- 11 Şubat 2021
- 1.480
- 2.476
- 63
- Konu Sahibi birakisina
Ben olsam instagram adresini bulur butun takipcilerin3 aile uyelerine benimle oldugunu karisini benimle aldattiğiniAğır konuşmuş sanırım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam instagram adresini bulur butun takipcilerin3 aile uyelerine benimle oldugunu karisini benimle aldattiğiniAğır konuşmuş sanırım.
Niye metres olsun ki? Birkaç kişi daha metres demiş. Evli olduğunu saklamış o zamanlar. Eşimden boşandım, evli değilim demiş.
Aşk illa fiziksel olmak zorunda mı ki? Nesneye de aşık olabilirsin. Aşkta mantık aranmaz. Yoğun sevgi barındırır, akıl gider... O sebeple görüntüsünü bile görmediğin birine aşık olabilirsin. Bu kişinin de aşık olduğunu sanmıyorum.
Kendisi de yazmış zaten, kandırılmak zoruna gitmiş. Başka konularda da benzerini yaşadım. Hemen inanan bir yapıya sahibim. Basit meselede bile bazen aşırı tepki verebiliyorum. Kandırılmak zoruma gidiyor...
Mesela burada da vuku bulan fake hesaplar vardı. Herkesle samimi olup kendi yaşantılarını paylaşanlar oldu. Sosyal medyadan da olsa o benim dostumdu vs diyenler vardı. Eee, ne oldu? Yalanları açığa çıkınca infiale kapıldı insanlar. Sanal dünyada halbuki olabilecek şeyler. Niye güvenirsin ki yüz yüze gelmediğine?
Bunun bir de ilgi duymaya başladığınız biri için yaşandığını düşünün. Sonuç çok kötü olurdu. Konu sahibinin ailesel sorunları da var yazdığı kadarıyla ve sevgiye ihtiyacı var. Tecrübesiz de olduğu için kanmış, yanlış kişiye güvenmiş.
B birakisina tedaviniz bitmeden veya ilerlemeden karşı cinsle mutahap olmayın. Kandırılma ihtimalinizin olduğu işlere de girişmeyin. Sorununuz çözülmedikçe bu döngüden çıkamazsınız. O kişinin de peşine düşmeyin, belasını bulur elbet. Sizi yine bir yolunu bulup kandırır. Kandırmasa bile enerjinizi düşürür.
Böyle sevgiye aç biri var yakınımda. O evliyken bile isteye arkadaş oluyor. Sonra hoşlanmaya başlayınca intikam peşine düşüyor. Çocukken sevgi açlığı yaşamış. O mesela aşırı yalancı ve kendini haklı görüyor, inkarcının önde gideni. Siz en azından farkındasınız. Kendinize değer verin. Adamın peşinden gitmeyin. Sizi daha çok üzer.
Ya hansnsnsn gerçekten öyle ama, cinsellik verildi tamammmm her şey yolunda, karısı doyuramamış ben doyurdum diye nasıl böbürleniyorlar anlamıyorum, karısına yakalanınca bu kadınlar için "O..nun teki zaten, seni bırakıp onu alacak halim yok. Bende o.yu karı yapacak göz var mı bak bi." diye yalvarıyorlar o herifler. Kendilerini nasıl küçük düşürdüklerini bilmiyorlar mı acaba gerçekten?3.5 sene yuzyuze gorusmedigi bir adamin evli olup olmadigindan emin olmasina imkan yok. Bazi gercekleri bilmemek isine gelmis kendi diyor sorunlarim vardi, yalnizdim, tutunmak istedim diye. Hala daha adama ulasamiyorum hincimi alamadim canini aciticam deyip duruyor. Adam evliymis ogrendigin anda bir daha iletisim kurmamasi gereken konu sahibiydi. Benim gozumde tamamen sucsuz degil konu sahibi. Ben ona metres demedim ayrica, metreslerin en klasik cumlesi o dedim. Adamin evli oldugunu sonradan ogrenmesi o cumleyi kurmasina engel olmamis. Konudaki tek sucsuz adamin karisi, asil o hicbir lafi hak etmiyor, hele ki kocasinin gorustugu bir kadindan laf duymayi asla hak etmiyor.
Kadının aklına neler sokuyosun.Ben olsam instagram adresini bulur butun takipcilerin3 aile uyelerine benimle oldugunu karisini benimle aldattiğinisoylerdim sulesine rezil ederdim falan
Adam 3.5 yıl boyunca her gün düzenli olarak yazismis mi konusmus mu.
Bu konu gerçekten beynimi yaktı.
Yani bir kadın nasıl bu kadar yıl görmediği birinle konuşur hayalet mi bu adam ?
Hiç mi sıkılmaz alla alla.
Bence başka şeyler var bunda böyle bir şey olması mümkün değil ya
Pişman olan insan gelip burda karısı yetmemiş ben böyle uzaktan halimle bile yettim diye gevşek gevşek konuşur mu Allah aşkına. Neyine inanalım.
Ya hansnsnsn gerçekten öyle ama, cinsellik verildi tamammmm her şey yolunda, karısı doyuramamış ben doyurdum diye nasıl böbürleniyorlar anlamıyorum, karısına yakalanınca bu kadınlar için "O..nun teki zaten, seni bırakıp onu alacak halim yok. Bende o.yu karı yapacak göz var mı bak bi." diye yalvarıyorlar o herifler. Kendilerini nasıl küçük düşürdüklerini bilmiyorlar mı acaba gerçekten?
Bi tane amatör bi videoya denk gelmiştim, kadın nasıl tepiniyor "Seni doyurup doyurup göndericem, o kadına bişey bırakmıcam. '' diye ahahahahah ya Türkçe içerik tüketemiyorum, lipido diye bişey kalmıyor sonra.![]()
Dönerse benimdir diyor tam konsamatris kafası.. Geçen Müge anlıdaki kadın gibi
Teessüf ederim demiş.Ağır konuşmuş sanırım.
Ben bu konuyu eşini aldatan biriyle çok açık şekilde konuştum ve aynen bu cevabı verdi. Karısını sevmiyor ama kurulu düzen ve çocuklardan dolayı boşanmıyor. Hatta böyle bir konuşmanın ortasında eşinden gelen mesajı gösterdi. Çocuklar hasta yatarken onların fotoğrafını atmış kadın. Bak mesela patates ben boşansam böyle bir durumdan belki de hiç haberim olmayacak. Acil bir şey olduğunda belki gidemicem yanlarına. Nasıl boşanayım ben bu çocukları bırakıp? Onlar bensiz kalmasın diye ben bu evliliğe mecburum demişti. Abi sen eşinden boşanıcaksın çocuklarından değil dediğimde de evlilikteki gibi olmaz asla dedi. Yani o kendince haklı olabilir ama hiçbir sebep beni ikna etmiyor aldatmayaBen adamlarin karisini da sevdigini sanmiyorum ama cok cok azi sevgilisi icin karisini bosama zahmetine giriyor. Cogunlugu yakalaninca yalvar yakar karisinin ayaklarina kapaniyor, metrese hakaretler yagiyor. Cunku kurulu duzen, toplumsal evli cocuklu konumunu bozmamak, aldatmis erkek konumuna girmemek daha ustun geliyor.
Cunku bosanip baskasiyla evlendigi an cocuklarin hasta da olsa o eve giremiyosun dogal olarak. Bi cok etken var. Her aksam ayni masada yemek yemek, cpcuklarin odevlerini yaptirmak, buyumelerini gormek istiyor insanlar. Bunun icin ben hayatimi bozmam ama disarda da her halti yerime donuyo isBen bu konuyu eşini aldatan biriyle çok açık şekilde konuştum ve aynen bu cevabı verdi. Karısını sevmiyor ama kurulu düzen ve çocuklardan dolayı boşanmıyor. Hatta böyle bir konuşmanın ortasında eşinden gelen mesajı gösterdi. Çocuklar hasta yatarken onların fotoğrafını atmış kadın. Bak mesela patates ben boşansam böyle bir durumdan belki de hiç haberim olmayacak. Acil bir şey olduğunda belki gidemicem yanlarına. Nasıl boşanayım ben bu çocukları bırakıp? Onlar bensiz kalmasın diye ben bu evliliğe mecburum demişti. Abi sen eşinden boşanıcaksın çocuklarından değil dediğimde de evlilikteki gibi olmaz asla dedi. Yani o kendince haklı olabilir ama hiçbir sebep beni ikna etmiyor aldatmaya![]()
Aynen aynen. Gördüğüm kadarıyla hayatındaki 2. Kadını çok seviyordu hep sitem ederdi kadere neden onu karşıma daha erken çıkarmadı ki vs diye ama adam boşanma fikrini dahi geçirmezdi aklından. Ya birinde baya konuştuk falan ben annemle babamın ilişkisinden, annemin babama olan aşkından falann bahsettim resmen adamın gözleri doldu. Bazen Allah insanı eşiyle de imtihan eder, benim kaderimde buymuş diyip bi sitem de orda etti ejdjsjdjs ben bunları tek bi erkekten duymadım bu arada. Konuştuklarımın hemen hemen hepsi aynı şeyleri söylüyor. O yüzden kkdaki yüzeysel yorumlar bana komik geliyor. Biraz daha gerçekçi olmak lazım. Eşini seven hiçbir erkek aldatmaz ve boşanmıyorsa da eşini sevip diğer kadını sevmediği için değildir.Cunku bosanip baskasiyla evlendigi an cocuklarin hasta da olsa o eve giremiyosun dogal olarak. Bi cok etken var. Her aksam ayni masada yemek yemek, cpcuklarin odevlerini yaptirmak, buyumelerini gormek istiyor insanlar. Bunun icin ben hayatimi bozmam ama disarda da her halti yerime donuyo is
Dogru. Burda da kadinlar cocuk icin bosanamiyo genelde. Cocuk hassas karnimizAynen aynen. Gördüğüm kadarıyla hayatındaki 2. Kadını çok seviyordu hep sitem ederdi kadere neden onu karşıma daha erken çıkarmadı ki vs diye ama adam boşanma fikrini dahi geçirmezdi aklından. Ya birinde baya konuştuk falan ben annemle babamın ilişkisinden, annemin babama olan aşkından falann bahsettim resmen adamın gözleri doldu. Bazen Allah insanı eşiyle de imtihan eder, benim kaderimde buymuş diyip bi sitem de orda etti ejdjsjdjs ben bunları tek bi erkekten duymadım bu arada. Konuştuklarımın hemen hemen hepsi aynı şeyleri söylüyor. O yüzden kkdaki yüzeysel yorumlar bana komik geliyor. Biraz daha gerçekçi olmak lazım. Eşini seven hiçbir erkek aldatmaz ve boşanmıyorsa da eşini sevip diğer kadını sevmediği için değildir.![]()
Ya var da 3.5 yıl uzun bir süre.Çerez niyetine öyle konuşan tipler var hatta bazıları kandırma yollu resim ve videoya kadar alıyor şantaj yapıyor yada dağıtıyor başkalarına özel resimlerini vs. Dalga geçmek amaclı. Uff hala aşk güzellemesi yapanlar var ya nesi aşk bunun?
Karısı da çocukları için boşanmayıp aldatsa karısına hak vermeli o zaman.Ben bu konuyu eşini aldatan biriyle çok açık şekilde konuştum ve aynen bu cevabı verdi. Karısını sevmiyor ama kurulu düzen ve çocuklardan dolayı boşanmıyor. Hatta böyle bir konuşmanın ortasında eşinden gelen mesajı gösterdi. Çocuklar hasta yatarken onların fotoğrafını atmış kadın. Bak mesela patates ben boşansam böyle bir durumdan belki de hiç haberim olmayacak. Acil bir şey olduğunda belki gidemicem yanlarına. Nasıl boşanayım ben bu çocukları bırakıp? Onlar bensiz kalmasın diye ben bu evliliğe mecburum demişti. Abi sen eşinden boşanıcaksın çocuklarından değil dediğimde de evlilikteki gibi olmaz asla dedi. Yani o kendince haklı olabilir ama hiçbir sebep beni ikna etmiyor aldatmaya![]()
Ben o adamların eşini sevdiğini düşünmüyorum ancak şu anlattıkların da hiç geçmedi bana. Bu eşini aldatan erkekler pek bir ağlak pek bir drama queen oluyorlar. Gözleri dolmuş falan. İmkansız olan cazip gelmiş işte. O uğruna ağladığı kadınla evlense bu sefer başkasında göze kalacak. Yani dev gibi bir aşktan değil açgözlülükten, maymun iştahlılıktan.Aynen aynen. Gördüğüm kadarıyla hayatındaki 2. Kadını çok seviyordu hep sitem ederdi kadere neden onu karşıma daha erken çıkarmadı ki vs diye ama adam boşanma fikrini dahi geçirmezdi aklından. Ya birinde baya konuştuk falan ben annemle babamın ilişkisinden, annemin babama olan aşkından falann bahsettim resmen adamın gözleri doldu. Bazen Allah insanı eşiyle de imtihan eder, benim kaderimde buymuş diyip bi sitem de orda etti ejdjsjdjs ben bunları tek bi erkekten duymadım bu arada. Konuştuklarımın hemen hemen hepsi aynı şeyleri söylüyor. O yüzden kkdaki yüzeysel yorumlar bana komik geliyor. Biraz daha gerçekçi olmak lazım. Eşini seven hiçbir erkek aldatmaz ve boşanmıyorsa da eşini sevip diğer kadını sevmediği için değildir.![]()
Tabii. Adamın hakettiği o zaten ama karısı aldatacak birisi değil. Öyle adamlara böyle kadınlar denk gelince üzülüyorumKarısı da çocukları için boşanmayıp aldatsa karısına hak vermeli o zaman.
Eşinden imtihan oluyormuş kıyamam tosunuma ya ahahah beter ol ayı, sen o kadının imtihanısın asıl. Bunlar anca g.tünün rahatını sever. Hep çocuklar ya hep onlar için her şey, gariplerimi korkak analarından sonra şeyine mukayyet olamayan babaları da bahane etmeye başlamış.Ben o adamların eşini sevdiğini düşünmüyorum ancak şu anlattıkların da hiç geçmedi bana. Bu eşini aldatan erkekler pek bir ağlak pek bir drama queen oluyorlar. Gözleri dolmuş falan. İmkansız olan cazip gelmiş işte. O uğruna ağladığı kadınla evlense bu sefer başkasında göze kalacak. Yani dev gibi bir aşktan değil açgözlülükten, maymun iştahlılıktan.
O çocuk için boşanmadığını iddia eden erkoların birçoğu da evde çocuğun yüzüne bakmıyodur. O kadar çocuklarıyla ilgililerse karı kız peşinde koşacakları vakitte çocuğu lunaparka falan götürsün drama queenler
Yumuşak karınla hassas noktayı harmanlamışsın Fransız madamDogru. Burda da kadinlar cocuk icin bosanamiyo genelde. Cocuk hassas karnimiz