Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzuuuuum o fiziğe gelene kadar çok çektim senin diyet nasıl gidiyor hangi günler tartılıyorsun?Tebrik Ederim miu ins başarılar diliyorum mesleğine uygun bir fiziğin var ne guzel
Teşekkürler kuzum şeker için bahanem hiç yok inan kahve zaten sevmem ben çayı açık şekersiz içmeye gayret edicem inşallah hamurisi ekmek çıkardım hayatımdan bu suyu da hergün icicem inşallah mangal konusunda zararsız diyorsun yani yiyebiliyoruz o zamanEveeeet bomba gibi dönücem sahalaraaaa zateb harika kilolar verilmiş heyecanlıyım
Yaptırıyorum canım. Yağ vücudumda çok düşük çıktı kas oranım sabit ama sanırkm vücutta vercek kilo kalmadı benim
Canım o yoğunluğa rağmen yine de harika bir eksidesin. Bu sözlerini unutmuyorum bir hafta spnra bizle daha çok olcaksın. Ve diyetini aksatma sakın emeklerin boşa gitmesin yumoşşşş. 4 elti 1 görümce ve 7 çocukşa iyi delirmeceler sanaaa hahahaha
Kuzummmmm iyi misin şimdi? Kötü güne rağmen harika eksi gelmiş
Seni daha da severim uleeeen
Ah ahhhh sızlanıcı hepsi, mız mız hepsi kilo aldımcı hepsi ama sonuçççççç eksiiiiiiiii :) bravo canım. Bu sonuca haftaya daha da çok asılacaksın değil mi? Söz ver
Margaaaaaa yoğundun biliyorummmmm
Ben iyiyim gezmelerdeyimmmm
Sen erimeye devammmmm :)
Şeker yok. Tuza da tatmadan atacak kadar aşırı düşkün bi insan olarak minimuma indirdim neredeyse ekstra katmıyorum hiçbirşeye. Diyette verdiğim onca emeğimi şeker ve tuz yüzünden çöpe atamam.
Hayıııııırrrrrrr 52.0 ı görmeden mezun etmemmmmm yine bizimlesin margaaaa
Şeker için ne bahanen var peki?
Tuzu sıfıra indirme sen ekstra tuz atma hiçbirşeye.
Gülbe balım hamilesin ya unuttun mu hahahaha kilo alma yeter yahu
Heeeeeh şöyle fikirlerle gel kızzzzz harikaaaaa ödem atıcı su oh mis
Düşersin arkandayım soullllll.
Peki artı nerden geldi var mı açıklaması? Yoksa @JustHoldMe nin yemekleilgili söyledikleri doğru mu??
Ben deeeeeeeeeeee
Oh öpücük iyi geldi ❤
Ben de vermedim.
Neden vermedin anlatsana biraz
Ben de varım ulaaaannnn kambersiz düğün mü yooooo dostummm m
Kız harikaaaaaa yoruldum ayaklarım yürümekten ağrıyor.
100 gr ne peki 100 neeeeee beğenmiyor daaa
Tamam düzeltiriiim
Marlini artı da var. Hadi bayram bitsin bekliyorum.
Gelsin artık o günleeeeeerrrrrr
Gidilir gidillliiiiiiir ben de ayaklarımı uzatıp dinlenicem işte de öyleyken böle
Mangal=protein
Daha ne istiyorsun kocanı öp başına koy oh
Sağol canımmmm
Tabiki balım bol salata bol et yiyebilirsin. 2 kilo et yeme de sen yine de. Hahahaahahah. Saf protein ye tabiki mangal.Teşekkürler kuzum şeker için bahanem hiç yok inan kahve zaten sevmem ben çayı açık şekersiz içmeye gayret edicem inşallah hamurisi ekmek çıkardım hayatımdan bu suyu da hergün icicem inşallah mangal konusunda zararsız diyorsun yani yiyebiliyoruz o zaman
Teşekkür ederim kuzum ahahahah yok ayol 2 kilo yemem artık rahat ol valla bende kendime güveniyorum inşallah öyle olucak vericem kiloyu vericem kiloyuTabiki balım bol salata bol et yiyebilirsin. 2 kilo et yeme de sen yine de. Hahahaahahah. Saf protein ye tabiki mangal.
Veeee sana güveniyorum haftaya 1 haftalık kilo için yüzden 1 in üzerinde olacak
Teşekkür ederim kuzum ahahahah yok ayol 2 kilo yemem artık rahat ol valla bende kendime güveniyorum inşallah öyle olucak vericem kiloyu vericem kiloyu
tebrikler MiuKIZLAAR SİZİ ÖZLEDİMMMMM
Geçmişe dönüp geliyorum şimdi telefondan olduğu kadarıyla anca oturdum popomun üzerine.
Bu arada yüksek lisans sonucu açıklandı bugün kabul aldım. Miu nuz artık antrenman ve hareket bilimleri alanında yüksek lisans öğrencisi bebeğimler
Geçicek inş bu günler. .Bu arada dışarı çıktık bugün alışverişe, bebişe bir şeyler alırken eşim bayram için sen de kendine bak elbise fln dedi, Allahım bakmaz olaydım nerede 38 bedene düşmüş ben nerede 42-44 yumak 44 lerin altı bol ama göğüs olmuş 95. Millet bayram alışverişinde şen şakrak, ben utana sıkıla bir elbise aldım ancak çıktım, kızdım kendime 9 ay olmuş hala 15 kilo fazlayla geziyorsun eşşek yumak hakettin
Kız sen iyili va dın herkese yetiyorsun ya bravo ay sensiz zaten düşünemiyorum miu artık bırakmam peşini bu arada tebrikler kuzumEveeeet bomba gibi dönücem sahalaraaaa zateb harika kilolar verilmiş heyecanlıyım
Yaptırıyorum canım. Yağ vücudumda çok düşük çıktı kas oranım sabit ama sanırkm vücutta vercek kilo kalmadı benim
Canım o yoğunluğa rağmen yine de harika bir eksidesin. Bu sözlerini unutmuyorum bir hafta spnra bizle daha çok olcaksın. Ve diyetini aksatma sakın emeklerin boşa gitmesin yumoşşşş. 4 elti 1 görümce ve 7 çocukşa iyi delirmeceler sanaaa hahahaha
Kuzummmmm iyi misin şimdi? Kötü güne rağmen harika eksi gelmiş
Seni daha da severim uleeeen
Ah ahhhh sızlanıcı hepsi, mız mız hepsi kilo aldımcı hepsi ama sonuçççççç eksiiiiiiiii :) bravo canım. Bu sonuca haftaya daha da çok asılacaksın değil mi? Söz ver
Margaaaaaa yoğundun biliyorummmmm
Ben iyiyim gezmelerdeyimmmm
Sen erimeye devammmmm :)
Şeker yok. Tuza da tatmadan atacak kadar aşırı düşkün bi insan olarak minimuma indirdim neredeyse ekstra katmıyorum hiçbirşeye. Diyette verdiğim onca emeğimi şeker ve tuz yüzünden çöpe atamam.
Hayıııııırrrrrrr 52.0 ı görmeden mezun etmemmmmm yine bizimlesin margaaaa
Şeker için ne bahanen var peki?
Tuzu sıfıra indirme sen ekstra tuz atma hiçbirşeye.
Gülbe balım hamilesin ya unuttun mu hahahaha kilo alma yeter yahu
Heeeeeh şöyle fikirlerle gel kızzzzz harikaaaaa ödem atıcı su oh mis
Düşersin arkandayım soullllll.
Peki artı nerden geldi var mı açıklaması? Yoksa @JustHoldMe nin yemekleilgili söyledikleri doğru mu??
Ben deeeeeeeeeeee
Oh öpücük iyi geldi ❤
Ben de vermedim.
Neden vermedin anlatsana biraz
Ben de varım ulaaaannnn kambersiz düğün mü yooooo dostummm m
Kız harikaaaaaa yoruldum ayaklarım yürümekten ağrıyor.
100 gr ne peki 100 neeeeee beğenmiyor daaa
Tamam düzeltiriiim
Marlini artı da var. Hadi bayram bitsin bekliyorum.
Gelsin artık o günleeeeeerrrrrr
Gidilir gidillliiiiiiir ben de ayaklarımı uzatıp dinlenicem işte de öyleyken böle
Mangal=protein
Daha ne istiyorsun kocanı öp başına koy oh
Sağol canımmmm
Miuuuuuu halay cekek mi bende halay başı olam mi ahe ahe aheKIZLAAR SİZİ ÖZLEDİMMMMM
Geçmişe dönüp geliyorum şimdi telefondan olduğu kadarıyla anca oturdum popomun üzerine.
Bu arada yüksek lisans sonucu açıklandı bugün kabul aldım. Miu nuz artık antrenman ve hareket bilimleri alanında yüksek lisans öğrencisi bebeğimler
Geçmiş olsun :)sabah dişimi çektirdim birşey yiyemiyorum
2 kase çorba içtim
1.5 lt su
1 saat yürüyüş
Geçmiş olsun cnm..sabah dişimi çektirdim birşey yiyemiyorum
2 kase çorba içtim
1.5 lt su
1 saat yürüyüş