• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

@MiuLego inanamıyorum ya fotona, bir de sensin şişko diye başlık açmış:sinirli: ben doğum çatlaklı sarkık göbüşümü paylaşsam görürsün o zaman asıl şişkoyu:KK45: ay inşallah seneye yaza kadar ben de öyle dümdüz olurum da sıcaklarda tiril tiril giyinebilirim.
Hahahahah grup adımız çok güzel işte hepmiz zapzayıf olup karşımızdakilere hep sensin şişko dicezzzz. Aminnnn yumoş aminnn inşallah olacaksın

Kızlar benim başlangıç kilom 102 idi.. şimdi 80i gördüm.. şimdi 70 oldu hedefim.. boyum 175.. öyle çok göbeğim falan yok şükür.. işte orantılı fazlalık var :)) ama etim sıkı.. öyle çok sarkık değilim şükür :))

Kızlar benim başlangıç kilom 102 idi.. şimdi 80i gördüm.. şimdi 70 oldu hedefim.. boyum 175.. öyle çok göbeğim falan yok şükür.. işte orantılı fazlalık var :)) ama etim sıkı.. öyle çok sarkık değilim şükür :))
70 miii:skandal:

Hiç de bile:sopa:

En az 69:KK59:

Bugün ki menüm;

Sabah;
Peynirli tost (çavdar ekmeği)

Öğlen
Mercimek çorbası
Nohut (1 kepçe)
Salata

Akşam
Taze fasülye (1 kepçe)
Salata
Kavun (1 dilim)

Spor;
2 set mekik (60 adet)
Yarım saat yürüyüş (oğlum iyileşmemiş hala duruma göre bakıcam)

2 şişe su içtimmm :kusmuk:

Şu etin sıkı olması çok iyi bişi gerçekten cnm...

Bugün ki menüm;

Sabah;
Peynirli tost (çavdar ekmeği)

Öğlen
Mercimek çorbası
Nohut (1 kepçe)
Salata

Akşam
Taze fasülye (1 kepçe)
Salata
Kavun (1 dilim)

Spor;
2 set mekik (60 adet)
Yarım saat yürüyüş (oğlum iyileşmemiş hala duruma göre bakıcam)

2 şişe su içtimmm :kusmuk:
vaaaayyyyyy güzel menü.

Daha su içilecek itiraz kabul etmiyorum:sinirli:

sporda plank yok mu yani :skandal:

hem de nasıl hahaha

kesinlikle kardio şart ama jillian hem kardio hem kas kütlesi arttırmaya yönelik. Bence 70 falan olana kadar leslie yapsan daha iyi sanki. önce bi kilolar gitsin vücuttaki yağlar erisin sonra da jillian a geçiş harika olur. Videoları bir an önce indirirsin inşallah canımmm
Daha önce 70 lerde yapmıştım herkes olduğum kilodan zayıf olduğumu söylüyordu kardio gerçekten süper ins. Canim

Hahahahah grup adımız çok güzel işte hepmiz zapzayıf olup karşımızdakilere hep sensin şişko dicezzzz. Aminnnn yumoş aminnn inşallah olacaksın
Screenshot_20170821-093406.jpg

aynı kaderi paylaşıyoruz, ben de temizlik yapacaktım guya, nerdeee, 5 ten beri ayaktayız anca oyun oyna yedir yatır oyun oyna, Allahtan spor yaparken mama sandalyesinde duruyor ama işte bende enerji kalmıyor spora:KK43:
Seninki ne kadar canım

Huy Meselesi Huy Meselesi minnoş marga nerelerdesin kilo bildirim günü bugün hani nerdesin :skandal:
kaçamak mı yapıyon tatlılar mı yiyon cipsleri mi hüpletiyon kolaları kafaya mı dikiyon bak aklımdan bin tane şey geçiyor panik atak insanım ben :KK17:

Canim ben hic kacamak yapar miyim
Aksine hastalandim,
Elden ayaktan dustum iyice
Agzima bir sey suremiyorum
Corba iceyim iyi gelir diyorum ama onuda icemez haldeyim
Canim hic bir sey yemek veya yapmak istemiyor
Yemegi gectim su bile icemez haldeyim
Uyuyamiyorum dogru duzgun

Iki gunde toplam 6 saat uyuyabildim sadece, dun zaten icim disima cikti..
Diyete devam , diyet denirse tabi buna..
Istahim kapandi..
Ama spor yapmadim bugun yapmayacagimda..
Bugun bana izik verin lutfen
Kendimi hic iyi hissetmiyorum @MiuLego
Geçmiş olsun

Bugün değil yarın bakarım ona :KK70:
Yaaa oğlan hasta mekik çekmeye dua edicem düşün ..
Suya devamm aynen söz :kusmuk:
kız toplam zaten 2 dk sürüyor bahane bulma yap işte:sinirli:
hahahaha aynen bu
Canim ben hic kacamak yapar miyim
Aksine hastalandim,
Elden ayaktan dustum iyice
Agzima bir sey suremiyorum
Corba iceyim iyi gelir diyorum ama onuda icemez haldeyim
Canim hic bir sey yemek veya yapmak istemiyor
Yemegi gectim su bile icemez haldeyim
Uyuyamiyorum dogru duzgun
anammmmmmmmm geçmiş olsun margaaaa nazar mı değdi sana noldu :KK43: kendine iyi bak zorla yemeyi dene bu sefer hiç iyileşemezsin. Hadi hemen sağlığına kavuş :dua::KK60:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar ben menü ve spor bildiriminde bulunayim aksama giremeyebolirim belki

Menu: sabah aksam oglen muz ve süt yiyorum, arada iki fincan türk kahvesi

Spor

mekik 10 tane 2 puan
Zumba 15 dk 30 puan
Yürüyüş 164 dk 328 puan
Ip atlama 170 tane 34 puan
Toplam 394 puan @MiuLego :21::KK36::KK75:

Back