• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

ay esra hastalık gibi bir şey oluyor sanırım kilo vermek. Bağımlılık yapıyor. Sen de hedef kilona gel bak aynı ben gibi olucaksın gör.

Mesela hippotalamus hippotalamus un hedefi 80 di şimdi bi sor ona kaç olcakmış yeni hedefi neymiş:rolleyes:
Ya ben lisede gordum 50 kiloyu cok uzak geliyor bana hippotalamus hippotalamus yeni hedefin kac

Bağırsaklarıda çalıştıyor yaniii sormaaa :KK53:
hem de nasıl hahaha
Sporu seviyorum ama şuan hafif şeyler yapıyorum kardio en iyisi ama video indir.em lazım jillianin çok faydasını görmüştüm
kesinlikle kardio şart ama jillian hem kardio hem kas kütlesi arttırmaya yönelik. Bence 70 falan olana kadar leslie yapsan daha iyi sanki. önce bi kilolar gitsin vücuttaki yağlar erisin sonra da jillian a geçiş harika olur. Videoları bir an önce indirirsin inşallah canımmm

kızzzzz kıyamam sana oyyyyy oyunlar oynayıp yorsan da uyumaz mı hiç de anlamam çocuktan :KK43:
Şu an yazarken bile oyu oynuyorum çocuk bendiz hiç
Uyumuyor gece 12 de yattı 5:30 da ayakta zorla 7 de uyuttum 10 da tekrar kalktı geri uyumuyor yemek bile yaptırmıyor otur kalk otur kalk çok şıkıdım ya

Uyumuyor gece 12 de yattı 5:30 da ayakta zorla 7 de uyuttum 10 da tekrar kalktı geri uyumuyor yemek bile yaptırmıyor otur kalk otur kalk çok şıkıdım ya
Çok zor kuzum onların da enerjisi bitmiyor ki. İşte yardım eden biri de olmayınca yanında hep sen ilgileniyorsun çok yoruluyorsun çok haklısın

aynı kaderi paylaşıyoruz, ben de temizlik yapacaktım guya, nerdeee, 5 ten beri ayaktayız anca oyun oyna yedir yatır oyun oyna, Allahtan spor yaparken mama sandalyesinde duruyor ama işte bende enerji kalmıyor spora:KK43:

Back