• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Kızlaaaarrrr

Ya ben hep diyorum ruhum 82 yaşında diye resmen kanıtladım. Tam bir ev kuşuyum ay. 1 güncük gezmeye gittim perte çıktım anammmmmmm:cry:
Hocaaam nassınız inşallah:27:
Kıskandım sizi spora başladım tekrar :halay:

hahahahah deliii
kendime gelmeye çalııyorum kız
ne sporu yapıyon spora mı başladınnnnn:skandal:
Nisan ayında başlamıştık bir grup ramazana kadar devam ettik ramazanda ara verdik. Kaldı öyle , dedim bari birdahaki ramazan gelmeden başlayayım tekrar :KK70:

teşekkürler yumoşuum:KK200:
Eki Görüntüle 2037840 kız bayramdan sonra geliyorum dedim ya @MiuLego az kaldi
tamam kız bayramdsn sonra gelceksin işte bayram bitsin diye beklşyorum 4 gözle ben de işte
:KK9::KK9::KK9::KK200::KK200:
Senin adina cok sevindim miucuumm
@MiuLego
Başarin daim olsun insallah
amin canımmmmmmmmmmmm teşekkürler:KK200:
Kız sen iyili va dın herkese yetiyorsun ya bravo ay sensiz zaten düşünemiyorum miu artık bırakmam peşini :KK4:bu arada tebrikler kuzum
heheheheheh birbirimizi bırakmak yok asla hep buradayız inşallah :KK53:
sabah dişimi çektirdim birşey yiyemiyorum
2 kase çorba içtim
1.5 lt su
1 saat yürüyüş
geçmiş olsun kahveee
Miuuuuuu halay cekek mi bende halay başı olam mi :halay::halay::halay: ahe ahe ahe :halay::halay::halay:
Tebrikler bitenem sen busun işte :rapci:
hadi kız halayaaaa sen halay başı Allaaaah:halay:
Kızlar bugün misafirim vardı. . Üstüne oğlum hastaydı.. çok düzensiz bi gün oldu benim için..

Kahvaltı ayak üstü bi kaşık menemen bi parça ekmek....

Bi salkım üzümü gün içinde mutfağa gidip gelip yedim. .

Ara
Yarım şeftali
Yarım muz

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 içli köfte (buzlukta vardı çıkardım kızarttım eve ahalisine..)

Spor yapamadım. . Oğlum hala durmuyo.. uyur inş hayırlısı ile.. dün gece de uyumadı..
düzensiz ama az olmuş. sporsuzluğu da sen telafi edersin fazlasıyla
Sabah 12:00 hastane dolayısı ile geç kahvaltı oldu
Tereyağlı 2 yumurta
1 küçük dilim ekmek tbt
7 zeytin
1 dilim kavun
1 büyük çokoprens
1 Bayram şekeri
1 magnum
2 saat sonra spor

Akşam 19:00
Yarım kase çorba
Et dürüm
Ayran
Üzerine 40 dk yürüyüş

Su 2.5 lt geçmiştir hala içiyorum
Spor Leslie 3mil
40 dk yürüyüş
sadece sporu görmek istiyorum menüyü değil :( söz verdin gülbe daha kaçamak yoook
Beğendin mi Bursa yı peki
çok beğenmedim aşırı düzensiz bi şehir ya
Hosbulduk tabiki şu an ki kilom 80. 2 evliyim 27 yaşındayım hedef kilom 65 boyum 1. 72 umarım motive olur veririm kilolarımi :)
Hoşgeldşn bahar.. 2 hafta bizimlesin düzenli devam edersen paylaşımın iyiyse listeye alıcam seni :) inşallah beraber veririz kiloları canım:KK50:

Ben bugün başladım zaten ekmek yemiyorum bazı ilaçlar kullanıyorum ve genelde 2 öğün tuketiyorum biraz karatay diyeti gibi açıkçası şu an için spor yapmıyorum ama yürüyüşe başlayacağım nasipse yardım ettiğiniz için teşekkür ederim
Bahar canım tekrardan hoşgeldin. Aslında yapabilsek karatay en güzel beslenme şekli. Ve sporsuz asla olmaz dışarı yürüyüşe çıkarsan ne güzel çıkamazsan da evde yapılcak tonla spor var yapacağız mutlaka. Hadi bakalım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza:)
Ya ben size uyamam eksik yaparım diye düşünüyorum grubun modunu kaçamak falan düşür.ek istemem cumartesi kilo bildiriyorum günlüğümde zaten bir ben varım bide tuğçe diye bir arkadaş yazmaya başladı ne bilem bi deneyelim mı ki yapayım bildirim sıkıntı kuralları açıklarsiniz yeri geldigince
Bak hele bak bak..
Uyamam grubun modunu kaçırırımlar falan..
Bak laflara bak..
:KK4:
Ya benim olacaksın ya kara toprağın esraaa.
Hoşgeldin balım zaten hep bizleydin :KK5:
Boyun boyuma hoş geldin tekrar bende 77 ile başlamıştım kilo vermeye :oops: şimdi 62 lerdeyim benim hedef uçacak kadar zayıf olmak :KK53:

Duydun mu @Zms kaya :63:
Oyyy fıstıkli lokumum benim hipposum :KK36:

Sen sen kız seennnnnn hedefimiz aynı mi dedin :rolleyes: allalaahhhhhh yetiş yetiş @MiuLego hippo hedefinin 65 olduğunu söyledi kayıtlara geçsin ağzından ilk d3fa çıkıyor sanki :rolleyes::KK6:
Duydum duydumnmmmm hippoşum 65 hedef koydu iyice manken olucuuukkkk
Inşallah bende görürüm altmışlı rakamlari sicak bi ortammis burası ya :KK45:
Göreceksin zorla gösteririz gerekirse:cool:
Eki Görüntüle 2037960 BU DA BENDEN SIZE GELSIN BAYANLAR OYU GECELER
Hahahah hahahha esraaa
Kizlar size birsey danisayim
Günlük 1 bucuk saat yürüyorum.ama hizli kilo vermek adina (ve vücudumu sekle sokmak icin)evde 30 dakika kardiyo ve 1 saat bölgesel calissam sizce nasil olur
Bayramdan sonra insallah tam olarak baslayacagim.simdiden bir plan yapmak istiyorum kendime.günlük liste seklinde
Fikri veya bu konuda deneyimi olan paylasirsa cok sevinirim
Marlinim canım
1 saat yürüyüş evde kardiyo ve bölgesel çok olur. Yorulursun 3. Günü sporsuz geçirirsin öyle olmaz. 1 saat yürütüş+kardiyo bir gün, diğer gün 1 saat yürüyüş+bölgesel yap. Yürüyüşe çıkamazsan da o gün kardiyo+bölgesel yap evde. Ama hepsini aynı günde yapma
suan karnim agriyor :KK70:
1bucuk lt su da ictim
cocukla oyunda oynadik
sira ew islerinde
@MiuLego benlen gurur duyadak :KK70:
sen nasilsan ♡♡♡
Oohhhhh su miktarına baaak :rolleyes:
Sana kaçamak yok kayacım bu hafta haberin olsun yasak!
An itibariyle kahvaltım
Üç dilimcik peynir
İki haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
5 zeytin
Bol maydanoz dereotu
Üç kaşık yoğurt pul biberli
Bi bardak çay
Ekmek tabiki yok:KK20:
Ne şahane bi kahvalto bu böyleeee ayyyy bravooooo
Yinede gencim yani yanlış anlasilmasinEki Görüntüle 2038007
Hahahahha esraaaa öldüreün beni hahaha
Az kaldi hemde cok az kaldi pazartesi mezun edeceksiniz beni :KK70:
Etmiyeceeezzzzz hedefini bul yine de etmiyeceeezzzzz:rolleyes:
Yazamadim ama bugun gune bitki cayi ile basladim
Sonra su
Sonrada kahve
Ile basladim
Yine her zamanki gibi formumdayim :)
Yine aç yine aç bişeyler ye azcık
Ya eşim bayrama tatil ayarladı ne yapacağım ben açık büfe kahvaltılar yemekler :KK17:
Yemeyeceksinnnn. Kahvaltı karatay kahvaltın devam. Akşam bol proteinli etli metli yemek devam. Hergün bir tane de tatlı hakkın var. E tamam daha ne :sinirli:
Ye kız... hem hamilesin hemde her zmn mı tatile gidiliyo.. bol bol yüzer yürüyüş yapar yakarsın inş..
Kız gebertirim seni hippoooo yok öyle bişey:sinirli:
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta zeytin krem peynir roka salatalık ve şekersiz çay birazcık karbonhidrat aldım azıcık yağlı ekmek yedim
Harika başlangıç bahar afiyet olsun :)
kızlar bu miktar öğle yemeği için nasıl fazlamı olur. tavuk göğsünü kendi suyunda pisirip baharatladım ekmek yok.
Az bile yanına da yoğurt kondur oh mis
Puhahahahhahaja
Cok bayramda kilo almamak icin diyete devam edecegiz en onemliside o verdiklerimi geri almamak :KK70:
İvit balım aynen:KK19:
@MiuLego ben arefe günü tatile gidiyorum kuzum tartı olmayacak yanımda 4-5 gün izin alsam olur mu kuzum
Tabiki olur bayramda kimseye zorunluluk koymıcam ki zaten. Herkes bayramını rahat geçirsin. Ama yediğimiz içtiğimize dikkat edilecek!
Nisan ayında başlamıştık bir grup ramazana kadar devam ettik ramazanda ara verdik. Kaldı öyle , dedim bari birdahaki ramazan gelmeden başlayayım tekrar :KK70:
Oooooo hadi bakalım süperrrr

Uykusuz ve yorgun bir gün dü bu gün sabah erkenden kalktık kızım ile menü vereceğim fırça çekecek sin miu ama tansiyonum düştü sanırım ondan kurbanlık almak için çıktık ben benden geçtim ya

Sabah 9:00
2 tereyağlı yumurta
Domates
7 zeytin peynir
Yarım şeftali
5 ceviz
1 bardak süt

Öğlen 15:00 tansiyon düştü
2 lokma simit
1 küçük paket çubuk kraker
Eve geldim yarım şeftali yedim

Akşam 18:30