Sensin ŞİŞKO

Bütün halde akşamları yaz balım. Gün içinde yediğini içtiğine telefonunun notlar bölümüne yazabilirisn ben öyle yapıyorum akşam da kopyala yapıştır yapıyorum kolay oluyor. Bütün halde günü görmeyince anlayamıyor insan doğru değerlendiremiyor. Sporun da gayet iyi.

@hepsi-bu-kadar ilk hafta için iyi sonuç canım ama bu haftayı merak ediyorum bakalım aynen devam dimii

Evet bu benim için de önemli bir hafta ama cuma sabahından beri kilomda gerileme yok. Aslında spor da yapıyorum fırsat buldukça ama yemem içmem gibi sporumda kendime has. mesela 2 saat kadar önce markete gitmem gerekti koşarak gittim aldıklarımı sırtlayıp koşarak döndüm (karanlıktan istifade kimseye görünmedim :) ) sonra açtım bilgisayarda müzik hoplaya zıplaya göbek ata ata anneme ve oğluma yemek hazırladım. sonunda da suya döndüm. şuanda buraya yazarkende göbeğimi kuvvetli şekilde içeri çekip çekip bırakıyorum :) ama günlük bir düzen tutturmam gerekiyor sanırım. Bu arada marketten limon ve maydanoz aldım. sabahları limonlu su öğleleri de maydanoz ve kırmızı biberli yoğurt yemeyi düşünüyorum. sanırım bende kilodan ziyade ödem var şişlik var. ben şişik bir insanım onu anladım. çünkü bugün biraz yürüyüş yapıyordum bi ara elim koluma ağır geldi bi baktım elim şişmiş. tuza veda etmenin tam zamanı

Bende ödem artırıcı bir menü var canım @MiuLego kaydetmişti bir bak istersen

Arkadaşım ben kendi evimde yemiyorum mutfağım daha olmadı kayinvalidemde yiyorum ben normalde salatayı ekmek niyetine terim yemegin yanında ama onlar salataya yağ koyuyor tam b. Ekmeği alıyorum özellikle aldığımı anlamıyorlar tarhananın içine doğuruyorlar kızartmayın yağına baniyorlar
Yani diyet mı yapıyorsun falan o muhabbetler olmasın diye çaktırmıyorum konusulsun istemiyorum onlar hep zayıf
Karnın kalcak herhalde diyip duruyor mesela kv ne karnı kilo o kilo
Diyemiyorum
BayrAmdan sonra evindeyim ins. Bak o zaman gör daha dikkatli beslemişim
Hamur işi her aksam olur mesela yiyip yiyip kilo almıyorlar

Aslında baya hareketli geçiyor canjm günün sonuçta herkesin sporu da kendine göre oluyor. Bence gayet iyi önemli olan hareketlilik olsun. Ödem için maydonoz limon aldığın iyi olmuş. Bir ara dukan birası diye geçen maydonoz-soda-yeşilçay kürünü de deneyebilirisin. Hazırlıyorsun 1 lt gün içinde içiyorsun. Ödem için harika birley. Tuzu da yavaş yavaş azalt birden kesip kendine işlence etme.

Tartıya hergün çıkıyoruz ama hergün eksi beklemek saçma olur kilo bazen de takılıyor. Sonra da birden gidiyor. Sabret ödem attırıcı şeylere devam. Yeşil çay kiraz sapı çayı tüketmeye çalış.

Vereceğiz kiloları ulaaaan

Tamam canım teşekkürler yardımlar için

Bu kiraz sapını daha bugün duydum kiraz sapı kirazdan ayrı satılıyor mu aktarda falan yoka benim kiraz mı bulmam lazım töhh bee bahçemizin kirazlarını kurtlu diye attım bari sapını ayıraydım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…