• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

:/ az tavsiye verirmisin konu sahibi gercekte sevişmeden adamı karısından daha çok nasıl tatmin ettiniz bizde kültürlenelim bak beceremiyoruz sonra gidiyorlar milleti bizimle aldatıyorlar

30 lu yaşlarda ve neyse onu söyleyen açık olan ve yalana asla tahammül edemeyen samimi olmayan insanlarla irtibata devam etmeyen ve hayatında ilk kez böyle birine rastlamış biriyim.
Bu daha korkunç. Tedavinizi aksatmayın. Bu yaşta bu olmaz yani.

:/ az tavsiye verirmisin konu sahibi gercekte sevişmeden adamı karısından daha çok nasıl tatmin ettiniz bizde kültürlenelim bak beceremiyoruz sonra gidiyorlar milleti bizimle aldatıyorlar
Karısı erken boşalıyormuş. Adam tatmin olamıyormuş o yüzden konu sahibini bulmuş doymak için.

'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.

Kocam içeride çocuk uyutmaya çalışıyor. Hiçbir soru işareti oluşmadı üzgünüm ama dur üzgün değilim. Hdkalflkfk 😂😂 yemedi kısaca 😂😂

Ben sana yetemiyom yiğidim, var git sanalda çitile iki dakika demiş.

Asıl yalanı burda patlak veriyor. Eşi yetemicekde buda yıllarca görüntülü meyil edip Elizabeth he he 🤣 o zaman 2nizi de bir 3.kişi veya kişilerle aldatıyordur konu sahibesi nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsaaa..

Bence bizi trollemeye calısan biri var karsımızda, aksine inanmak istemiyorum :KK43: 30lu yaslarda oldugunu söyleyen birinin 3,5yıl boyunca böyle sacma bir sey yapıp karsısındakinin de her söyledigine inanacagını sanmıyorum ya..
Hadi saka yaptım de de uyuyalım :110:
Yemin ederim fazlası yok eksiği var. Ve ne yazdiysam hepsi de gerçek malesef. Siz düşünün nasıl bir haldeydimki herşeye rağmen ona inandım. Birine çok fazla ihtiyacım vardı. Hayatımda ilk kez o kadar kötü büyük sıkıntılar yaşıyordum senelerdir. Dediğim gibi denize düşen yılana sarılır. İnandım belki de inanmak istedim. Aslında sonradan sonradan beni sevmediğini seziyor gibiydim kendime itiraf edemedim kabul etmek istemedim. İlk kez bir adam beni seviyor bana değer veriyordu. Ve hayatımda hiç cinsellik yaşamadım. İsteğim biraz fazla yüksek diye düşünüyorum. Evlenemedikçe cinsellik yasayamadikca geriliyordum üzülüyordum. İlk kez biriyle kafalarımiz bu kadar çok uyuyordu. Ailem ile aramızdaki ilişki biraz mesafeli olduğu için sanırım ihtiyaç hissediyordum. Ve bundan sonra çocuğum oldugunda onu sevicem sarilicam arkadaşı olucam kimseye ihtiyaç hissetmesin benim durumuma düşmesin diye ailesi olarak çocuğuma yeticem dedim kendime. Yani o kadar çok şeyler çektim ki anlatamam size. Çok yıprandım çok bunaldım. Ve kendimi bildim bileli sürekli birilerine ihtiyaç hissettim birilerine bağlandım malesef. Kurtulamadim, kendimi kurtaramadim bu girdaptan. Cirpindikca battım. Günlerce yazsam bitmez cektiklerim yasadiklarim. Uzerine kitap yazılır yazsam

Karısı erken boşalıyormuş. Adam tatmin olamıyormuş o yüzden konu sahibini bulmuş doymak için.
Karısı cinselliği pek sevmeyen ve ayda bir kez falan isteyen genellikle isteksiz bir şekilde kocası istedigi için cinsellik yaşayan biriymiş. Doğruysa. Adam ise kendi ifadesi ile fazlaca azgın

Konusahibi sevgilin karim bana yetmiyo onun icin senle devam ediyorum dediginde bosanicagana mi inandirdi seni, neler dedi sana?
Yok evliyim dedi. Hep aklımda bir suphe vardı. Birşeyler celisiyordu. belirsizlik içinde bıraktı beni bu yüzden bende çok çok çok fazla zorladım gerçekler neyse onu söylesin diye. Çok acılsr çektim. Eğer ben zorlamasaydim o kadar gerçekleri anlatmiycakti. Ama meğer gerçekleri anlattığına beni inandırdı. Ben ise ona inandım güvendim ve irtibatı koparmamiz gerektiğini bu şekilde devam edemeyeceğimi açıkladim. Sonrasında uyanmaya başladım ve gene yalanlar söylediğini anladım bu kez bir şekilde bana ulaşmasını sağladım. Ağzıma geleni söylemek istedim söyledim ama o ulaşılamaz oldu ben ise rahatlamiyordum. Beddualar hakaretler küfürlerm. Sonra dedimki bana kimsin nesin herşeyi anlaticak bütün sorularıma cevap vereceksin kafamda soru işareti kalmiycak bana deliller gostericeksin ben gerçek ne onu ogrenmek duymak istiyorum deyip surekli uğraştım. Çok öfkeliydim beni anlamıyordu canımın nasıl acidigini bana nasıl eziyet ettiğini anlamıyordu. Beni anlayana kadar, gerçekten pişman olana kadar bu defteri kapatmiycam dedim. Ve hala pişkinligine devam ettiği için dahada öfkem büyüdü. Yani delillerle gerçekleri anlatmasını istiyorum ve hatalarını kabul edip gerçekten pişman olduğunu görmek istiyorum ona çektirmek istiyorum durulmuyor içim

Back