Miu kim ki zaten.....@hippotalamus menünü beğendim kuzum afiyet olsun yarına wc ye rahat çıkarsın incirden
tevafuk55 kuzum tebrikler dereceler sana yahu
Kendi yedi diye herkese yedirmeye çalışıyorMenün güzel cnm ama bisküvi gereksiz sanki. . Incir de güzel süt yapıyo canım. . Şeftali yerine.. hem bağırsak çalışır
@hippotalamus menünü beğendim kuzum afiyet olsun yarına wc ye rahat çıkarsın incirden
tevafuk55 kuzum tebrikler dereceler sana yahu
Bütün halde akşamları yaz balım. Gün içinde yediğini içtiğine telefonunun notlar bölümüne yazabilirisn ben öyle yapıyorum akşam da kopyala yapıştır yapıyorum kolay oluyor. Bütün halde günü görmeyince anlayamıyor insan doğru değerlendiremiyor. Sporun da gayet iyi.Canim kahvaltiyi gunduz yazdim ayri ayri yazsam sikinti olmaz sanirim dimi aksam da yarım kase yöresel bulgurlu bi yemek yedim misafirliğe gittim bi tane de kurabiye yedim ayrıca 65 dk 'lik yürüyüş yaptım gün içinde de yeşilçayli limonlu soda içtim bi bardak bu kadar :)
@hepsi-bu-kadar ilk hafta için iyi sonuç canım ama bu haftayı merak ediyorum bakalım aynen devam dimii
Hahahahah birebir aynı şeyi düşündüm var ya hahahah
Allahım herkesler beni tebrik ediyor ne guz3lmis haftaya da ben olacamTebrikler :)
Bende ödem artırıcı bir menü var canım @MiuLego kaydetmişti bir bak istersenEvet bu benim için de önemli bir hafta ama cuma sabahından beri kilomda gerileme yok. Aslında spor da yapıyorum fırsat buldukça ama yemem içmem gibi sporumda kendime has. mesela 2 saat kadar önce markete gitmem gerekti koşarak gittim aldıklarımı sırtlayıp koşarak döndüm (karanlıktan istifade kimseye görünmedim :) ) sonra açtım bilgisayarda müzik hoplaya zıplaya göbek ata ata anneme ve oğluma yemek hazırladım. sonunda da suya döndüm. şuanda buraya yazarkende göbeğimi kuvvetli şekilde içeri çekip çekip bırakıyorum :) ama günlük bir düzen tutturmam gerekiyor sanırım. Bu arada marketten limon ve maydanoz aldım. sabahları limonlu su öğleleri de maydanoz ve kırmızı biberli yoğurt yemeyi düşünüyorum. sanırım bende kilodan ziyade ödem var şişlik var. ben şişik bir insanım onu anladım. çünkü bugün biraz yürüyüş yapıyordum bi ara elim koluma ağır geldi bi baktım elim şişmiş. tuza veda etmenin tam zamanı
'di mi kız suç ortagi ariyor sankiHahahahah birebir aynı şeyi düşündüm var ya hahahah
Arkadaşım ben kendi evimde yemiyorum mutfağım daha olmadı kayinvalidemde yiyorum ben normalde salatayı ekmek niyetine terim yemegin yanında ama onlar salataya yağ koyuyor tam b. Ekmeği alıyorum özellikle aldığımı anlamıyorlar tarhananın içine doğuruyorlar kızartmayın yağına baniyorlarSporun çok güzel su da güzel. Ben menünü de çok beğendim esra ama sadece ekmek çok geldi. Akşam öğününden ekmeği çıkarsan mı? Her öğünde ekmek var. Ya da her öğünde olsa ama sadece 1 dilim olsa. Bir de beyaz ekmek mi tüketiyorsun canım?
Aslında baya hareketli geçiyor canjm günün sonuçta herkesin sporu da kendine göre oluyor. Bence gayet iyi önemli olan hareketlilik olsun. Ödem için maydonoz limon aldığın iyi olmuş. Bir ara dukan birası diye geçen maydonoz-soda-yeşilçay kürünü de deneyebilirisin. Hazırlıyorsun 1 lt gün içinde içiyorsun. Ödem için harika birley. Tuzu da yavaş yavaş azalt birden kesip kendine işlence etme.Evet bu benim için de önemli bir hafta ama cuma sabahından beri kilomda gerileme yok. Aslında spor da yapıyorum fırsat buldukça ama yemem içmem gibi sporumda kendime has. mesela 2 saat kadar önce markete gitmem gerekti koşarak gittim aldıklarımı sırtlayıp koşarak döndüm (karanlıktan istifade kimseye görünmedim :) ) sonra açtım bilgisayarda müzik hoplaya zıplaya göbek ata ata anneme ve oğluma yemek hazırladım. sonunda da suya döndüm. şuanda buraya yazarkende göbeğimi kuvvetli şekilde içeri çekip çekip bırakıyorum :) ama günlük bir düzen tutturmam gerekiyor sanırım. Bu arada marketten limon ve maydanoz aldım. sabahları limonlu su öğleleri de maydanoz ve kırmızı biberli yoğurt yemeyi düşünüyorum. sanırım bende kilodan ziyade ödem var şişlik var. ben şişik bir insanım onu anladım. çünkü bugün biraz yürüyüş yapıyordum bi ara elim koluma ağır geldi bi baktım elim şişmiş. tuza veda etmenin tam zamanı
Nasıl nerde nerden bakabilirim acaba :)Bende ödem artırıcı bir menü var canım @MiuLego kaydetmişti bir bak istersen
Yöööö ben olcamAllahım herkesler beni tebrik ediyor ne guz3lmis haftaya da ben olacam
Teşekkür ederim baharcim
Tamam canım teşekkürler yardımlar içinBütün halde akşamları yaz balım. Gün içinde yediğini içtiğine telefonunun notlar bölümüne yazabilirisn ben öyle yapıyorum akşam da kopyala yapıştır yapıyorum kolay oluyor. Bütün halde günü görmeyince anlayamıyor insan doğru değerlendiremiyor. Sporun da gayet iyi.
Ins uygulamaya calisacagimCanım özellikle akşam ekmek yeme onunla bile çok şey fark edecek ben ekmek yediğimde çok suçlu hissediyorum kendimi
Biter biter çok limon sıkmışsındır. Bir litrelik şişene yarım limon sıkıp gün boyu iç daha kolay olurLimonlu suya hemen başlayım dedim çok fenaymış bee koca bardak nasıl bitecek vöhh(
Heeee dövcem onu ben'di mi kız suç ortagi ariyor sanki
Bu kiraz sapını daha bugün duydum kiraz sapı kirazdan ayrı satılıyor mu aktarda falan yoka benim kiraz mı bulmam lazım töhh bee bahçemizin kirazlarını kurtlu diye attım bari sapını ayıraydım :))Aslında baya hareketli geçiyor canjm günün sonuçta herkesin sporu da kendine göre oluyor. Bence gayet iyi önemli olan hareketlilik olsun. Ödem için maydonoz limon aldığın iyi olmuş. Bir ara dukan birası diye geçen maydonoz-soda-yeşilçay kürünü de deneyebilirisin. Hazırlıyorsun 1 lt gün içinde içiyorsun. Ödem için harika birley. Tuzu da yavaş yavaş azalt birden kesip kendine işlence etme.
Tartıya hergün çıkıyoruz ama hergün eksi beklemek saçma olur kilo bazen de takılıyor. Sonra da birden gidiyor. Sabret ödem attırıcı şeylere devam. Yeşil çay kiraz sapı çayı tüketmeye çalış.
Vereceğiz kiloları ulaaaan
Hak etmişsin gururla yaşa tadını çıkar kız :)Allahım herkesler beni tebrik ediyor ne guz3lmis haftaya da ben olacam
Teşekkür ederim baharcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?