Kız bi wc ye gidim de tartılayım şimdi. Süt muz yedim eve gelir gelmez yemeden tartılaydım iyiydiAfiyet olsun canım yarın bende yapacamyarın sabah sonucunu çok merak ediyorum
@inciakis beraber yapalım mı hemsolarin birtanesi baltanesi
Miu kim himmm düşüneyim zayıflayacak yeri kalmamış ama.hala detoks peşinde koşan deli gibi spor yapan... he birde cok sevdigim biricikZaten Miu kim ki..................
Kız o burda olmasa kilo alır hepimiz öyle ben burda olmayım yerim hamileyim de der yerim burası tutuyor bizi ya iyi oluyor spor yapıyoruz destek oluyoruz şükür yaMiu kim himmm düşüneyim zayıflayacak yeri kalmamış ama.hala detoks peşinde koşan deli gibi spor yapan... he birde cok sevdigim biricik
ÇOK SEVDİĞİM BİRİCİK dediiiiiiMiu kim himmm düşüneyim zayıflayacak yeri kalmamış ama.hala detoks peşinde koşan deli gibi spor yapan... he birde cok sevdigim biricik
Harika gülbecimmmm bu cuma eksi gelecek kesin 300-400 civarıSabah 11:00
Biberli peynirli omlet
Domates
5 zeytin
Yarım şeftali
1 küçük elma
1 bardak süt
1 avuç ceviz
Ara 17:00
1 kayısı 1 avuç Antep fıstığı
Akşam 18:00
1 porsiyon içinde
4yk taze fasülye
4 yk yeşil mercimekli bulgur pilavı( 1 çay bardağından bulgur koydum 3 kişilik ti)
5 yk yoğurt
Salata
Su 2.5 lt geçti sayamıyorum
Spor Leslie 3 fast mil birazdan happy 1 mil yapacağım
Konuş kız gülbe beni anlamıyorlar yaKız o burda olmasa kilo alır hepimiz öyle ben burda olmayım yerim hamileyim de der yerim burası tutuyor bizi ya iyi oluyor spor yapıyoruz destek oluyoruz şükür ya
Sagolasin kuzum , su ictikce midem bulaniyor yine salginlar basliyor herhaldeee =( iki gundur cok fenaydim ya suan daha iyiyim
Ay inşallah kuzum hayırlıcaHarika gülbecimmmm bu cuma eksi gelecek kesin 300-400 civarı
Dimi ama valla insanoğlu böyle yemeye açız ya gözüm dönüyor mesela oturup Bayram çikolatasını yşyesim var koca bir pasta yşyesim var ama yiyemem 90 kiloyu geçemeden doğurmam için yememem Laz'ımKonuş kız gülbe beni anlamıyorlar ya
Aynen balım insan nefsi çok gairp birşey. Mesela ben de yersem pişman olucam biliyorum ama bazen duramayıp yiyorum. E sonra da yine pişman oluyorum. İnsan pişman olacağını bile bile yapar mı? Yapıyor bazenDimi ama valla insanoğlu böyle yemeye açız ya gözüm dönüyor mesela oturup Bayram çikolatasını yşyesim var koca bir pasta yşyesim var ama yiyemem 90 kiloyu geçemeden doğurmam için yememem Laz'ım
bravooooo hadi çok şükür. Muz falan yiyebilsen keşke en kolay enerji veren yiyecek mideni de tutarVe ayaga kalktim.. =) iki gundur yataktan cikamamistim
Yarin sabahki kilonu cook merak ediyorumKiraz sapı çayımı içiyorum ödemleri kovalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?