• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Cnm ben bebeği emzirirken ilk zamanlar bağırsaklarım konusunda çok sıkıntı yaşadım. . Şeftali de kabız yapar. . Onun yerine 2 incir yese hem bağırsakları çalışır hem süt yapar. . Daha 1 kilo incir var evde tutuyorum kendimi :KK43: hemde çok zor tutuyorum.. midem ağrıyor yoksa yerdiö belki. .
Ama onciri pek sevmiyorum:oops:
Neyse yemedim şeftali vazgectimoglusa yedireyim bari:super::super:

Yarın kiraz sapı alıyor ve kaynatmaya başlıyorum hadi bakalım :) ben cumadan ziyade haftaya pazara kadar hedef belirledim. 55 kilo olmalıyım. 2 gündür 58.2 yi evlat gibi sahiplenmiş durumdayım ama yarın sabah inşallah sonuç farklı olacak.. eee o kadar limonlu su içtim yansın artık şu yağlar dimi :))

Heee anladım. Ayyy çok zor.. ama ona göre iyisin maşallah:KK200:

Diyet yapıyorum deme zaten. Akşamları ekmek yeme yeter ggerisi zaten güzel menünün. Ekmek çok.
Ayyy sen gelip görsen daha çok acırsın bana koca bir tepsi mantı yapıp gömüyorlar bende tarhanaua ekmek banıyorum ne dem ama mutluyum

Yaaa ama ne yapayım yeniyim burda daha ben dukan birasina başlayın yarın hemen atarsınız üstünüz den limonlu suyu bende icemiyorum çok.
Ay kıyamam sana takılıyoruz canım:)
Limonlu suyu ben sabahları ac karnına yanında iki kuru kayısı ile yiyordum çok faydasını gördüm;)

Yarın kiraz sapı alıyor ve kaynatmaya başlıyorum hadi bakalım :) ben cumadan ziyade haftaya pazara kadar hedef belirledim. 55 kilo olmalıyım. 2 gündür 58.2 yi evlat gibi sahiplenmiş durumdayım ama yarın sabah inşallah sonuç farklı olacak.. eee o kadar limonlu su içtim yansın artık şu yağlar dimi :))
Ya boyunuz kaç ki sizin 55 olmak istiyorsunuz ? Allahım 55 rakamini neredeyse 10 yıl önce gördüm ben ya bi daha da goremem galiba ya onu bırak o küçümsediğn 58 bile bana nirvana gibi geliyor ya:KK17: aaaa yukseliyorum artık ucabilirim felan derim herhalde :KK53:

Ay kıyamam sana takılıyoruz canım:)
Limonlu suyu ben sabahları ac karnına yanında iki kuru kayısı ile yiyordum çok faydasını gördüm:KK66:
Anladım canım ben şu ara zaten baya bi ilaç kullanıyorum kilo vermeme yarayacak doktorlarin verdiği tabi rahatsizliklarima göre herhalde veririm diye düşünüyorum bakalım belli olur elbet

Back