- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 38
E sana da dedim işteSussana yaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E sana da dedim işteSussana yaaaaa
Ama onciri pek sevmiyorumCnm ben bebeği emzirirken ilk zamanlar bağırsaklarım konusunda çok sıkıntı yaşadım. . Şeftali de kabız yapar. . Onun yerine 2 incir yese hem bağırsakları çalışır hem süt yapar. . Daha 1 kilo incir var evde tutuyorum kendimi hemde çok zor tutuyorum.. midem ağrıyor yoksa yerdiö belki. .
E sana da dedim işte
Aaaa tabiki bence insanın nefsiyle başa cikabilmesi başlı başına bi gurur kaynağı sizi de tebrik ederim siz ayrıca bizimle de uğraşıyorsunuz daha ne olsun maşallah size
Ooohhhh iyi yaptın canımmmm sen çok canın isterse bir tane kayısı at ağzınaAma onciri pek sevmiyorum
Neyse yemedim şeftali vazgectimoglusa yedireyim bari
Hahahahah hahaha hahahahaa
Işte buranın faydasını anladın mıAma onciri pek sevmiyorum
Neyse yemedim şeftali vazgectimoglusa yedireyim bari
Başın göğe mi erdi he söyle bakim nolmus yaniHahahahah hahaha hahahahaa
Ayyy sen gelip görsen daha çok acırsın bana koca bir tepsi mantı yapıp gömüyorlar bende tarhanaua ekmek banıyorum ne dem ama mutluyumHeee anladım. Ayyy çok zor.. ama ona göre iyisin maşallah
Diyet yapıyorum deme zaten. Akşamları ekmek yeme yeter ggerisi zaten güzel menünün. Ekmek çok.
Sen cansın kuzum yaMiu kim ki zaten.....
canm dayak yiyen benimBaşın göğe mi erdi he söyle bakim nolmus yani
Hem gitme bak birazdan zms rainbow ile @tuzsuz_ruh gelip önce yemeklerden konuşacaklar sonrada kocalarını nasıl dovduklerinden
Yaaa ama ne yapayım yeniyim burda daha ben dukan birasina başlayın yarın hemen atarsınız üstünüz den limonlu suyu bende icemiyorum çok.
Çocuklarınızı lütfen ekrandan çekin şiddet iceriyorrrcanm dayak yiyen benim
basedemiyim kocayla :)
Ay kıyamam sana takılıyoruz canım:)Yaaa ama ne yapayım yeniyim burda daha ben dukan birasina başlayın yarın hemen atarsınız üstünüz den limonlu suyu bende icemiyorum çok.
cocukta payini aliyorÇocuklarınızı lütfen ekrandan çekin şiddet iceriyorrr
Ya boyunuz kaç ki sizin 55 olmak istiyorsunuz ? Allahım 55 rakamini neredeyse 10 yıl önce gördüm ben ya bi daha da goremem galiba ya onu bırak o küçümsediğn 58 bile bana nirvana gibi geliyor ya aaaa yukseliyorum artık ucabilirim felan derim herhaldeYarın kiraz sapı alıyor ve kaynatmaya başlıyorum hadi bakalım :) ben cumadan ziyade haftaya pazara kadar hedef belirledim. 55 kilo olmalıyım. 2 gündür 58.2 yi evlat gibi sahiplenmiş durumdayım ama yarın sabah inşallah sonuç farklı olacak.. eee o kadar limonlu su içtim yansın artık şu yağlar dimi :))
Anladım canım ben şu ara zaten baya bi ilaç kullanıyorum kilo vermeme yarayacak doktorlarin verdiği tabi rahatsizliklarima göre herhalde veririm diye düşünüyorum bakalım belli olur elbetAy kıyamam sana takılıyoruz canım:)
Limonlu suyu ben sabahları ac karnına yanında iki kuru kayısı ile yiyordum çok faydasını gördüm