaaaaa akşam ne makarnası akşama çorba öğlene makarna olmalıydı. Kaldı ki makarna asla olmaalı diyetee.

:sinirli::sinirli:

Ama yarından itibaren hadi bakalım cıss lı menü göreyim ben napıyorum.:KK62:

Kızlar diyetteyiz. Lütfen artık MAKARNA PİLAV BEYAZ EKMEK çıkarın hayatınızdan. Yemezsek ölmeyiz değl mi. Ölmeyiz. Yemiyoruz. AKŞAM ÖĞÜNÜ HAFİF GEÇİRİYORUZ. Akşam yükleniyor herkes yemeğe nerdeyse.

OLMAZ:skandal:

Akşam hafif olacak yemekler işte de o kadar:sopa:

Kızlar herkes sporunu listeye eklesinnnnnnn!!!! Mesela Uykulu limon Uykulu limon
1 saat yürüyüş diye yazdım ama spor sayılmıyorsa bilmiyorum bugünlerde hastayım spora ve yemege vakit bulamıyorum eger sorun oluyorsa gruptan ayrılabilirim

1 saat yürüyüş diye yazdım ama spor sayılmıyorsa bilmiyorum bugünlerde hastayım spora ve yemege vakit bulamıyorum eger sorun oluyorsa gruptan ayrılabilirim
Kız ne alaka?
Gruptan ayrılmakla sorunla ne alaka daha neler tövbeee
En son seni gördüm sporun var bir saat yürüyüş tabloda yok eksik kalmasın ekle dedim

Valla dövücem ha:sinirli:

]:spor::KK49:26 ağustos spor tablosu:spor::KK49:

1.hippo:
2 mil leslie: 60 puan
200 ip: 40 puan
Toplam: 80 puan

2. Miu
SIFIR PUAN. Dün yürümekten ayak altlarım şişti ama dünün puanı da sıfır. Çünkü spora vakit ayırıp spor yapmak için spor yapınca puan var. Ama yarın bomba gibi geliyorum sporda
3.Esra_4378
Leslie 2 mil :60 puan
200 bolgesel:40 puan
Toplam :100

4. Gulbe
Leslie 3 mil 90 p
15 dk koşu 60 p
Toplam 150 p

Back