Sensin ŞİŞKO

HAFTANIN DERECE GÜZELLERİ

1. tevafuk55 %3.235
2. @Margarikotin %2.973
3. @hepsi-bu-kadar %2.512
Tebrikler kızlar harika yüzdeler harika eksiler bunlaaaar
Hu huuuuuuvvvv 1 numarada kim varmış kim varmis ellerine sağlık fıstık
Allahim derece derece nereye kadar
Sily kuzum tebrik ederim sporunla göz kamastırıyorsun
Tebrik ederim kizlar. Cok kiskandim haberiniz olsun.
Zirvedeki sesimi duyuyor musun asagilardan
Sagol margam
Ayy bir fısıltı geliyor ama ne diyor acaba
Hedefe de ulaştın artık zirveler sana geldi derece ihtimali yok
Zümrecim hala devam aynı sistemde beslenmeye..ama spor fazla yapamıyorum.haftada bir kaç gün anca..korumadayım iyi gidiyor şimdilik..
Sen varya korumayı bile harika yapıyorsun canım
Hepinizi sildim süpürdum
Hahahaha kız haftaya ben 60.9 olayım sende 60.8 ol olar mi

26 ağustos spor tablosu

1.hippo:
2 mil leslie: 60 puan
100 ip: 20 puan
Toplam: 80 puan

2. Miu
SIFIR PUAN. Dün yürümekten ayak altlarım şişti ama dünün puanı da sıfır. Çünkü spora vakit ayırıp spor yapmak için spor yapınca puan var. Ama yarın bomba gibi geliyorum sporda

Bu haftanın YILDIZI sensin kuzum listeleri sarstın beee

26 ağustos spor tablosu

1.hippo:
2 mil leslie: 60 puan
100 ip: 20 puan
Toplam: 80 puan

2. Miu
SIFIR PUAN. Dün yürümekten ayak altlarım şişti ama dünün puanı da sıfır. Çünkü spora vakit ayırıp spor yapmak için spor yapınca puan var. Ama yarın bomba gibi geliyorum sporda
3.Esra_4378
Leslie 2 mil :60 puan
200 bolgesel:40 puan
Toplam :100

Sabah
Menemen

Peynir
Çay
2 d ekmek
Ara
Armut
Oglen
1 kase çorba
3 yk menemen
1 d ekmek
Ara 2 bisküvi
Aksam
Az çorba
5yk sebze yemeği
Salata
2d ekmek
Yatmadan önce bur şeftali çok acıkıyorum özellikle aksam çok emiyor
3 litre su daha uyuyana kadarda icerim

Sporun çok güzel su da güzel. Ben menünü de çok beğendim esra ama sadece ekmek çok geldi. Akşam öğününden ekmeği çıkarsan mı? Her öğünde ekmek var. Ya da her öğünde olsa ama sadece 1 dilim olsa. Bir de beyaz ekmek mi tüketiyorsun canım?

Hosbulduk paylaşımın iyiyse derken nasıl bir paylaşım yapmam gerekli ki
Hosbulduk paylaşımın iyiyse derken nasıl bir paylaşım yapmam gerekli ki acaba ? Bende karatay diyetine şu an tam olarak uyamıyorum ama bayram için memlekete gidip geleceğim biraz da rahatsızım sonrasında daha rahat ve kolay olacak diye tahmin ediyorum

Yani mesaj yazmaktan bahsediyor cnm.. menüleri, sporunu yazmandan falan.. bide arkadaşların menülerine yorum yapsan süper olır

Canım özellikle akşam ekmek yeme onunla bile çok şey fark edecek ben ekmek yediğimde çok suçlu hissediyorum kendimi

Menün güzel cnm ama bisküvi gereksiz sanki. . Incir de güzel süt yapıyo canım. . Şeftali yerine.. hem bağırsak çalışır

Yani mesaj yazmaktan bahsediyor cnm.. menüleri, sporunu yazmandan falan.. bide arkadaşların menülerine yorum yapsan süper olır
Canim kahvaltiyi gunduz yazdim ayri ayri yazsam sikinti olmaz sanirim dimi aksam da yarım kase yöresel bulgurlu bi yemek yedim misafirliğe gittim bi tane de kurabiye yedim ayrıca 65 dk 'lik yürüyüş yaptım gün içinde de yeşilçayli limonlu soda içtim bi bardak bu kadar :)

Canım aktifse bizleysen bizimle diyetini fikirlerini paylaşıyorsan demek istedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…