- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 468
- 35
Oğlan yiyordu ağzıma attım yapmasak zaten gereksizleri dimi kilo almayizMenün güzel cnm ama bisküvi gereksiz sanki. . Incir de güzel süt yapıyo canım. . Şeftali yerine.. hem bağırsak çalışır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlan yiyordu ağzıma attım yapmasak zaten gereksizleri dimi kilo almayizMenün güzel cnm ama bisküvi gereksiz sanki. . Incir de güzel süt yapıyo canım. . Şeftali yerine.. hem bağırsak çalışır
Heee anladım. Ayyy çok zor.. ama ona göre iyisin maşallahArkadaşım ben kendi evimde yemiyorum mutfağım daha olmadı kayinvalidemde yiyorum ben normalde salatayı ekmek niyetine terim yemegin yanında ama onlar salataya yağ koyuyor tam b. Ekmeği alıyorum özellikle aldığımı anlamıyorlar tarhananın içine doğuruyorlar kızartmayın yağına baniyorlar
Yani diyet mı yapıyorsun falan o muhabbetler olmasın diye çaktırmıyorum konusulsun istemiyorum onlar hep zayıf
Karnın kalcak herhalde diyip duruyor mesela kv ne karnı kilo o kilo
Diyemiyorum
BayrAmdan sonra evindeyim ins. Bak o zaman gör daha dikkatli beslemişim
Hamur işi her aksam olur mesela yiyip yiyip kilo almıyorlar
yarım litreye limon sıktım :) çok acı çekiyorum ama az kaldı :)Biter biter çok limon sıkmışsındır. Bir litrelik şişene yarım limon sıkıp gün boyu iç daha kolay olur
Nasıl nerde nerden bakabilirim acaba :)
Cnm ben bebeği emzirirken ilk zamanlar bağırsaklarım konusunda çok sıkıntı yaşadım. . Şeftali de kabız yapar. . Onun yerine 2 incir yese hem bağırsakları çalışır hem süt yapar. . Daha 1 kilo incir var evde tutuyorum kendimi hemde çok zor tutuyorum.. midem ağrıyor yoksa yerdiö belki. .Kendi yedi diye herkese yedirmeye çalışıyor Esra_4378
IlahiKendi yedi diye herkese yedirmeye çalışıyor Esra_4378
Yok kız kendin de kurutabilirsin de uğraştığına değmez. Aktarda bir paketi 4 tl birşey ben aktardan alıyorum. Çok faydalı. Wc ye de çıkarıyorBu kiraz sapını daha bugün duydum kiraz sapı kirazdan ayrı satılıyor mu aktarda falan yoka benim kiraz mı bulmam lazım töhh bee bahçemizin kirazlarını kurtlu diye attım bari sapını ayıraydım :))
GorecegggizzzzYöööö ben olcam
Çok bulamazsan marketlerde liptonun falan varBu kiraz sapını daha bugün duydum kiraz sapı kirazdan ayrı satılıyor mu aktarda falan yoka benim kiraz mı bulmam lazım töhh bee bahçemizin kirazlarını kurtlu diye attım bari sapını ayıraydım :))
Bana da de böyle şeylerHak etmişsin gururla yaşa tadını çıkar kız :)
Ben ş bugün dukan birasi içtim tavsiye ederim yağ yakimi sağlıyor içine buz atınca serinletiyor daAslında baya hareketli geçiyor canjm günün sonuçta herkesin sporu da kendine göre oluyor. Bence gayet iyi önemli olan hareketlilik olsun. Ödem için maydonoz limon aldığın iyi olmuş. Bir ara dukan birası diye geçen maydonoz-soda-yeşilçay kürünü de deneyebilirisin. Hazırlıyorsun 1 lt gün içinde içiyorsun. Ödem için harika birley. Tuzu da yavaş yavaş azalt birden kesip kendine işlence etme.
Tartıya hergün çıkıyoruz ama hergün eksi beklemek saçma olur kilo bazen de takılıyor. Sonra da birden gidiyor. Sabret ödem attırıcı şeylere devam. Yeşil çay kiraz sapı çayı tüketmeye çalış.
Vereceğiz kiloları ulaaaan
Ha gayret no pain no gain ha gayret dik kafaya gitsin heheheyarım litreye limon sıktım :) çok acı çekiyorum ama az kaldı :)
Tebrik ediyorum ama bakalım haftaya belki süprizler olur KIMBILIRAllahım herkesler beni tebrik ediyor ne guz3lmis haftaya da ben olacam
Teşekkür ederim baharcim
Di mi müthiş birşey o yaBen ş bugün dukan birasi içtim tavsiye ederim yağ yakimi sağlıyor içine buz atınca serinletiyor da
Sende gururla yasa canım artidasin ya malumBana da de böyle şeyler
Konuş kız ohhhh haftaya da biz oluruz demiTebrik ediyorum ama bakalım haftaya belki süprizler olur KIMBILIR
Bak baaakkkk göreceğiz cınımmmmTebrik ediyorum ama bakalım haftaya belki süprizler olur KIMBILIR
Sussana yaaaaaSende gururla yasa canım artidasin ya malum
Aaaa tabiki bence insanın nefsiyle başa cikabilmesi başlı başına bi gurur kaynağı sizi de tebrik ederim siz ayrıca bizimle de uğraşıyorsunuz daha ne olsun maşallah sizeBana da de böyle şeyler
Aaaa tabiki bence insanın nefsiyle başa cikabilmesi başlı başına bi gurur kaynağı sizi de tebrik ederim siz ayrıca bizimle de uğraşıyorsunuz daha ne olsun maşallah size