Hahahahah grup adımız çok güzel işte hepmiz zapzayıf olup karşımızdakilere hep sensin şişko dicezzzz. Aminnnn yumoş aminnn inşallah olacaksın@MiuLego inanamıyorum ya fotona, bir de sensin şişko diye başlık açmışben doğum çatlaklı sarkık göbüşümü paylaşsam görürsün o zaman asıl şişkoyu ay inşallah seneye yaza kadar ben de öyle dümdüz olurum da sıcaklarda tiril tiril giyinebilirim.
70 miiiKızlar benim başlangıç kilom 102 idi.. şimdi 80i gördüm.. şimdi 70 oldu hedefim.. boyum 175.. öyle çok göbeğim falan yok şükür.. işte orantılı fazlalık var :)) ama etim sıkı.. öyle çok sarkık değilim şükür :))
Şu etin sıkı olması çok iyi bişi gerçekten cnm...Kızlar benim başlangıç kilom 102 idi.. şimdi 80i gördüm.. şimdi 70 oldu hedefim.. boyum 175.. öyle çok göbeğim falan yok şükür.. işte orantılı fazlalık var :)) ama etim sıkı.. öyle çok sarkık değilim şükür :))
vaaaayyyyyy güzel menü.Bugün ki menüm;
Sabah;
Peynirli tost (çavdar ekmeği)
Öğlen
Mercimek çorbası
Nohut (1 kepçe)
Salata
Akşam
Taze fasülye (1 kepçe)
Salata
Kavun (1 dilim)
Spor;
2 set mekik (60 adet)
Yarım saat yürüyüş (oğlum iyileşmemiş hala duruma göre bakıcam)
2 şişe su içtimmm
Bugün değil yarın bakarım onavaaaayyyyyy güzel menü.
Daha su içilecek itiraz kabul etmiyorum
sporda plank yok mu yani
Daha önce 70 lerde yapmıştım herkes olduğum kilodan zayıf olduğumu söylüyordu kardio gerçekten süper ins. Canimhem de nasıl hahaha
kesinlikle kardio şart ama jillian hem kardio hem kas kütlesi arttırmaya yönelik. Bence 70 falan olana kadar leslie yapsan daha iyi sanki. önce bi kilolar gitsin vücuttaki yağlar erisin sonra da jillian a geçiş harika olur. Videoları bir an önce indirirsin inşallah canımmm
Hahahahah grup adımız çok güzel işte hepmiz zapzayıf olup karşımızdakilere hep sensin şişko dicezzzz. Aminnnn yumoş aminnn inşallah olacaksın
Benimde benimde 8 yıldır falan 70 üstü bir ara 64 indim 2. Olunca 80 oldu 70 üstü dediysem 78 falan102 ikinci doğumdan sonraki kilomdu.. ama onun dışında 10 yıldır kilom 85-95 arası gidip geliyordu. .
Seninki ne kadar canımaynı kaderi paylaşıyoruz, ben de temizlik yapacaktım guya, nerdeee, 5 ten beri ayaktayız anca oyun oyna yedir yatır oyun oyna, Allahtan spor yaparken mama sandalyesinde duruyor ama işte bende enerji kalmıyor spora
Huy Meselesi minnoş marga nerelerdesin kilo bildirim günü bugün hani nerdesin
kaçamak mı yapıyon tatlılar mı yiyon cipsleri mi hüpletiyon kolaları kafaya mı dikiyon bak aklımdan bin tane şey geçiyor panik atak insanım ben
9 aylıkSeninki ne kadar canım
Geçmiş olsunIki gunde toplam 6 saat uyuyabildim sadece, dun zaten icim disima cikti..
Diyete devam , diyet denirse tabi buna..
Istahim kapandi..
Ama spor yapmadim bugun yapmayacagimda..
Bugun bana izik verin lutfen
Kendimi hic iyi hissetmiyorum @MiuLego
kız toplam zaten 2 dk sürüyor bahane bulma yap işteBugün değil yarın bakarım ona
Yaaa oğlan hasta mekik çekmeye dua edicem düşün ..
Suya devamm aynen söz
hahahaha aynen bu
anammmmmmmmm geçmiş olsun margaaaa nazar mı değdi sana nolduCanim ben hic kacamak yapar miyim
Aksine hastalandim,
Elden ayaktan dustum iyice
Agzima bir sey suremiyorum
Corba iceyim iyi gelir diyorum ama onuda icemez haldeyim
Canim hic bir sey yemek veya yapmak istemiyor
Yemegi gectim su bile icemez haldeyim
Uyuyamiyorum dogru duzgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?