• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Tebrik Ederim miu ins başarılar diliyorum mesleğine uygun bir fiziğin var ne guzel
Sağol kuzuuuuum o fiziğe gelene kadar çok çektim:( senin diyet nasıl gidiyor hangi günler tartılıyorsun?
Takip edemiyorum seni aklım kalıyor.

Ben seni istiyom.

Banane.:63:

Buraya da gel hergün menü ver kilo bildirim günlerinde bildirimle gel. Zaten muhabbetin çok güzel. Valla takip edemiyorum alıp başını gitti kilollar kesin diye düşünüyorum. Olmayan şeyleri hayal ediyorum.

Deliyim kız ben.

Banane:63:

BİZİM GRUBUN OLACAAAĞĞĞĞSIN:rolleyes:

EVET DE YOKSA KİLO ALIRIM:110:

Eveeeet bomba gibi dönücem sahalaraaaa zateb harika kilolar verilmiş heyecanlıyım:rolleyes:

Yaptırıyorum canım. Yağ vücudumda çok düşük çıktı kas oranım sabit ama sanırkm vücutta vercek kilo kalmadı benim

Canım o yoğunluğa rağmen yine de harika bir eksidesin. Bu sözlerini unutmuyorum bir hafta spnra bizle daha çok olcaksın. Ve diyetini aksatma sakın emeklerin boşa gitmesin yumoşşşş. 4 elti 1 görümce ve 7 çocukşa iyi delirmeceler sanaaa hahahaha

Kuzummmmm iyi misin şimdi? Kötü güne rağmen harika eksi gelmiş:rolleyes:

Seni daha da severim uleeeen

Ah ahhhh sızlanıcı hepsi, mız mız hepsi kilo aldımcı hepsi ama sonuçççççç eksiiiiiiiii :) bravo canım. Bu sonuca haftaya daha da çok asılacaksın değil mi? Söz ver :işsiz:

Margaaaaaa yoğundun biliyorummmmm
Ben iyiyim gezmelerdeyimmmm
Sen erimeye devammmmm :)

Şeker yok. Tuza da tatmadan atacak kadar aşırı düşkün bi insan olarak minimuma indirdim neredeyse ekstra katmıyorum hiçbirşeye. Diyette verdiğim onca emeğimi şeker ve tuz yüzünden çöpe atamam.

Hayıııııırrrrrrr 52.0 ı görmeden mezun etmemmmmm yine bizimlesin margaaaa:KK76:

Şeker için ne bahanen var peki?
Tuzu sıfıra indirme sen ekstra tuz atma hiçbirşeye.

Gülbe balım hamilesin ya unuttun mu hahahaha kilo alma yeter yahu

Heeeeeh şöyle fikirlerle gel kızzzzz harikaaaaa ödem atıcı su oh mis

Düşersin arkandayım soullllll.
Peki artı nerden geldi var mı açıklaması? Yoksa @JustHoldMe nin yemekleilgili söyledikleri doğru mu??

Ben deeeeeeeeeeee

Oh öpücük iyi geldi ❤

Ben de vermedim.
Neden vermedin anlatsana biraz:işsiz:

Ben de varım ulaaaannnn kambersiz düğün mü yooooo dostummm m

Kız harikaaaaaa yoruldum ayaklarım yürümekten ağrıyor.

100 gr ne peki 100 neeeeee beğenmiyor daaa:kızgın:

Tamam düzeltiriiim

Marlini artı da var. Hadi bayram bitsin bekliyorum.

Gelsin artık o günleeeeeerrrrrr

Gidilir gidillliiiiiiir:dondurma: ben de ayaklarımı uzatıp dinlenicem işte de öyleyken böle:KK49:

Mangal=protein
Daha ne istiyorsun kocanı öp başına koy oh:KK60:

Sağol canımmmm:KK73:
Teşekkürler kuzum şeker için bahanem hiç yok inan kahve zaten sevmem ben çayı açık şekersiz içmeye gayret edicem inşallah hamurisi ekmek çıkardım hayatımdan bu suyu da hergün icicem inşallah mangal konusunda zararsız diyorsun yani yiyebiliyoruz o zaman :KK49:

:110:****25 AĞUSTOS CUMA BEN DAHA ÇOK KİLO VERDİM KAPIŞMASI****:rolleyes:

@MiuLego (54.3/54.5/+0.2/-0.368) :sinirli:
@tevafuk55 (64.9/62.8/2.1/ %3.235 ) :KK71:
@hippotalamus (81/79.4/1.6/%1.97) :KK71:
@Sily (63.5/62.5/1/ %1.574):KK71:
inciakis inciakis (68.1/67.1/1/%1.46):KK71:

@eylul7158eylul (61.8/
@Zms kaya (71.0/71.1/+0.1/-0.140):sinirli:
@kahve kitap ve ben (83.6/ 83.5/ 0.1/ 0.11):duduk:
@Margarikotin (53.8/52.2/1.6/%2.973):KK71:
@My SouL (53.2/53.7/+0.5/-0.939) :sinirli:
@Gulbe seker (82.5/82.4/0.1/%0.12):anneadayı::KK200:

@yumaknuro (78.2/77.7/0.5/%0.639):KK54:
@marlin18
(61/62/1/%1.612):sinirli:
@hepsi-bu-kadar
(Başlangıç Kilo:59.7/58.2/1.5/%2.512):KK71:Başlangıç Tarihi: 21 Ağustos 2017 Hedef Kilo:?? Boy:1.63
@tuzsuz_ruh (BaşlangıçKilo:83/82.4/0.6/%0.722):KK54:
Başlangıç Tarihi: 23 Ağustos 2017 Hedef Kilo:65 Boy:1.60
@3prensesannesi (Başlangıç Kilo:97/ Başlangıç Tarihi: 22 Ağustos 2017 Hedef Kilo:?? Boy:1.55

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler kuzum şeker için bahanem hiç yok inan kahve zaten sevmem ben çayı açık şekersiz içmeye gayret edicem inşallah hamurisi ekmek çıkardım hayatımdan bu suyu da hergün icicem inşallah mangal konusunda zararsız diyorsun yani yiyebiliyoruz o zaman :KK49:
Tabiki balım bol salata bol et yiyebilirsin. 2 kilo et yeme de sen yine de. Hahahaahahah. Saf protein ye tabiki mangal.

Veeee sana güveniyorum haftaya 1 haftalık kilo için yüzden 1 in üzerinde olacak :KK74:

Tabiki balım bol salata bol et yiyebilirsin. 2 kilo et yeme de sen yine de. Hahahaahahah. Saf protein ye tabiki mangal.

Veeee sana güveniyorum haftaya 1 haftalık kilo için yüzden 1 in üzerinde olacak :KK74:
Teşekkür ederim kuzum ahahahah yok ayol 2 kilo yemem artık rahat ol valla bende kendime güveniyorum inşallah öyle olucak vericem kiloyu vericem kiloyu:KK49::KK74:

KIZLAAR SİZİ ÖZLEDİMMMMM:KK200:
Geçmişe dönüp geliyorum şimdi telefondan olduğu kadarıyla anca oturdum popomun üzerine.

Bu arada yüksek lisans sonucu açıklandı bugün kabul aldım. Miu nuz artık antrenman ve hareket bilimleri alanında yüksek lisans öğrencisi bebeğimler :cool::rolleyes:
:KK9::KK9::rapci::rapci::KK50::KK50::halay::halay: tebrikler Miu

Bu arada dışarı çıktık bugün alışverişe, bebişe bir şeyler alırken eşim bayram için sen de kendine bak elbise fln dedi, Allahım bakmaz olaydım nerede 38 bedene düşmüş ben nerede 42-44 yumak :KK43: 44 lerin altı bol ama göğüs olmuş 95. Millet bayram alışverişinde şen şakrak, ben utana sıkıla bir elbise aldım ancak çıktım, kızdım kendime 9 ay olmuş hala 15 kilo fazlayla geziyorsun eşşek yumak hakettin:KK20:

Bu arada dışarı çıktık bugün alışverişe, bebişe bir şeyler alırken eşim bayram için sen de kendine bak elbise fln dedi, Allahım bakmaz olaydım nerede 38 bedene düşmüş ben nerede 42-44 yumak :KK43: 44 lerin altı bol ama göğüs olmuş 95. Millet bayram alışverişinde şen şakrak, ben utana sıkıla bir elbise aldım ancak çıktım, kızdım kendime 9 ay olmuş hala 15 kilo fazlayla geziyorsun eşşek yumak hakettin:KK20:
Geçicek inş bu günler. .

Screenshot_20170825-193546.png
kız bayramdan sonra geliyorum dedim ya @MiuLego az kaldi

Eveeeet bomba gibi dönücem sahalaraaaa zateb harika kilolar verilmiş heyecanlıyım:rolleyes:

Yaptırıyorum canım. Yağ vücudumda çok düşük çıktı kas oranım sabit ama sanırkm vücutta vercek kilo kalmadı benim

Canım o yoğunluğa rağmen yine de harika bir eksidesin. Bu sözlerini unutmuyorum bir hafta spnra bizle daha çok olcaksın. Ve diyetini aksatma sakın emeklerin boşa gitmesin yumoşşşş. 4 elti 1 görümce ve 7 çocukşa iyi delirmeceler sanaaa hahahaha

Kuzummmmm iyi misin şimdi? Kötü güne rağmen harika eksi gelmiş:rolleyes:

Seni daha da severim uleeeen

Ah ahhhh sızlanıcı hepsi, mız mız hepsi kilo aldımcı hepsi ama sonuçççççç eksiiiiiiiii :) bravo canım. Bu sonuca haftaya daha da çok asılacaksın değil mi? Söz ver :işsiz:

Margaaaaaa yoğundun biliyorummmmm
Ben iyiyim gezmelerdeyimmmm
Sen erimeye devammmmm :)

Şeker yok. Tuza da tatmadan atacak kadar aşırı düşkün bi insan olarak minimuma indirdim neredeyse ekstra katmıyorum hiçbirşeye. Diyette verdiğim onca emeğimi şeker ve tuz yüzünden çöpe atamam.

Hayıııııırrrrrrr 52.0 ı görmeden mezun etmemmmmm yine bizimlesin margaaaa:KK76:

Şeker için ne bahanen var peki?
Tuzu sıfıra indirme sen ekstra tuz atma hiçbirşeye.

Gülbe balım hamilesin ya unuttun mu hahahaha kilo alma yeter yahu

Heeeeeh şöyle fikirlerle gel kızzzzz harikaaaaa ödem atıcı su oh mis

Düşersin arkandayım soullllll.
Peki artı nerden geldi var mı açıklaması? Yoksa @JustHoldMe nin yemekleilgili söyledikleri doğru mu??

Ben deeeeeeeeeeee

Oh öpücük iyi geldi ❤

Ben de vermedim.
Neden vermedin anlatsana biraz:işsiz:

Ben de varım ulaaaannnn kambersiz düğün mü yooooo dostummm m

Kız harikaaaaaa yoruldum ayaklarım yürümekten ağrıyor.

100 gr ne peki 100 neeeeee beğenmiyor daaa:kızgın:

Tamam düzeltiriiim

Marlini artı da var. Hadi bayram bitsin bekliyorum.

Gelsin artık o günleeeeeerrrrrr

Gidilir gidillliiiiiiir:dondurma: ben de ayaklarımı uzatıp dinlenicem işte de öyleyken böle:KK49:

Mangal=protein
Daha ne istiyorsun kocanı öp başına koy oh:KK60:

Sağol canımmmm:KK73:
Kız sen iyili va dın herkese yetiyorsun ya bravo ay sensiz zaten düşünemiyorum miu artık bırakmam peşini :KK4:bu arada tebrikler kuzum

KIZLAAR SİZİ ÖZLEDİMMMMM:KK200:
Geçmişe dönüp geliyorum şimdi telefondan olduğu kadarıyla anca oturdum popomun üzerine.

Bu arada yüksek lisans sonucu açıklandı bugün kabul aldım. Miu nuz artık antrenman ve hareket bilimleri alanında yüksek lisans öğrencisi bebeğimler :cool::rolleyes:
Miuuuuuu halay cekek mi bende halay başı olam mi :halay::halay::halay: ahe ahe ahe :halay::halay::halay:
Tebrikler bitenem sen busun işte :rapci:

Kızlar bugün misafirim vardı. . Üstüne oğlum hastaydı.. çok düzensiz bi gün oldu benim için..

Kahvaltı ayak üstü bi kaşık menemen bi parça ekmek....

Bi salkım üzümü gün içinde mutfağa gidip gelip yedim. .

Ara
Yarım şeftali
Yarım muz

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 içli köfte (buzlukta vardı çıkardım kızarttım eve ahalisine..)

Spor yapamadım. . Oğlum hala durmuyo.. uyur inş hayırlısı ile.. dün gece de uyumadı..

Back