- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Afiyet olsun cnm. . Normal salata da yapabilirsin.. yanına yoğurt ve ayran ekleyebilirsinkızlar bu miktar öğle yemeği için nasıl fazlamı olur. tavuk göğsünü kendi suyunda pisirip baharatladım ekmek yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun cnm. . Normal salata da yapabilirsin.. yanına yoğurt ve ayran ekleyebilirsinkızlar bu miktar öğle yemeği için nasıl fazlamı olur. tavuk göğsünü kendi suyunda pisirip baharatladım ekmek yok.
Yanina 1 kepçe çorba bile olur canım ya da yoğurtkızlar bu miktar öğle yemeği için nasıl fazlamı olur. tavuk göğsünü kendi suyunda pisirip baharatladım ekmek yok.
Cok bayramda kilo almamak icin diyete devam edecegiz en onemliside o verdiklerimi geri almamak
Ya guldum buna ahahahaha
Değil canım uygunkızlar bu miktar öğle yemeği için nasıl fazlamı olur. tavuk göğsünü kendi suyunda pisirip baharatladım ekmek yok.
Bende resimde kendimi gördüm sankiYa guldum buna ahahahaha
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım
Evet kuzum akşam menü de akşam spor da akşamhippotalamus arkadaşım dün @MiuLego Beni gruba tekrar davet etti günlük var ama spor falan siz malum yaristiginiz için benim için daha motive edince olur sporu aksam mı paylaşacağız
Hocaaam nassınız inşallahKızlaaaarrrr
Ya ben hep diyorum ruhum 82 yaşında diye resmen kanıtladım. Tam bir ev kuşuyum ay. 1 güncük gezmeye gittim perte çıktım anammmmmmm
hahahahah deliiiHocaaam nassınız inşallah
Kıskandım sizi spora başladım tekrar
Nisan ayında başlamıştık bir grup ramazana kadar devam ettik ramazanda ara verdik. Kaldı öyle , dedim bari birdahaki ramazan gelmeden başlayayım tekrarhahahahah deliii
kendime gelmeye çalııyorum kız
ne sporu yapıyon spora mı başladınnnnn
teşekkürler yumoşuumtebrikler Miu
tamam kız bayramdsn sonra gelceksin işte bayram bitsin diye beklşyorum 4 gözle ben de işteEki Görüntüle 2037840 kız bayramdan sonra geliyorum dedim ya @MiuLego az kaldi
amin canımmmmmmmmmmmm teşekkürler
heheheheheh birbirimizi bırakmak yok asla hep buradayız inşallahKız sen iyili va dın herkese yetiyorsun ya bravo ay sensiz zaten düşünemiyorum miu artık bırakmam peşini bu arada tebrikler kuzum
geçmiş olsun kahveeesabah dişimi çektirdim birşey yiyemiyorum
2 kase çorba içtim
1.5 lt su
1 saat yürüyüş
hadi kız halayaaaa sen halay başı AllaaaahMiuuuuuu halay cekek mi bende halay başı olam mi ahe ahe ahe
Tebrikler bitenem sen busun işte
düzensiz ama az olmuş. sporsuzluğu da sen telafi edersin fazlasıylaKızlar bugün misafirim vardı. . Üstüne oğlum hastaydı.. çok düzensiz bi gün oldu benim için..
Kahvaltı ayak üstü bi kaşık menemen bi parça ekmek....
Bi salkım üzümü gün içinde mutfağa gidip gelip yedim. .
Ara
Yarım şeftali
Yarım muz
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 içli köfte (buzlukta vardı çıkardım kızarttım eve ahalisine..)
Spor yapamadım. . Oğlum hala durmuyo.. uyur inş hayırlısı ile.. dün gece de uyumadı..
sadece sporu görmek istiyorum menüyü değil söz verdin gülbe daha kaçamak yoookSabah 12:00 hastane dolayısı ile geç kahvaltı oldu
Tereyağlı 2 yumurta
1 küçük dilim ekmek tbt
7 zeytin
1 dilim kavun
1 büyük çokoprens
1 Bayram şekeri
1 magnum
2 saat sonra spor
Akşam 19:00
Yarım kase çorba
Et dürüm
Ayran
Üzerine 40 dk yürüyüş
Su 2.5 lt geçmiştir hala içiyorum
Spor Leslie 3mil
40 dk yürüyüş
çok beğenmedim aşırı düzensiz bi şehir yaBeğendin mi Bursa yı peki
Hoşgeldşn bahar.. 2 hafta bizimlesin düzenli devam edersen paylaşımın iyiyse listeye alıcam seni :) inşallah beraber veririz kiloları canımHosbulduk tabiki şu an ki kilom 80. 2 evliyim 27 yaşındayım hedef kilom 65 boyum 1. 72 umarım motive olur veririm kilolarımi :)
Bahar canım tekrardan hoşgeldin. Aslında yapabilsek karatay en güzel beslenme şekli. Ve sporsuz asla olmaz dışarı yürüyüşe çıkarsan ne güzel çıkamazsan da evde yapılcak tonla spor var yapacağız mutlaka. Hadi bakalım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza:)Ben bugün başladım zaten ekmek yemiyorum bazı ilaçlar kullanıyorum ve genelde 2 öğün tuketiyorum biraz karatay diyeti gibi açıkçası şu an için spor yapmıyorum ama yürüyüşe başlayacağım nasipse yardım ettiğiniz için teşekkür ederim
Bak hele bak bak..Ya ben size uyamam eksik yaparım diye düşünüyorum grubun modunu kaçamak falan düşür.ek istemem cumartesi kilo bildiriyorum günlüğümde zaten bir ben varım bide tuğçe diye bir arkadaş yazmaya başladı ne bilem bi deneyelim mı ki yapayım bildirim sıkıntı kuralları açıklarsiniz yeri geldigince
Duydum duydumnmmmm hippoşum 65 hedef koydu iyice manken olucuuukkkkBoyun boyuma hoş geldin tekrar bende 77 ile başlamıştım kilo vermeye şimdi 62 lerdeyim benim hedef uçacak kadar zayıf olmak
Duydun mu @Zms kaya
Oyyy fıstıkli lokumum benim hipposum
Sen sen kız seennnnnn hedefimiz aynı mi dedin allalaahhhhhh yetiş yetiş @MiuLego hippo hedefinin 65 olduğunu söyledi kayıtlara geçsin ağzından ilk d3fa çıkıyor sanki
Göreceksin zorla gösteririz gerekirseInşallah bende görürüm altmışlı rakamlari sicak bi ortammis burası ya
Hahahah hahahha esraaaEki Görüntüle 2037960 BU DA BENDEN SIZE GELSIN BAYANLAR OYU GECELER
Marlinim canımKizlar size birsey danisayim
Günlük 1 bucuk saat yürüyorum.ama hizli kilo vermek adina (ve vücudumu sekle sokmak icin)evde 30 dakika kardiyo ve 1 saat bölgesel calissam sizce nasil olur
Bayramdan sonra insallah tam olarak baslayacagim.simdiden bir plan yapmak istiyorum kendime.günlük liste seklinde
Fikri veya bu konuda deneyimi olan paylasirsa cok sevinirim
Oohhhhh su miktarına baaaksuan karnim agriyor
1bucuk lt su da ictim
cocukla oyunda oynadik
sira ew islerinde
@MiuLego benlen gurur duyadak
sen nasilsan ♡♡♡
Ne şahane bi kahvalto bu böyleeee ayyyy bravoooooAn itibariyle kahvaltım
Üç dilimcik peynir
İki haşlanmış yumurta
Bir domates
Bir salatalık
5 zeytin
Bol maydanoz dereotu
Üç kaşık yoğurt pul biberli
Bi bardak çay
Ekmek tabiki yok
Hahahahha esraaaa öldüreün beni hahahaYinede gencim yani yanlış anlasilmasinEki Görüntüle 2038007
Etmiyeceeezzzzz hedefini bul yine de etmiyeceeezzzzzAz kaldi hemde cok az kaldi pazartesi mezun edeceksiniz beni
Yine aç yine aç bişeyler ye azcıkYazamadim ama bugun gune bitki cayi ile basladim
Sonra su
Sonrada kahve
Ile basladim
Yine her zamanki gibi formumdayim :)
Yemeyeceksinnnn. Kahvaltı karatay kahvaltın devam. Akşam bol proteinli etli metli yemek devam. Hergün bir tane de tatlı hakkın var. E tamam daha neYa eşim bayrama tatil ayarladı ne yapacağım ben açık büfe kahvaltılar yemekler
Kız gebertirim seni hippoooo yok öyle bişeyYe kız... hem hamilesin hemde her zmn mı tatile gidiliyo.. bol bol yüzer yürüyüş yapar yakarsın inş..
Harika başlangıç bahar afiyet olsun :)Kahvaltı
Haşlanmış yumurta zeytin krem peynir roka salatalık ve şekersiz çay birazcık karbonhidrat aldım azıcık yağlı ekmek yedim
Az bile yanına da yoğurt kondur oh miskızlar bu miktar öğle yemeği için nasıl fazlamı olur. tavuk göğsünü kendi suyunda pisirip baharatladım ekmek yok.
Puhahahahhahaja
İvit balım aynenCok bayramda kilo almamak icin diyete devam edecegiz en onemliside o verdiklerimi geri almamak
Tabiki olur bayramda kimseye zorunluluk koymıcam ki zaten. Herkes bayramını rahat geçirsin. Ama yediğimiz içtiğimize dikkat edilecek!@MiuLego ben arefe günü tatile gidiyorum kuzum tartı olmayacak yanımda 4-5 gün izin alsam olur mu kuzum
Oooooo hadi bakalım süperrrrNisan ayında başlamıştık bir grup ramazana kadar devam ettik ramazanda ara verdik. Kaldı öyle , dedim bari birdahaki ramazan gelmeden başlayayım tekrar