• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Cinsellik hiç yaşamadığım.ve kimseyle bu konuları konuşmadigim için inandırdı beni evet. Ve evet gerçekleri anlattı sanıyordum.

Evet sonradan öğreniyorum çünkü hayatımda yalan söyleyen insanlar pek yok. Kendim de soylemedigim için ve hayatımda ilk kez sevgilim oldugunu sandığım için hemen inanıyorum inanıyordum. Ve ihtiyaç hissederseniz birine yani bütün sebepler bir araya geldiyse oluyor işte. Ağır yorumlar yapmışlar. Herkes istediği gibi inanıp istediği gibi düşünebilir. Zaten karısı bana ulaşmak istediğinde bişey anlatmama gerek yok. Mesajlasmalar ses kayıtları duruyor.neye isterse ona inanır. Canımı acıtma dedim ve acıttı canımı. Canımı acıtırsan bende senin canını acıtırdım. Beni hafife aldı. Hakaretler etti. Uyarmaya devam ettim hala ama yok ne beni anlıyor ne de hatasını kabul ediyor. Hala beni suçlamaya devam ediyor. Yaptım bende yapacağımı. Yani bu kadar yaptığım yeterli sanırım. Biri de demişki ne acısı çektin Allah aşkına diye. çok klişe ama herkesin derdi kendine ağır gelir. Allah etmesin psikolojik hastalıklarınız olursa anlarsınız ne çekip ne çekilmediğini. Bende farkındayım saçma sapan çok basit bir konu. Böyle saçma sapan bir konu için neden kendime eziyet edeyim? Neden kendi canımı acıtayım? Demek ki var bir problem. Zayıf noktalarımı kullandı. Psikolojik sorunlarımın olduğunu bildiği halde girdi hayatıma. Zaten anlamanızı beklemiyorum.
Kızım sen kac yaşındasın?
Adamın karısının suçu ne burda?
Kadına benim kocam yapmaz diyor diyorsun nerden biliyorsun aralarındaki ilişkiyi.
3.5 yıl az mı ne zaman öğrendin evli olduğunu ?
Tabi insan üzülür böyle bir durumu öğrenince .
Ama çekersin gidersin hayatindan.
Adamla hala niye muhattab oluyorsun.
Senin hırsın adama değil eşine bence .
Ondan ayrılıp sana gelsin istemissin belli.
Öyle olmayınca da delirmissin

Cinsellik hiç yaşamadığım.ve kimseyle bu konuları konuşmadigim için inandırdı beni evet. Ve evet gerçekleri anlattı sanıyordum.

Evet sonradan öğreniyorum çünkü hayatımda yalan söyleyen insanlar pek yok. Kendim de soylemedigim için ve hayatımda ilk kez sevgilim oldugunu sandığım için hemen inanıyorum inanıyordum. Ve ihtiyaç hissederseniz birine yani bütün sebepler bir araya geldiyse oluyor işte. Ağır yorumlar yapmışlar. Herkes istediği gibi inanıp istediği gibi düşünebilir. Zaten karısı bana ulaşmak istediğinde bişey anlatmama gerek yok. Mesajlasmalar ses kayıtları duruyor.neye isterse ona inanır. Canımı acıtma dedim ve acıttı canımı. Canımı acıtırsan bende senin canını acıtırdım. Beni hafife aldı. Hakaretler etti. Uyarmaya devam ettim hala ama yok ne beni anlıyor ne de hatasını kabul ediyor. Hala beni suçlamaya devam ediyor. Yaptım bende yapacağımı. Yani bu kadar yaptığım yeterli sanırım. Biri de demişki ne acısı çektin Allah aşkına diye. çok klişe ama herkesin derdi kendine ağır gelir. Allah etmesin psikolojik hastalıklarınız olursa anlarsınız ne çekip ne çekilmediğini. Bende farkındayım saçma sapan çok basit bir konu. Böyle saçma sapan bir konu için neden kendime eziyet edeyim? Neden kendi canımı acıtayım? Demek ki var bir problem. Zayıf noktalarımı kullandı. Psikolojik sorunlarımın olduğunu bildiği halde girdi hayatıma. Zaten anlamanızı beklemiyorum.
30 yaşına kadar yalan söyleyen birine rastlamadıysanız evden bile çıkamıyorsunuz siz, durumunuz o kadar ağır demek ki. Çok üzüldüm. Geçmiş olsun.

Konu nerden tutsak elimizde kalıyor evli bir adam eşini neden aldatır cinsellik yaşamak için farklı biriyle .
Burda cinsellik de yaşanmamış .
Kac yaşinda insanlar 3.5 sene liseli gibi mi takılmış .
Hiç bir erkek böyle birşey yaşamaz konuda eksiklikler var mantık dışı.
Ha gerçekten böyleyse de adam iktidarsız belli .

Naptın allasen yaptım yeterli canını yaktım diyosun. Kadının haberi bile yok adama iki küfrettin canı mı yandı sanıyorsun.

Ben bu konunun fake olduğuna ciddi ciddi ikna oldum.
Ama olsun bize, bize de her gece bir eğlence çıkıyor.
Yar bana bir eğlence medeeeettt :D

Yok evliyim dedi. Hep aklımda bir suphe vardı. Birşeyler celisiyordu. belirsizlik içinde bıraktı beni bu yüzden bende çok çok çok fazla zorladım gerçekler neyse onu söylesin diye. Çok acılsr çektim. Eğer ben zorlamasaydim o kadar gerçekleri anlatmiycakti. Ama meğer gerçekleri anlattığına beni inandırdı. Ben ise ona inandım güvendim ve irtibatı koparmamiz gerektiğini bu şekilde devam edemeyeceğimi açıkladim. Sonrasında uyanmaya başladım ve gene yalanlar söylediğini anladım bu kez bir şekilde bana ulaşmasını sağladım. Ağzıma geleni söylemek istedim söyledim ama o ulaşılamaz oldu ben ise rahatlamiyordum. Beddualar hakaretler küfürlerm. Sonra dedimki bana kimsin nesin herşeyi anlaticak bütün sorularıma cevap vereceksin kafamda soru işareti kalmiycak bana deliller gostericeksin ben gerçek ne onu ogrenmek duymak istiyorum deyip surekli uğraştım. Çok öfkeliydim beni anlamıyordu canımın nasıl acidigini bana nasıl eziyet ettiğini anlamıyordu. Beni anlayana kadar, gerçekten pişman olana kadar bu defteri kapatmiycam dedim. Ve hala pişkinligine devam ettiği için dahada öfkem büyüdü. Yani delillerle gerçekleri anlatmasını istiyorum ve hatalarını kabul edip gerçekten pişman olduğunu görmek istiyorum ona çektirmek istiyorum durulmuyor içim

Bence sizin anlamadiginiz nokta bunlari yapmaya 1) hakkiniz yok, 2) tacize girer.

Adam bu iletisimsi seyi kendi basina kurmamis degil mi, siz de kendi isteginizle dahil olmussunuz? Su an adam gorusmek istemiyor (muhtemelen karisina yakalanmis, takintili manyak bu bana yaziyor demistir) ve bu konuda bir sey yapamazsiniz. Kaldi ki adam evli artik hicbir sey yapmayin butun iletisimi kesin.

Daha once de yazdim iliskiler 2 kisinin istemesiyle baslar ama 1 kisinin bitirmek istemesiyle bitebilir. Sizin probleminiz kendinizle neden bu duruma dustum diye bir sekilde sartlarinizi zorlayip duzenli yardim almaniz lazim.

Merhaba,
Konuyu biraz okudum ama çok anlayamadım.

İnsanın sevdiğine güvenmesi kandırılması çok kötü ama artık evli olduğunu biliyorsunuz. Bu konuyu uzatmak size daha çok zarar verir. Siz ayrıldınız bitti ya o kadının yerinde olsaydınız? Allah korusun kendinizi böyle şeylere sokmayın.

Metres hastalığına yakalanmış. Atıyor kafadan ya bu evli olduğunu bilmiyorum diyenlerin hepsi atıyor kafadan biriyle konuşacaksın ve evli olduğunu anlamayacaksın mümkün değil. Buraya Bike gelmiş sizin kocalarınız sizi benimle aldatıyor demeye getiriyor. Bu inceden zevk veriyor tercih edildiğini düşünmek. Hayatındaki sevgi açlığını böyle başkasının kocasını elinden alarak kapamaya çalışıyor.

Metres hastalığına yakalanmış. Atıyor kafadan ya bu evli olduğunu bilmiyorum diyenlerin hepsi atıyor kafadan biriyle konuşacaksın ve evli olduğunu anlamayacaksın mümkün değil. Buraya Bike gelmiş sizin kocalarınız sizi benimle aldatıyor demeye getiriyor. Bu inceden zevk veriyor tercih edildiğini düşünmek. Hayatındaki sevgi açlığını böyle başkasının kocasını elinden alarak kapamaya çalışıyor.
Halbuki sümsük bir erkeğin sadece zevk aracı olmaktan öteye gidememiş zavallılardir metresler🤷🏽‍♀️

'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.

Kiyamam sen once kendi aklina sahip cik sonra bir ara baskalarina yardim edersin. Asama asama git ki aklin karismasin. 3 yillik iliskide adamin evli oldugunu anlamamak icin kis uykusuna mi yatmistin? Kendine hayri olmayanlarin baskalarina tavsiyelerine hastayim.

'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
Sen şimdi soru işareti bıraktın diye tüm evli kk üyeleri boşanma davası açacak yazık değil mi 😂😂😂😂

Halbuki sümsük bir erkeğin sadece zevk aracı olmaktan öteye gidememiş zavallılardir metresler🤷🏽‍♀️
Kınamayın Allah korusun diyorum da .
Benim eski erkek arkadaşım evli arkadaşlarının eşlerini aldattığını söylüyordu .
Hatta evini bile kullanma teklifi ediyorlarmış.
Bende sinirlenmistim ne demek böyle bir şeye aracı oluyorsun demiştim.
Yok vermem asla demişti .
Ama evli erkek arkadaşları hep aldatıyormus eşlerini .
Böyle kadınlar var evli falan dinlemiyorlar .
Ne bilim tuhaf hayatlar .

niye öyle diyorsunuz.
3.5 yıl karşılıklı oturup iki hoşbeş etmediği, oturmasını kalkmasını toplum içinde hal ve hareketlerini insan içinde davranışlarını bilmediği ve en önemlisi görmediği bir adama ömrünü verecek kadar aşık olan sevgili olduklarını zanneden biri evli olduğunu anlamamış olabilir. ben ikna oldum şahsen.
sizin kocalarınız kısmını da hiç üstüme alınmadım zira benim koca bu kadar salak değildir 3.5 sene boş beleş sonuca varmayan şey için çaba sarfetsin. hayır yani kadını kendine aşık edecende ne olacak bari aldatacan yakın mesafe bul işe yarasın.

Back