Sensin ŞİŞKO

1 saat yürüyüş diye yazdım ama spor sayılmıyorsa bilmiyorum bugünlerde hastayım spora ve yemege vakit bulamıyorum eger sorun oluyorsa gruptan ayrılabilirim
Cnm listeye eklemezsen arada kaynar yaptığın spor. . Ne demek gruptan ayrılmak.. kurt kapar valla :))

Yok tatlım o dediğin çok zor benim için ya fazlasında gözüm yok 65 olayım şu göbek yağdan kurtulsun artik
Bak b3nim hedefim 66 ydi boyumuz aynı seninle :) çünkü eşim in birkerwsinde 66 olamlisin dediğini biliyordum. Neyse 66 oldum sonra dedim ki 65 olayim evlendigim kilo diye e onu da oldum :)) ama yetmiyor canım yetmiyor şimdi 65 görünce ağlarım herhalde

Ooooo yine sporsuz geçilmemiş kız sen tam bir öerneksin ya
Çok şükür spor olmayınca suçlu hissediyorum ya birde az çok yiyorum vücutta kalsın istemiyorum kuzum iyi ki vardınız çeki düzen veriyorum burda kendime

Çok şükür spor olmayınca suçlu hissediyorum ya birde az çok yiyorum vücutta kalsın istemiyorum kuzum iyi ki vardınız çeki düzen veriyorum burda kendime
Sen de iyi ki varsın balım çok güzel sağlıklı bir hamilelik geçiricez beraber.

Sporsuz uyuyunca ben de çok suçlu hissediyorum kendimi

65 görürsen ben de dalarım

Tabi anliyorum canim da benim icin kilo vermek arac cunku ben bebek sahibi olmak istiyorum bir sürü doktora gittim hepsi sadece kilo ver dedi o yüzden ne zaman hamile kalırsam o kiloyu korumak su an ki amacım bakalim

Nerde o günler darısı basimaa ilk hedefin 69.9

kendine söz verdin donemezsin kendinemi ihanet edeceksin
Kendine iyi davran
Bedeninde taşıdığın bu fazlalıklardan kurtul
Senden büyük olduğu halde sana abla diye hitap eden komşundan kurtul
Önünden geçtiğin butiklerin vitrinlerinde sergilediği ıncecik kıyafetlere iç geçirerek bakmaktan kurtul
Kimse için değil kendin için yap
ÇÜNKÜ SEN BUNU HAKEDIYORSUN

Aaaaaaaaa kiz @MiuLego ben hergün yürüyüsümü yapiyorum spor olarak ana yazmiyorum.menü vermiyorum diye
Sporsuz olmaz kiiiii

Gunaydinnnnnnnnnnnmnmmm akşam menüsünü vermeden uyuya kalmışım evet dünkü menü
Sabah
3 dilim peynir
İki haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
5 zeytin
Bir bardak çay
Üç kaşık pul biberli yoğurt
Tabiki ekmek yok
Öğle
Yemek yemedim bir armut yedim
Aksam
Bir patates bir havuç bir soğanla hasladigim bir kanat ve kanat ucu yedim
İki kasikcik üzeri yoğurtlu saksuka yedim cıs olabilir bu benim icin
Bir bardak ayran
Nerden baksan 2 buçuk litre su
Bir saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…