- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.909
- 508
bnde yemiyordum canim ama bugun kacamak yaptim :)Ekmek bitti bende yemiyorum artık kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnde yemiyordum canim ama bugun kacamak yaptim :)Ekmek bitti bende yemiyorum artık kuzum
Ne yedinbnde yemiyordum canim ama bugun kacamak yaptim :)
Bak baaakkk bugün artı miydin eksi mibnde yemiyordum canim ama bugun kacamak yaptim :)
tavuk doner ama hicguzel degildiNe yedin
artiydim .ama dune gore iyiyim kiz dun kilom firlamistiBak baaakkk bugün artı miydin eksi mi
ayipsiiiiin katilabilrsin tabiki ama deneme suren olcak 2 haftaMerhaba bende katilabilir miyim aktif bi yer mi burası çünkü motivasyona ihtiyacım var
Pismemistir ben tavuk döner yemem dışarda yiyemiyorum güvenilir bildik yer dışında tost bile yiyemem tavuğun kötü tadını bastırmaya koymuşlardır marul patatesi belkide dünden kalmadir döner tekrar ısıtıp veriyorlar çünkü dikkat et kuzum tavuk en çok zehirlenilen yiyecektavuk doner ama hicguzel degildi
icine bide patates koymuslar
sanki tavukta pismemisti marul bol oldugundan da agzima oyle islaklik gelmis olabilir :)
Hoşgeldin canım gel gel bende yeniyim 3 gün olduMerhaba bende katilabilir miyim aktif bi yer mi burası çünkü motivasyona ihtiyacım var
haklisin canim islek biryer olunca ondan yedim burda bazi dukkanlarda ozellikle koyuyolar patetesi hicteguzel olmuyorPismemistir ben tavuk döner yemem dışarda yiyemiyorum güvenilir bildik yer dışında tost bile yiyemem tavuğun kötü tadını bastırmaya koymuşlardır marul patatesi belkide dünden kalmadir döner tekrar ısıtıp veriyorlar çünkü dikkat et kuzum tavuk en çok zehirlenilen yiyecek
oldu mu kiz okadar ♡♡♡Hoşgeldin canım gel gel bende yeniyim 3 gün oldu
Evet onu okudum ilk sayfadanayipsiiiiin katilabilrsin tabiki ama deneme suren olcak 2 hafta
patronumuz @MiuLego :)
Güzeldir onun tavukları hani şu zincir marketler varya bi.. olan onu tavuğu var bol.ez o da güzel bitkisel yem ile besleniyor birde hasladiginda suyu aynı koy tavuğu tadindahaklisin canim islek biryer olubol.ezndan yedim burda bazi dukkanlarda ozellikle koyuyolar patetesi hicteguzel olmuyor
koyma demeyi unuttum :)
bn de tavuk alirken korkuyim taze olup olmadigini bilemiyim ama eniyisi banv ..t
buyuk marketler tarihi gecmis tavuklari iide ediyirmus o iade edilen tavuklari imha etmeyim tarihini degistirip dondurup tekrar satiyorlarmis
sadece banv..t tarihi gecmis urunlerini geri almiyor
Tabisi 3 günüm bitti bile ahahahahahaoldu mu kiz okadar ♡♡♡
canik gormustum onu ama hic almamistim butun tavugu parcalamk zor oluyir kasaba parcaalatuyirdum baktim bonfile seven yok bende kelebek aliyorum artikin :)Güzeldir onun tavukları hani şu zincir marketler varya bi.. olan onu tavuğu var bol.ez o da güzel bitkisel yem ile besleniyor birde hasladiginda suyu aynı koy tavuğu tadinda
Aaaa öyle mi iyi bari tam olarak neler yapıyorsunuz her yediğimizı felan mı yazıyoruzHoşgeldin canım gel gel bende yeniyim 3 gün oldu
Afiyet olsun canım güzel olmuş gelsin eksilerGeldim millet menumm
Sabah 11 gibi geç kahvaltı yaptım bugün doktora gittim
İki haşlanmış yumurta
Bir domates
İki küçük salatalık
5 zeytin
İki kaşık yoğurt pul biberli
bir bardak çay
Ekmek yine yemedim
Öğle komsudaydim önüme koyduğu bir dünya şeyden
2 gibi
Bir dilim peynir
Yarım domates
Yarım salatalık bir bardak çay
Yarım küçük elma
İki dilim şeftali
Ekmek hamurisi yok
Aksam 8 buçukta
İki pirzola 5 yada 6 köfte azcık sucuk hepsi ızgara
Bol salata haydari acılı ezme
bir bardak ayran
Yine ekmek yok
En az 2 buçuk litre su bunun 1 litresi hazırladığım odem atıcı suyum
Spor 2 saat yürüyüş
En kısa sürede ip atlamaya başlıyorum ayrica
Teşekkür ederim kuzummmAfiyet olsun canım güzel olmuş gelsin eksiler
Hoşgeldin canım tanıtsana kendini bize kaç yaşındasın kaç kilosun boyun kaç hedef kilon kaç evli misin hMerhaba bende katilabilir miyim aktif bi yer mi burası çünkü motivasyona ihtiyacım var