- Konu Sahibi birakisina
Kiz ozelden yazin demis onun da ozeli kapali bxjxbx
Demek ki genelde kozlarimizi paylasmaliyiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz ozelden yazin demis onun da ozeli kapali bxjxbx
Bende bu ihtimali düsünüp arabasına kadar gecen sene gps ve ses kayıt cihazı koymustum. Hic bi falso görmedim.Senin kocani da onlar idare ediyodur heralde. Karsilikli olur bu isler
Yok kizim yazmiyo burayaDemek ki genelde kozlarimizi paylasmaliyiz![]()
Ay oyle de yasamak zor beBende bu ihtimali düsünüp arabasına kadar gecen sene gps ve ses kayıt cihazı koymustum. Hic bi falso görmedim.
Gps duruyor hala
Ben sultanahmet’teki turist değilim
Bide ben aslaaaaaa esimmmmm yapmazzzzzz askommmm diyen kadınlardan değilim
Cünkü saflıga sarılı eminliklerim yok bu hayatta benim
Öncelikle çok geçmiş olsun. Adamın çocuğu var mı? Genelde böyle karaktersizler çocuklu oluyor diye genel bıi kanıya sahibim nedense.Açıklama yapicam. Yapmakta isterim. Ama genelde saldırma peşindeler. Madem o kadar asagiliyorsunuz o kadar basit görüyorsunuz bu basit aşağılık insanın aşağılık konusunu neden takip ediyor okuyor ve üstelik yorumlar yapıyorsunuz? Burada da bayağı çelişkiler var.
YohEe kimmiş çıkmadı mı?
Arabasıyla yaptığı ne malum? Geçen birisi evli adamla işyerinde sevişirken karısına yakalanmışlardı. Yürüyerek en yakın otele gider, ev kiralar, işyerinde yapar. Bence adama çip tak evcil hayvanlara takılanlardanBende bu ihtimali düsünüp arabasına kadar gecen sene gps ve ses kayıt cihazı koymustum. Hic bi falso görmedim.
Gps duruyor hala
Türkiye de ondan yok malesef . Bu çipler gidip veterinere okutunca bilgi veriyorArabasıyla yaptığı ne malum? Geçen birisi evli adamla işyerinde sevişirken karısına yakalanmışlardı. Yürüyerek en yakın otele gider, ev kiralar, işyerinde yapar. Bence adama çip tak evcil hayvanlara takılanlardan![]()
Yok aldatilmadim. Aksine benim telefonum çocuğun yanında eşimin telefonu bendedir . Öyle bir şüphe dahi duymadim bugüne kadar. Ben bu aşkı bırakamama olayını anlayamıyorum. Yok yani aklim almjyor. Çözümü belli devam edeceksiniz tedaviye iletişim asla kurmayacaksiniz . Başka çözüm mü var ? Ben çok realist bir insanım mesela burda zaman zaman bana sen çok kötüsün diyorlar. Hayır arkadaşım bazi şeyler bilgisayar gibidir 0 ve 1 yani . Grisi yoktur . Doğru ve yanlışlar flulaşmaz. Öyle olursa sizdeki gibi denge şaşar . Sizin boş vaktiniz çok mu aklınızı dagitacak bir iş yapın mesela
Burdan biri olduğuna o kadar emin ki karısının bana isterse ulaşsın diyorKarisi seni biliyo mu?
Turk kadinlari dogunca önce nufus md.lugune sonra KK.ya kayit oluyo biliyosun kiBurdan biri olduğuna o kadar emin ki karısının bana isterse ulaşsın diyor![]()
Bi gittim Senin üzerine kalmış. Geldim ama bu acıyı paylaşmalıyız.Evet benmisim![]()
Sormasan insan gibi sormadin diyo. Sorunca cok sordun karisi misin diyoBi gittim Senin üzerine kalmış. Geldim ama bu acıyı paylaşmalıyız.Konu sahibine soru sormaya korkuyorum sen misin sevgilimin karısı diyecek diye.
![]()
Evli bi adam bana dönsün diye beklemesen komik kızsın aslında sevebilirdim seni ama ııı ıııAçıklama yapicam. Yapmakta isterim. Ama genelde saldırma peşindeler. Madem o kadar asagiliyorsunuz o kadar basit görüyorsunuz bu basit aşağılık insanın aşağılık konusunu neden takip ediyor okuyor ve üstelik yorumlar yapıyorsunuz? Burada da bayağı çelişkiler var.
Böyle de hayat çekilmez ki. Sürekli şüphe güvensizlik. Yaparsa çıkar elbet ortaya o zaman yapılması gereken yapılır. Dedektif gibi peşinde dolaşacam adamın onca işin gücün arasında.Bende bu ihtimali düsünüp arabasına kadar gecen sene gps ve ses kayıt cihazı koymustum. Hic bi falso görmedim.
Gps duruyor hala
Umuma açık anlatmak istemiyorum daha fazla. Gerçekten cevap istiyorsanız özelden yazabilirsiniz. Ama önce karısı misiniz değil misiniz belirtmeniz gerek
Aranan kan bulunduKarısı o değil!
Benim, ben!![]()
![]()