• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Senin kocani da onlar idare ediyodur heralde. Karsilikli olur bu isler
Bende bu ihtimali düsünüp arabasına kadar gecen sene gps ve ses kayıt cihazı koymustum. Hic bi falso görmedim.
Gps duruyor hala
Ben sultanahmet’teki turist değilim 😁
Bide ben aslaaaaaa esimmmmm yapmazzzzzz askommmm diyen kadınlardan değilim
Cünkü saflıga sarılı eminliklerim yok bu hayatta benim

Bende bu ihtimali düsünüp arabasına kadar gecen sene gps ve ses kayıt cihazı koymustum. Hic bi falso görmedim.
Gps duruyor hala
Ay oyle de yasamak zor be🤔 adamin teline habire beni idare et diye msjlar gelsin. Gps kayit cihazlariyla takip et falan. Neyse sana kolay gelsin

Açıklama yapicam. Yapmakta isterim. Ama genelde saldırma peşindeler. Madem o kadar asagiliyorsunuz o kadar basit görüyorsunuz bu basit aşağılık insanın aşağılık konusunu neden takip ediyor okuyor ve üstelik yorumlar yapıyorsunuz? Burada da bayağı çelişkiler var.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Adamın çocuğu var mı? Genelde böyle karaktersizler çocuklu oluyor diye genel bıi kanıya sahibim nedense.

Arkadaşımda unide böyle bir onun bunun çocuğuna denk gelmişti. Adam ay hattala yıllarca kızın tokluğundan faydalanıp kullandı. Sonra bu şekilde karısı 2 de çocuğu olduğu ortaya çıktı. Detay verirseniz yardımcı olmaya çalışırım

Gps duruyor hala
Arabasıyla yaptığı ne malum? Geçen birisi evli adamla işyerinde sevişirken karısına yakalanmışlardı. Yürüyerek en yakın otele gider, ev kiralar, işyerinde yapar. Bence adama çip tak evcil hayvanlara takılanlardan 😇

Bu arada eşinin ilginç arkadaşları varmış. Arkadaşlarının karısını aldatmalarını idare ettiğine göre bu adamların yaptığını gayet normal buluyor ve destekliyor. Kendisinin de yapmaması için bir sebep yok. O yüzden arabaya koyulan cihazların yeterli olacağını sanmıyorum. Çip işini bir düşün derim.

Son düzenleme:
Arabasıyla yaptığı ne malum? Geçen birisi evli adamla işyerinde sevişirken karısına yakalanmışlardı. Yürüyerek en yakın otele gider, ev kiralar, işyerinde yapar. Bence adama çip tak evcil hayvanlara takılanlardan 😇
Türkiye de ondan yok malesef . Bu çipler gidip veterinere okutunca bilgi veriyor 😅

Yok aldatilmadim. Aksine benim telefonum çocuğun yanında eşimin telefonu bendedir . Öyle bir şüphe dahi duymadim bugüne kadar. Ben bu aşkı bırakamama olayını anlayamıyorum. Yok yani aklim almjyor. Çözümü belli devam edeceksiniz tedaviye iletişim asla kurmayacaksiniz . Başka çözüm mü var ? Ben çok realist bir insanım mesela burda zaman zaman bana sen çok kötüsün diyorlar. Hayır arkadaşım bazi şeyler bilgisayar gibidir 0 ve 1 yani . Grisi yoktur . Doğru ve yanlışlar flulaşmaz. Öyle olursa sizdeki gibi denge şaşar . Sizin boş vaktiniz çok mu aklınızı dagitacak bir iş yapın mesela

Bana da beddualar ediliyor çoğu zaman. İyi okunmuyor yorumların teması gözleri dönüyor konuların sahiplerinin. Polyanna olsaydık aldatılmazdık desene. Asıl bu körkütük aşık ve bağımlı kişilikler aldatılıyor. Bana da dedi aldatılırsın diye bikere ben açıkgöz bir insanım hal tavır herşeyi sezerim de altıncı hissim de var aldatan, yalan söyleyen erkeğin daha gözünü kırpmadan çıkarır eline veririm. Çok doğru tespitlerdi yorumların bence. Konu sahibesi de kodlamış resmen kendine herkes aldatılmış herkesin kocası bekar birbirilerinin sevgilisi kk da 🤣🤣

Açıklama yapicam. Yapmakta isterim. Ama genelde saldırma peşindeler. Madem o kadar asagiliyorsunuz o kadar basit görüyorsunuz bu basit aşağılık insanın aşağılık konusunu neden takip ediyor okuyor ve üstelik yorumlar yapıyorsunuz? Burada da bayağı çelişkiler var.
Evli bi adam bana dönsün diye beklemesen komik kızsın aslında sevebilirdim seni ama ııı ııı 😂😂

Gps duruyor hala
Böyle de hayat çekilmez ki. Sürekli şüphe güvensizlik. Yaparsa çıkar elbet ortaya o zaman yapılması gereken yapılır. Dedektif gibi peşinde dolaşacam adamın onca işin gücün arasında.

Back
X