Sensin ŞİŞKO

Afiyet olsun canım yarın bende yapacam yarın sabah sonucunu çok merak ediyorum
@inciakis beraber yapalım mı hemsolarin birtanesi baltanesi
Kız bi wc ye gidim de tartılayım şimdi. Süt muz yedim eve gelir gelmez yemeden tartılaydım iyiydi

Sabah 11:00
Biberli peynirli omlet
Domates
5 zeytin
Yarım şeftali
1 küçük elma
1 bardak süt
1 avuç ceviz

Ara 17:00
1 kayısı 1 avuç Antep fıstığı
Akşam 18:00
1 porsiyon içinde
4yk taze fasülye
4 yk yeşil mercimekli bulgur pilavı( 1 çay bardağından bulgur koydum 3 kişilik ti)
5 yk yoğurt
Salata

Su 2.5 lt geçti sayamıyorum
Spor Leslie 3 fast mil birazdan happy 1 mil yapacağım

Miu kim himmm düşüneyim zayıflayacak yeri kalmamış ama.hala detoks peşinde koşan deli gibi spor yapan... he birde cok sevdigim biricik
Kız o burda olmasa kilo alır hepimiz öyle ben burda olmayım yerim hamileyim de der yerim burası tutuyor bizi ya iyi oluyor spor yapıyoruz destek oluyoruz şükür ya

Harika gülbecimmmm bu cuma eksi gelecek kesin 300-400 civarı

Sagolasin kuzum , su ictikce midem bulaniyor yine salginlar basliyor herhaldeee =( iki gundur cok fenaydim ya suan daha iyiyim

Konuş kız gülbe beni anlamıyorlar ya

Dimi ama valla insanoğlu böyle yemeye açız ya gözüm dönüyor mesela oturup Bayram çikolatasını yşyesim var koca bir pasta yşyesim var ama yiyemem 90 kiloyu geçemeden doğurmam için yememem Laz'ım

Dimi ama valla insanoğlu böyle yemeye açız ya gözüm dönüyor mesela oturup Bayram çikolatasını yşyesim var koca bir pasta yşyesim var ama yiyemem 90 kiloyu geçemeden doğurmam için yememem Laz'ım
Aynen balım insan nefsi çok gairp birşey. Mesela ben de yersem pişman olucam biliyorum ama bazen duramayıp yiyorum. E sonra da yine pişman oluyorum. İnsan pişman olacağını bile bile yapar mı? Yapıyor bazen

Merak etme sen 90 lar gelmeden inşallah bebiş gelecek

Herkese iyi aksamlar kizlar
Sabahki kilom: 61.3
Fark +300
Bir düzen oturtamadim daha.motive olamiyorum bir türlü
Esimin yegenleri geliyor yemege,kahvaltiya.anne ve babalari türkiyede tatilde.hazirlayinca mecbur yiyiyorum bende.hazirlamasan olmaz
Bayramdan sonraya anca düzene girebilirim
@MiuLego kaptanim bilgin olsun.beni idare edin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…