• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Yüzde yüz eminim senin hakkında sen de bal gibi biliyorsun. Bu tarz yorum yapılmasa asla anlamak gibi bir tavrın yok çünkü. İntihar edecektim diyen sen değil misin ablacım? Bende senin gibi bağımlılık probleminde biri ile bir insan zor katlanır ve sevgili olmaz. Ne yapacağın kestirilemez ,belli olmaz bir dünya gerçeğinden bahsediyorum 2+2=4 dedim diye mi acımasız mı oluyorum? Söylediklerinin nesi normal şimdiye kadar? Şimdiye kadar herkes dedi tedavi ol ve geride bırak şunu diye hala dönsün affettirsin barışırım diyosun yuva bozmak içinde ekstra çaban var zaten ki kimi kandırıyorsun? Bozmak istemem vs diye. Sana dönsün derdindesin ama şunu diyim asla unutma mutlu olamazsın sen onla hiçbir zaman... Dikişi bozuk...
Tamam. Tamam. Herşey senin söylediğin gibi olsun. Seninle bu konuyu uzatmak istemiyorum. Kapattim

Şu ikinci kadına aşık olda da evdeki düzeni bozmak için evlenemiyor diyen yorumlara hiç katilmiyorum . Aşık olan adam kadıni milletin gözünde o... durumuna düşürmez .

Bence de heves ve macera aramak geneli ve kendileri söylüyor hergün aynı yemek yenmez tarzı çok igrenç ama şahit oldum goygoy yaparlarken.

Şu ikinci kadına aşık olda da evdeki düzeni bozmak için evlenemiyor diyen yorumlara hiç katilmiyorum . Aşık olan adam kadıni milletin gözünde o... durumuna düşürmez .
Gerçekten öyle oluyor. Bizim orda adamın teki naptı etti boşadı çocuğunun anasını, ailesi reddetti falan durmadı adam. Kıza o.. demeleri, lafını çıkarmaya çalışmalarına dayanamadı. Naptı etti ailesini götürdü kızı istetti boşandıktan sonra.

Son düzenleme:
Tamam. Tamam. Herşey senin söylediğin gibi olsun. Seninle bu konuyu uzatmak istemiyorum. Kapattim

Konunla ilgilenmiyorum dönen aldatmak üzeri yorumlar hoşuma gidiyor diğer insanların zaten hayatta neler oluyor diye okumaya devam ediyorum fikirlerimi ve gözlemlerimi yazıyorum bende ama şu arada yorumların insanlarla kafa bulmak gibi yazmadan duramıyor insan. 🤣
sanal biseyler yaşayacaksın diye 60 sene bekle istersen bana ne ki? sende haklısın..✔️

Benim kocam bunla oturup 3 sene turkce goygoy yapacak kadar Turkce bilmiyo ki garibim bxbxbx

Nolmus simdi ben konuyu okuyamadim adam karisini tercih etti diye mi bozulmus bu? Hirsi neden gecmiyormus? Kis uykusuna neden yatmis? 3 sene adamin evli oldugunu anlamamak icin bir insan ya hic insan icine cikmamistir ya da kis uykusuna yatmistir.

Nolmus simdi ben konuyu okuyamadim adam karisini tercih etti diye mi bozulmus bu? Hirsi neden gecmiyormus? Kis uykusuna neden yatmis? 3 sene adamin evli oldugunu anlamamak icin bir insan ya hic insan icine cikmamistir ya da kis uykusuna yatmistir.
Netflix askiymis. Yuzyuze hic gorusmemisler

Ben bu metres olma konularında şunu merak ediyorum . Yani aynaya kendinize baktığınızda ne hissediyorsunuz. Adamın biri var bir evlilik hayatı var ve sizi esantiyon olarak tutuyor . Orda kanun ve toplum önünde kabul ettiği bir eşi var çevresi saygı duyuyor siz toplumda başka bir isimle anılıyorsunuz . Bu bir kadına nasıl güzel gelebilir ? Birde bu evli erkeklerle metres aşkları niyeyse daha böyle tutkulu olur gibi anlatılıyor ya hep ağlamalı işemeli falan oyle yazınca empati kuracağımızi mi dusunuyorsunuz ?
Ben metres değilim. Evli olduğunu bile bile ilişki kurmadim. Devam etmedim. Ve hala affederim vs diyorum amacım kendimi anlatmak. Mantıken zaten asla affetmek istemiyorum. Bosanmasini da istemiyorum. Neyin yanlış neyin dogru olduğunu çok iyi biliyorum emin ol. Boyle düşündüğüm için sorun bende diyorum zaten. Gelse bir iki biseyler soylese hemen eskiyi unutuveririm sevgili olsun arkadaş olsun hatta düşmanım da olsa hemen inanıp affederim. Bu elimde olmuyor veya ben yapamıyorum. Ve zaten bu sebeple tedaviye gidiyorum. Hala istiyorum amacım onunla olmak demiyorum! Neyse onu anlatıyorum belki biseyler soylersiniz bende bir yol bulurum su durumdan kurtulmak için vs vs. Ve zaten onunla evlenmek gibi bişey olsa sizden çok daha iyi biliyorum nasıl bir evlilik olacağını. Kendimi bile bile ateşe atmak isteniyorum. Kendime mani olmak istiyorum. Hani bir kanser hastası vardır içindeki o kanserli organı o hasta içinden çıkarıp atabiliyor kurtulabiliyor mu? Ruhsal hastalıklarda bunun gibi hatta bundan daha zor daha kotu çünkü elle tutulamiyor gözle gorulemiyor. Ve ben yıllardır bu tarz problemler yaşıyorum. Anlayabildiniz mi daha anlatayım mı? Bir de aldatildiniz mi siz? O yüzden bu kadar ofkeniz galiba. Ayrıca aynaya baktığımda kendimi bişey zannetmiyorum. Sorunun kökleri buralardan geliyor zaten. Kendime zerre kadar değer vermedim kendimi herkesten kötü aşağılık biri bildim. Ölmek istedim çok. Ama olmuyor. İstesen de istemesen de Allah seni zorla yaşatıyor. Başka çaren olmuyor.

Ben metres değilim. Evli olduğunu bile bile ilişki kurmadim. Devam etmedim. Ve hala affederim vs diyorum amacım kendimi anlatmak. Mantıken zaten asla affetmek istemiyorum. Bosanmasini da istemiyorum. Neyin yanlış neyin dogru olduğunu çok iyi biliyorum emin ol. Boyle düşündüğüm için sorun bende diyorum zaten. Gelse bir iki biseyler soylese hemen eskiyi unutuveririm sevgili olsun arkadaş olsun hatta düşmanım da olsa hemen inanıp affederim. Bu elimde olmuyor veya ben yapamıyorum. Ve zaten bu sebeple tedaviye gidiyorum. Hala istiyorum amacım onunla olmak demiyorum! Neyse onu anlatıyorum belki biseyler soylersiniz bende bir yol bulurum su durumdan kurtulmak için vs vs. Ve zaten onunla evlenmek gibi bişey olsa sizden çok daha iyi biliyorum nasıl bir evlilik olacağını. Kendimi bile bile ateşe atmak isteniyorum. Kendime mani olmak istiyorum. Hani bir kanser hastası vardır içindeki o kanserli organı o hasta içinden çıkarıp atabiliyor kurtulabiliyor mu? Ruhsal hastalıklarda bunun gibi hatta bundan daha zor daha kotu çünkü elle tutulamiyor gözle gorulemiyor. Ve ben yıllardır bu tarz problemler yaşıyorum. Anlayabildiniz mi daha anlatayım mı? Bir de aldatildiniz mi siz? O yüzden bu kadar ofkeniz galiba. Ayrıca aynaya baktığımda kendimi bişey zannetmiyorum. Sorunun kökleri buralardan geliyor zaten. Kendime zerre kadar değer vermedim kendimi herkesten kötü aşağılık biri bildim. Ölmek istedim çok. Ama olmuyor. İstesen de istemesen de Allah seni zorla yaşatıyor. Başka çaren olmuyor.

Sürekli sayfa yenileniyor tüm sayfaları okuyamadım Adamın karısını hiç aradınmı ?

Bacim senin tek yapacagin aklini baska seylerle oyalamak. Calisiyo musun? Spor yap. Git yürü. Kitap oku. Film seyret. Kluplere drrneklere uye ol. Insanlara hayvanlara yardim et. Kendini meşgul et. Faydali ol. Olmuysan da keyifle yapacagin biseyler bul.

Doğru diyorsun canım sen metres değilsin. Oraya kadar bile gelmene daha çok var.

Ates yakabiliyo, 500 kelime biliyo yapti adami 🤣
500 e kurban ol öyle diyeyim ahahsh.
Algılasın diye yer çekimi gibi elmayı ağaçtan düşürüyorum beden dili ile anca işte.
Ateşi de gocunmasın diye tutuşturucu jel alıyoruz, hadi aslansın kaplansın yaktın gene Roma’yı tadında eyliyorum napayım.
Değil telefonla 3 sene biriyle anlaşacak, helal olsun der çekilirim😂

Ha finans de, dünya ekonomisi de, ticaret de kısaca rakamla konuş, banka yapay zekasıyla aldatabilir bak, çok olası.

Tamam da aşk değil işte bu .
Bir adam düzenli olarak 3.5 yıl görmediği bir kadınla konuşmaz .
Burda saçma bir şey var.
Üstelik adam evli ve yaşlar 30 üzeri .
Normal ilişkiler bile adamlar bir kaç ay sonra ilgisizlesiyor yani görmediği kadına 3.5 yıl kimse tahammül etmez.
Bence burda aralıklı periyotlarla olmuş bu iletişim.atiyorum 2 gün konuşmuş 2 ay ortadan kaybolmuş gibi toplamda 3.5 yıldır .diğer türlü asla olmaz
Konu sahibi hiçbir açıklama yapmıyor ki .
Evet saçma biseyler var zaten. Ama anlattığım her şey doğru. Ama anlamak istemeyen dolu burası. İnsan gibi samimi bir şekilde yargılamadan soru sorulsa

Back