Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hu huuuuuuvvvv 1 numarada kim varmış kim varmis ellerine sağlık fıstıkHAFTANIN DERECE GÜZELLERİ
1. tevafuk55 %3.235
2. @Margarikotin %2.973
3. @hepsi-bu-kadar %2.512
Tebrikler kızlar harika yüzdeler harika eksiler bunlaaaar
Allahim derece derece nereye kadar18-25 AĞUSTOS SPOR KRALİÇELERİ
1. @Sily 2057 PUAN
2. @tevafuk55 1721 PUAN
3. hippotalamus 722 PUAN
Bravooooooooooo sporu costuranlar zaten genel sonuç tablosuna da bakarsak karşılığını almamış mı? Spor çok çok önemli kızlar.
Dereceye girenleri ekstra tebrik ederim. Harika spor dolu bir hafta geçirdiniz
Sagol margamTebrik ederim kizlar. Cok kiskandim haberiniz olsun.
Zirvedeki sesimi duyuyor musun asagilardan
Sen varya korumayı bile harika yapıyorsun canımZümrecim hala devam aynı sistemde beslenmeye..ama spor fazla yapamıyorum.haftada bir kaç gün anca..korumadayım iyi gidiyor şimdilik..
Hepinizi sildim süpürdum
Bu haftanın YILDIZI sensin kuzum listeleri sarstın beeeHu huuuuuuvvvv 1 numarada kim varmış kim varmis ellerine sağlık fıstık
Allahim derece derece nereye kadar
Sily kuzum tebrik ederim sporunla göz kamastırıyorsun
Sagol margam
Ayy bir fısıltı geliyor ama ne diyor acaba
Hedefe de ulaştın artık zirveler sana geldi derece ihtimali yok
Sen varya korumayı bile harika yapıyorsun canım
Hepinizi sildim süpürdum
Hahahaha kız haftaya ben 60.9 olayım sende 60.8 ol olar mi
Miuuuuuu sen hep de çok.hosuma gidiyor senin ağzından yıldız olmakBu haftanın YILDIZI sensin kuzum listeleri sarstın beee
İki listede de baş sırayı çekince tabiki yıldız derim. HAFTAYA MİU YILDIZ AMA İNŞALLAHMiuuuuuu sen hep de çok.hosuma gidiyor senin ağzından yıldız olmak
Sporun çok güzel su da güzel. Ben menünü de çok beğendim esra ama sadece ekmek çok geldi. Akşam öğününden ekmeği çıkarsan mı? Her öğünde ekmek var. Ya da her öğünde olsa ama sadece 1 dilim olsa. Bir de beyaz ekmek mi tüketiyorsun canım?Sabah
Menemen
Peynir
Çay
2 d ekmek
Ara
Armut
Oglen
1 kase çorba
3 yk menemen
1 d ekmek
Ara 2 bisküvi
Aksam
Az çorba
5yk sebze yemeği
Salata
2d ekmek
Yatmadan önce bur şeftali çok acıkıyorum özellikle aksam çok emiyor
3 litre su daha uyuyana kadarda icerim
Hosbulduk paylaşımın iyiyse derken nasıl bir paylaşım yapmam gerekli kiteşekkürler yumoşuum
tamam kız bayramdsn sonra gelceksin işte bayram bitsin diye beklşyorum 4 gözle ben de işte
amin canımmmmmmmmmmmm teşekkürler
heheheheheh birbirimizi bırakmak yok asla hep buradayız inşallah
geçmiş olsun kahveee
hadi kız halayaaaa sen halay başı Allaaaah
düzensiz ama az olmuş. sporsuzluğu da sen telafi edersin fazlasıyla
sadece sporu görmek istiyorum menüyü değil söz verdin gülbe daha kaçamak yoook
çok beğenmedim aşırı düzensiz bi şehir ya
Hoşgeldşn bahar.. 2 hafta bizimlesin düzenli devam edersen paylaşımın iyiyse listeye alıcam seni :) inşallah beraber veririz kiloları canım
Hosbulduk paylaşımın iyiyse derken nasıl bir paylaşım yapmam gerekli ki acaba ? Bende karatay diyetine şu an tam olarak uyamıyorum ama bayram için memlekete gidip geleceğim biraz da rahatsızım sonrasında daha rahat ve kolay olacak diye tahmin ediyorumBahar canım tekrardan hoşgeldin. Aslında yapabilsek karatay en güzel beslenme şekli. Ve sporsuz asla olmaz dışarı yürüyüşe çıkarsan ne güzel çıkamazsan da evde yapılcak tonla spor var yapacağız mutlaka. Hadi bakalım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza:)
Bak hele bak bak..
Uyamam grubun modunu kaçırırımlar falan..
Bak laflara bak..
Ya benim olacaksın ya kara toprağın esraaa.
Hoşgeldin balım zaten hep bizleydin
Duydum duydumnmmmm hippoşum 65 hedef koydu iyice manken olucuuukkkk
Göreceksin zorla gösteririz gerekirse
Hahahah hahahha esraaa
Marlinim canım
1 saat yürüyüş evde kardiyo ve bölgesel çok olur. Yorulursun 3. Günü sporsuz geçirirsin öyle olmaz. 1 saat yürütüş+kardiyo bir gün, diğer gün 1 saat yürüyüş+bölgesel yap. Yürüyüşe çıkamazsan da o gün kardiyo+bölgesel yap evde. Ama hepsini aynı günde yapma
Oohhhhh su miktarına baaak
Sana kaçamak yok kayacım bu hafta haberin olsun yasak!
Ne şahane bi kahvalto bu böyleeee ayyyy bravooooo
Hahahahha esraaaa öldüreün beni hahaha
Etmiyeceeezzzzz hedefini bul yine de etmiyeceeezzzzz
Yine aç yine aç bişeyler ye azcık
Yemeyeceksinnnn. Kahvaltı karatay kahvaltın devam. Akşam bol proteinli etli metli yemek devam. Hergün bir tane de tatlı hakkın var. E tamam daha ne
Kız gebertirim seni hippoooo yok öyle bişey
Harika başlangıç bahar afiyet olsun :)
Az bile yanına da yoğurt kondur oh mis
Puhahahahhahaja
İvit balım aynen
Tabiki olur bayramda kimseye zorunluluk koymıcam ki zaten. Herkes bayramını rahat geçirsin. Ama yediğimiz içtiğimize dikkat edilecek!
Oooooo hadi bakalım süperrrr
Yani mesaj yazmaktan bahsediyor cnm.. menüleri, sporunu yazmandan falan.. bide arkadaşların menülerine yorum yapsan süper olırHosbulduk paylaşımın iyiyse derken nasıl bir paylaşım yapmam gerekli ki
Hosbulduk paylaşımın iyiyse derken nasıl bir paylaşım yapmam gerekli ki acaba ? Bende karatay diyetine şu an tam olarak uyamıyorum ama bayram için memlekete gidip geleceğim biraz da rahatsızım sonrasında daha rahat ve kolay olacak diye tahmin ediyorum
Canım özellikle akşam ekmek yeme onunla bile çok şey fark edecek ben ekmek yediğimde çok suçlu hissediyorum kendimiSabah
Menemen
Peynir
Çay
2 d ekmek
Ara
Armut
Oglen
1 kase çorba
3 yk menemen
1 d ekmek
Ara 2 bisküvi
Aksam
Az çorba
5yk sebze yemeği
Salata
2d ekmek
Menün güzel cnm ama bisküvi gereksiz sanki. . Incir de güzel süt yapıyo canım. . Şeftali yerine.. hem bağırsak çalışırSabah
Menemen
Peynir
Çay
2 d ekmek
Ara
Armut
Oglen
1 kase çorba
3 yk menemen
1 d ekmek
Ara 2 bisküvi
Aksam
Az çorba
5yk sebze yemeği
Salata
2d ekmek
Teşekkür ederim cnm..hippotalamus menünü beğendim kuzum afiyet olsun yarına wc ye rahat çıkarsın incirden
tevafuk55 kuzum tebrikler dereceler sana yahu
Canim kahvaltiyi gunduz yazdim ayri ayri yazsam sikinti olmaz sanirim dimi aksam da yarım kase yöresel bulgurlu bi yemek yedim misafirliğe gittim bi tane de kurabiye yedim ayrıca 65 dk 'lik yürüyüş yaptım gün içinde de yeşilçayli limonlu soda içtim bi bardak bu kadar :)Yani mesaj yazmaktan bahsediyor cnm.. menüleri, sporunu yazmandan falan.. bide arkadaşların menülerine yorum yapsan süper olır
Tebrikler :)Miuuuuuu sen hep de çok.hosuma gidiyor senin ağzından yıldız olmak
Canım aktifse bizleysen bizimle diyetini fikirlerini paylaşıyorsan demek istedim:)Hosbulduk paylaşımın iyiyse derken nasıl bir paylaşım yapmam gerekli ki
Hosbulduk paylaşımın iyiyse derken nasıl bir paylaşım yapmam gerekli ki acaba ? Bende karatay diyetine şu an tam olarak uyamıyorum ama bayram için memlekete gidip geleceğim biraz da rahatsızım sonrasında daha rahat ve kolay olacak diye tahmin ediyorum