• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

IMG_3521.JPG

Yumurtadan tiksinen ben yumurtaya aşık olasım geldi hahahhah bu ne ya. Sizde de öyle olmadı mı

:KK59:HAFTANIN DERECE GÜZELLERİ:KK59:

1. tevafuk55 tevafuk55 %3.235 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2. @Margarikotin %2.973 :sampiyon::sampiyon:
3. @hepsi-bu-kadar %2.512:sampiyon:
Tebrikler kızlar harika yüzdeler harika eksiler bunlaaaar :rolleyes:
Hu huuuuuuvvvv 1 numarada kim varmış kim varmis :rapci::rolleyes::KK73:ellerine sağlık fıstık :KK36:
:spor:18-25 AĞUSTOS SPOR KRALİÇELERİ:spor:

1. @Sily 2057 PUAN :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2. @tevafuk55 1721 PUAN :sampiyon::sampiyon:
3. hippotalamus hippotalamus 722 PUAN :sampiyon:

Bravooooooooooo sporu costuranlar zaten genel sonuç tablosuna da bakarsak karşılığını almamış mı? Spor çok çok önemli kızlar.

Dereceye girenleri ekstra tebrik ederim. Harika spor dolu bir hafta geçirdiniz:KK71:
Allahim derece derece nereye kadar :süslü:
Sily kuzum tebrik ederim sporunla göz kamastırıyorsun :21:
Tebrik ederim kizlar. Cok kiskandim haberiniz olsun.
Zirvedeki sesimi duyuyor musun asagilardan :KK70:
Sagol margam :KK200:
Ayy bir fısıltı geliyor ama ne diyor acaba :süslü:
Hedefe de ulaştın artık zirveler sana geldi derece ihtimali yok :KK53:
Zümrecim hala devam aynı sistemde beslenmeye..ama spor fazla yapamıyorum.haftada bir kaç gün anca..korumadayım iyi gidiyor şimdilik..
Sen varya korumayı bile harika yapıyorsun canım :KK60:
@MiuLego bebem ellerine kollarina sağlık sporda birinciyim ama kilo vermede yine tevafuk55 tevafuk55 i geçemedim.. tebrik ediyorum seni amaaaaa bayrama kadar lütfin kilolarimiz ayni olsun olar mi ya da ben senden daha az kilo oliyim malum boy farki :KK66:
Hepinizi sildim süpürdum :temizlik:
Hahahaha kız haftaya ben 60.9 olayım sende 60.8 ol olar mi :KK48:

:spor::KK49:26 ağustos spor tablosu:spor::KK49:

1.hippo:
2 mil leslie: 60 puan
100 ip: 20 puan
Toplam: 80 puan

2. Miu
SIFIR PUAN. Dün yürümekten ayak altlarım şişti ama dünün puanı da sıfır. Çünkü spora vakit ayırıp spor yapmak için spor yapınca puan var. Ama yarın bomba gibi geliyorum sporda

Hu huuuuuuvvvv 1 numarada kim varmış kim varmis :rapci::rolleyes::KK73:ellerine sağlık fıstık :KK36:

Allahim derece derece nereye kadar :süslü:
Sily kuzum tebrik ederim sporunla göz kamastırıyorsun :21:

Sagol margam :KK200:
Ayy bir fısıltı geliyor ama ne diyor acaba :süslü:
Hedefe de ulaştın artık zirveler sana geldi derece ihtimali yok :KK53:

Sen varya korumayı bile harika yapıyorsun canım :KK60:

Hepinizi sildim süpürdum :temizlik:
Hahahaha kız haftaya ben 60.9 olayım sende 60.8 ol olar mi :KK48:
Bu haftanın YILDIZI sensin kuzum listeleri sarstın beee

:spor::KK49:26 ağustos spor tablosu:spor::KK49:

1.hippo:
2 mil leslie: 60 puan
100 ip: 20 puan
Toplam: 80 puan

2. Miu
SIFIR PUAN. Dün yürümekten ayak altlarım şişti ama dünün puanı da sıfır. Çünkü spora vakit ayırıp spor yapmak için spor yapınca puan var. Ama yarın bomba gibi geliyorum sporda
3.Esra_4378
Leslie 2 mil :60 puan
200 bolgesel:40 puan
Toplam :100

Sabah
Menemen

Peynir
Çay
2 d ekmek
Ara
Armut
Oglen
1 kase çorba
3 yk menemen
1 d ekmek
Ara 2 bisküvi
Aksam
Az çorba
5yk sebze yemeği
Salata
2d ekmek
Yatmadan önce bur şeftali çok acıkıyorum özellikle aksam çok emiyor
3 litre su daha uyuyana kadarda icerim

Sabah
Menemen

Peynir
Çay
2 d ekmek
Ara
Armut
Oglen
1 kase çorba
3 yk menemen
1 d ekmek
Ara 2 bisküvi
Aksam
Az çorba
5yk sebze yemeği
Salata
2d ekmek
Sporun çok güzel su da güzel. Ben menünü de çok beğendim esra ama sadece ekmek çok geldi. Akşam öğününden ekmeği çıkarsan mı? Her öğünde ekmek var. Ya da her öğünde olsa ama sadece 1 dilim olsa. Bir de beyaz ekmek mi tüketiyorsun canım?

teşekkürler yumoşuum:KK200:

tamam kız bayramdsn sonra gelceksin işte bayram bitsin diye beklşyorum 4 gözle ben de işte

amin canımmmmmmmmmmmm teşekkürler:KK200:

heheheheheh birbirimizi bırakmak yok asla hep buradayız inşallah :KK53:

geçmiş olsun kahveee

hadi kız halayaaaa sen halay başı Allaaaah:halay:

düzensiz ama az olmuş. sporsuzluğu da sen telafi edersin fazlasıyla

sadece sporu görmek istiyorum menüyü değil :KK43: söz verdin gülbe daha kaçamak yoook

çok beğenmedim aşırı düzensiz bi şehir ya

Hoşgeldşn bahar.. 2 hafta bizimlesin düzenli devam edersen paylaşımın iyiyse listeye alıcam seni :) inşallah beraber veririz kiloları canım:KK50:
Hosbulduk paylaşımın iyiyse derken nasıl bir paylaşım yapmam gerekli ki
Bahar canım tekrardan hoşgeldin. Aslında yapabilsek karatay en güzel beslenme şekli. Ve sporsuz asla olmaz dışarı yürüyüşe çıkarsan ne güzel çıkamazsan da evde yapılcak tonla spor var yapacağız mutlaka. Hadi bakalım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza:)

Bak hele bak bak..
Uyamam grubun modunu kaçırırımlar falan..
Bak laflara bak..
:KK4:
Ya benim olacaksın ya kara toprağın esraaa.
Hoşgeldin balım zaten hep bizleydin :KK5:

Duydum duydumnmmmm hippoşum 65 hedef koydu iyice manken olucuuukkkk

Göreceksin zorla gösteririz gerekirse:cool:

Hahahah hahahha esraaa

Marlinim canım
1 saat yürüyüş evde kardiyo ve bölgesel çok olur. Yorulursun 3. Günü sporsuz geçirirsin öyle olmaz. 1 saat yürütüş+kardiyo bir gün, diğer gün 1 saat yürüyüş+bölgesel yap. Yürüyüşe çıkamazsan da o gün kardiyo+bölgesel yap evde. Ama hepsini aynı günde yapma

Oohhhhh su miktarına baaak :rolleyes:
Sana kaçamak yok kayacım bu hafta haberin olsun yasak!

Ne şahane bi kahvalto bu böyleeee ayyyy bravooooo

Hahahahha esraaaa öldüreün beni hahaha

Etmiyeceeezzzzz hedefini bul yine de etmiyeceeezzzzz:rolleyes:

Yine aç yine aç bişeyler ye azcık

Yemeyeceksinnnn. Kahvaltı karatay kahvaltın devam. Akşam bol proteinli etli metli yemek devam. Hergün bir tane de tatlı hakkın var. E tamam daha ne :sinirli:

Kız gebertirim seni hippoooo yok öyle bişey:sinirli:

Harika başlangıç bahar afiyet olsun :)

Az bile yanına da yoğurt kondur oh mis

Puhahahahhahaja

İvit balım aynen:KK19:

Tabiki olur bayramda kimseye zorunluluk koymıcam ki zaten. Herkes bayramını rahat geçirsin. Ama yediğimiz içtiğimize dikkat edilecek!

Oooooo hadi bakalım süperrrr
Hosbulduk paylaşımın iyiyse derken nasıl bir paylaşım yapmam gerekli ki acaba ? Bende karatay diyetine şu an tam olarak uyamıyorum ama bayram için memlekete gidip geleceğim biraz da rahatsızım sonrasında daha rahat ve kolay olacak diye tahmin ediyorum

Hosbulduk paylaşımın iyiyse derken nasıl bir paylaşım yapmam gerekli ki acaba ? Bende karatay diyetine şu an tam olarak uyamıyorum ama bayram için memlekete gidip geleceğim biraz da rahatsızım sonrasında daha rahat ve kolay olacak diye tahmin ediyorum
Yani mesaj yazmaktan bahsediyor cnm.. menüleri, sporunu yazmandan falan.. bide arkadaşların menülerine yorum yapsan süper olır ;)

Sabah
Menemen

Peynir
Çay
2 d ekmek
Ara
Armut
Oglen
1 kase çorba
3 yk menemen
1 d ekmek
Ara 2 bisküvi
Aksam
Az çorba
5yk sebze yemeği
Salata
2d ekmek
Canım özellikle akşam ekmek yeme onunla bile çok şey fark edecek ben ekmek yediğimde çok suçlu hissediyorum kendimi :(

Sabah
Menemen

Peynir
Çay
2 d ekmek
Ara
Armut
Oglen
1 kase çorba
3 yk menemen
1 d ekmek
Ara 2 bisküvi
Aksam
Az çorba
5yk sebze yemeği
Salata
2d ekmek
Menün güzel cnm ama bisküvi gereksiz sanki. . Incir de güzel süt yapıyo canım. . Şeftali yerine.. hem bağırsak çalışır ;)

Yani mesaj yazmaktan bahsediyor cnm.. menüleri, sporunu yazmandan falan.. bide arkadaşların menülerine yorum yapsan süper olır :KK66:
Canim kahvaltiyi gunduz yazdim ayri ayri yazsam sikinti olmaz sanirim dimi aksam da yarım kase yöresel bulgurlu bi yemek yedim misafirliğe gittim bi tane de kurabiye yedim ayrıca 65 dk 'lik yürüyüş yaptım gün içinde de yeşilçayli limonlu soda içtim bi bardak bu kadar :)

Canım aktifse bizleysen bizimle diyetini fikirlerini paylaşıyorsan demek istedim:)

Back