- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Sen aktif ol canım zamanla alışırsın başta çok hızlısınız yetişemiyorum gibi okur sonra burada aktif oldukça süpe kilolar verirsinAaaa öyle mi iyi bari tam olarak neler yapıyorsunuz her yediğimizı felan mı yazıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen aktif ol canım zamanla alışırsın başta çok hızlısınız yetişemiyorum gibi okur sonra burada aktif oldukça süpe kilolar verirsinAaaa öyle mi iyi bari tam olarak neler yapıyorsunuz her yediğimizı felan mı yazıyoruz
Ooooooooo evde hallederim beş dakikada hepsini kol kanat falan kizartirim göğüs etini soğan sarımsak biber domates sote yaparımcanik gormustum onu ama hic almamistim butun tavugu parcalamk zor oluyir kasaba parcaalatuyirdum baktim bonfile seven yok bende kelebek aliyorum artikin :)
agzim sulandi kiZ ohhh mis ya ...Ooooooooo evde hallederim beş dakikada hepsini kol kanat falan kizartirim göğüs etini soğan sarımsak biber domates sote yaparım
Geçmiş olsun canım ara öğün yaparak devam et o zaman ayran iç boş bırakma mideni o zamanBıktım bu migrenden açlığımı sezdiği an atağa geçiyor. bugün yine başağrısı çekiyorum. 1.5 kilo vermiş olmanın şerefine ve birazda daha fazla başagrısı çekmemek adına ben gittim ögle yemeğinde 1 dürüm döneri mideye gömdüm ama bu bana çok büyük vicdan azabı oldu. Akşam hiçbir şey yemedim. tabi başım bu duruma isyan ediyor. valhahi bu baş ağrısı açlıktan beter.
Bu hafta vereceğin kiloya bakacegiimm sonra da bu yemek muhabbetini hatırlatacağımartiydim .ama dune gore iyiyim kiz dun kilom firlamisti
bide sabh kahvalti yapamadim baktim oglen olmus doner yuyum barik dedim :/
Hoş geldin oldukça aktif ilk sayfada kurallar yaziyir kendini de tanıtırsan tadından yenmezMerhaba bende katilabilir miyim aktif bi yer mi burası çünkü motivasyona ihtiyacım var
Sen ara öğünlü beslenmelisin canım durum yediysen bile sağlıklı aralar yaparak günü kapatabilirsin. Diğer türlü baş ağrısı cekilm3z kiBıktım bu migrenden açlığımı sezdiği an atağa geçiyor. bugün yine başağrısı çekiyorum. 1.5 kilo vermiş olmanın şerefine ve birazda daha fazla başagrısı çekmemek adına ben gittim ögle yemeğinde 1 dürüm döneri mideye gömdüm ama bu bana çok büyük vicdan azabı oldu. Akşam hiçbir şey yemedim. tabi başım bu duruma isyan ediyor. valhahi bu baş ağrısı açlıktan beter.
Aklın yolu bir gülbem aynı anda yazmışızGeçmiş olsun canım ara öğün yaparak devam et o zaman ayran iç boş bırakma mideni o zaman
kiz sen cok fenasin kirdin beni :)Aklın yolu bir gülbem aynı anda yazmışız
Dimi kuzumAklın yolu bir gülbem aynı anda yazmışız
Sana yazmadı kız onu bana yazdı arkadaşın migreni var aynı anda yazdık diyekiz sen cok fenasin kirdin beni :)
yok kiz bana yazmis Net :) dur soyliyemde sana da kizzsin tevafuk55Sana yazmadı kız onu bana yazdı arkadaşın migreni var aynı anda yazdık diye
Ned3n kız aaakiz sen cok fenasin kirdin beni :)
Tabi cnm.. daha açalı 2 hafta oldu sayfa sayısına bak maşallah. . . Eğer niyetin ciddiyse boy kilo hedef yazarak kendini tanıtır mısın?? Nasıl kilo aldın??Merhaba bende katilabilir miyim aktif bi yer mi burası çünkü motivasyona ihtiyacım var
Hosbulduk tabiki şu an ki kilom 80. 2 evliyim 27 yaşındayım hedef kilom 65 boyum 1. 72 umarım motive olur veririm kilolarımi :)Hoşgeldin canım tanıtsana kendini bize kaç yaşındasın kaç kilosun boyun kaç hedef kilon kaç evli misin h
Kolay gelsin bebisle size:) ben tiroid ve polikistik overliyim de kullandigim ilaclar ve evlendikten sonra hareketsiz yasam baya kilo yapti bendeTabi cnm.. daha açalı 2 hafta oldu sayfa sayısına bak maşallah. . . Eğer niyetin ciddiyse boy kilo hedef yazarak kendini tanıtır mısın?? Nasıl kilo aldın??
Cnm benim boyumda 175.. ikinci çocuktan sonra 102 ile başladığım bu kutsal yolda gün itibari ile 79.4 kiloyum :)) hedefimiz aynıHosbulduk tabiki şu an ki kilom 80. 2 evliyim 27 yaşındayım hedef kilom 65 boyum 1. 72 umarım motive olur veririm kilolarımi :)
Kaç kilosun boyun kaç hedef kilon kaç söylüyorsun[QUOTE="Bhr_89, post: 52601784, memberr]Aaaa öyle mi iyi bari tam olarak neler yapıyorsunuz her yediğimizı felan mı yazıyoruz