• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Arkadaşım ben kendi evimde yemiyorum mutfağım daha olmadı kayinvalidemde yiyorum ben normalde salatayı ekmek niyetine terim yemegin yanında ama onlar salataya yağ koyuyor tam b. Ekmeği alıyorum özellikle aldığımı anlamıyorlar tarhananın içine doğuruyorlar kızartmayın yağına baniyorlar:oha::olamaz:
Yani diyet mı yapıyorsun falan o muhabbetler olmasın diye çaktırmıyorum konusulsun istemiyorum onlar hep zayıf
Karnın kalcak herhalde diyip duruyor mesela kv ne karnı kilo o kilo :KK43:
Diyemiyorum
BayrAmdan sonra evindeyim ins. Bak o zaman gör daha dikkatli beslemişim
Hamur işi her aksam olur mesela yiyip yiyip kilo almıyorlar :KK57:
Heee anladım. Ayyy çok zor.. ama ona göre iyisin maşallah:KK200:

Diyet yapıyorum deme zaten. Akşamları ekmek yeme yeter ggerisi zaten güzel menünün. Ekmek çok.

IMG_3341.JPG

Bu canım harika menü hiç aç kalmıyorsun ve de çoook sağlıklı
Nasıl nerde nerden bakabilirim acaba :)

Kendi yedi diye herkese yedirmeye çalışıyor Esra_4378 Esra_4378 :sus:
Cnm ben bebeği emzirirken ilk zamanlar bağırsaklarım konusunda çok sıkıntı yaşadım. . Şeftali de kabız yapar. . Onun yerine 2 incir yese hem bağırsakları çalışır hem süt yapar. . Daha 1 kilo incir var evde tutuyorum kendimi :( hemde çok zor tutuyorum.. midem ağrıyor yoksa yerdiö belki. .

Bu kiraz sapını daha bugün duydum kiraz sapı kirazdan ayrı satılıyor mu aktarda falan yoka benim kiraz mı bulmam lazım töhh bee bahçemizin kirazlarını kurtlu diye attım bari sapını ayıraydım :))
Yok kız kendin de kurutabilirsin de uğraştığına değmez. Aktarda bir paketi 4 tl birşey ben aktardan alıyorum. Çok faydalı. Wc ye de çıkarıyor

Aslında baya hareketli geçiyor canjm günün sonuçta herkesin sporu da kendine göre oluyor. Bence gayet iyi önemli olan hareketlilik olsun. Ödem için maydonoz limon aldığın iyi olmuş. Bir ara dukan birası diye geçen maydonoz-soda-yeşilçay kürünü de deneyebilirisin. Hazırlıyorsun 1 lt gün içinde içiyorsun. Ödem için harika birley. Tuzu da yavaş yavaş azalt birden kesip kendine işlence etme.

Tartıya hergün çıkıyoruz ama hergün eksi beklemek saçma olur kilo bazen de takılıyor. Sonra da birden gidiyor. Sabret ödem attırıcı şeylere devam. Yeşil çay kiraz sapı çayı tüketmeye çalış.

Vereceğiz kiloları ulaaaan
Ben ş bugün dukan birasi içtim tavsiye ederim yağ yakimi sağlıyor içine buz atınca serinletiyor da

Back