- 28 Şubat 2011
- 13.796
- 15.476
- 498
- Konu Sahibi meleek9090
-
mesajınızı okumadım bıle hıc kusura bakmayın dusuncelerınızı kendııze saklayın ben sıze alıntı falan yapmadım gereksız laf dalaşına gırmeyın benımle evet egomu tatmın edecegım sız ne bundanSiz annelik egonuzu tatmin edeceksiniz diye, neden cocuk anne baba kavgasinin,hir-gur un hakim oldugu bir evde buyusun ki... Ya da neden anne ve babasi ayri bir cocuk olsun...
Dusunceniz bencilce bence... Pek tabii,eger cok problemli bir evlilikse bosanip,yeni evliliginde huzuru bulup cocuk yapabilir...
Ya da hic huzur bulamaz, anne de olamaz. Herseyden habersiz,masum bir yavruyu, zaten dunyanin guzellikleri yaninda,butun pisliklerinin de icine dunyaya getiriyoruz. Bir de aile kavram ve sevgisinden uzak yasatmaya hakkimiz yok diye dusunuyorumm.
Eger cocugum mutsuz bir ortamda buyuyecekse,anne olma egomu sonsuza kadar erteleyebilirdim. Nasil ki dogmus mevcut cocuklarimiza her turlu fedakarligi yapiyoruz... Dogmamis cocuk icin de en buyuk fedakarlik bu olurdu...
Su var; hersey yolunda gider. Cocuk dogduktan sonra bircok sey rayindan cikar. İstedigimiz gibi gitmez. Orasi kabul,orada sans ve kader devreye girer.
Ama goz gore gore kaosun icine cocuk doguramam. Para hersey degil.
Merhaba kizlar goz yaslari icinde yaziyorum bu konuyu. Cocuk konusu icimde buyuk bir yara 4 yillik evliyiz 1 yildir cocuk istiyoruz ilac tedavisi gordum fakat olmadi strese bagli hormonal duzensizliklerim var bu ayda husran olunca esimle tartisma yasadik simdeye kadar evlilikte olan sorunlar vs nedeniyle bir suru sorun yasadik bildiginiz konular kayinvalide olaylari asiri mudahaleler esimin ailesinden cekinmesi beni korumamasi vs butun bunlar sonucunda hormonal bozukluklarim bas gosterdi. En sonunda bu ayda bebek konusu husrana ugrayinca esimde bende moral bozuklugu icinde otururken bir konu acildi ve yine beni hatali gordugunu soylemeye basladi halbuki bende hic bisy yok her konuda beni suclar yok sacmalama sen yanlis anlamissindir. Yada benimle ugrasan kisi bos bulunup beni uzecek seyler soylemistir vs esim.icin hep boyle oldu bende patladim en.sonunda bir kere olsun sen haklisin deseydin benim hormonlarim boyle olmazdi suan cocugumuz olurdu degdimi milleti koruduguna dedim senin yuzunden cocuk sahibi olamiyoruz hep stresliyim dedim. Senin cocugun olmuyo benim degil diye yuzume bagirdi evlenmeden once bi baktirdin mi kendine belki o zamanda sorunluydun dedi icim patlamak uzere hanimlar cikmazdayim canim yaniyor beni bu hale soktular el birliğiyle sonunda yine kusurlu ben oldum ne yapmaliyim morale ve dusuncelrinize ihtiyacim var...
öncelikle eşinden baba olabilir mi bunu yeniden masaya yatır düşün ve emin ol. sonra da bi süreliğine tatile çıkın. mesele senin huzurlu olamamansa eğer eşinle geçirdiğin huzurlu bi tatilde çocuk sahibi olabilme olasılığın artar.Merhaba kizlar goz yaslari icinde yaziyorum bu konuyu. Cocuk konusu icimde buyuk bir yara 4 yillik evliyiz 1 yildir cocuk istiyoruz ilac tedavisi gordum fakat olmadi strese bagli hormonal duzensizliklerim var bu ayda husran olunca esimle tartisma yasadik simdeye kadar evlilikte olan sorunlar vs nedeniyle bir suru sorun yasadik bildiginiz konular kayinvalide olaylari asiri mudahaleler esimin ailesinden cekinmesi beni korumamasi vs butun bunlar sonucunda hormonal bozukluklarim bas gosterdi. En sonunda bu ayda bebek konusu husrana ugrayinca esimde bende moral bozuklugu icinde otururken bir konu acildi ve yine beni hatali gordugunu soylemeye basladi halbuki bende hic bisy yok her konuda beni suclar yok sacmalama sen yanlis anlamissindir. Yada benimle ugrasan kisi bos bulunup beni uzecek seyler soylemistir vs esim.icin hep boyle oldu bende patladim en.sonunda bir kere olsun sen haklisin deseydin benim hormonlarim boyle olmazdi suan cocugumuz olurdu degdimi milleti koruduguna dedim senin yuzunden cocuk sahibi olamiyoruz hep stresliyim dedim. Senin cocugun olmuyo benim degil diye yuzume bagirdi evlenmeden once bi baktirdin mi kendine belki o zamanda sorunluydun dedi icim patlamak uzere hanimlar cikmazdayim canim yaniyor beni bu hale soktular el birliğiyle sonunda yine kusurlu ben oldum ne yapmaliyim morale ve dusuncelrinize ihtiyacim var...
Benimde 4 yildir cocigum olmuyor ama esim degil bana bunu soulemeyi delicesine cocuk istemesine ragmen ben aglayip sizlyinca bna kiziyor teselli ediyor cocugi verecek allah vermezsede yapack bisey yok diyor etraftaki insanlarin cenesini kapatiyor esiniz cok kaba ve anlayissiz bu piskolojide olacagi varsada olmaz buarada allah yaedimcin olsunMerhaba kizlar goz yaslari icinde yaziyorum bu konuyu. Cocuk konusu icimde buyuk bir yara 4 yillik evliyiz 1 yildir cocuk istiyoruz ilac tedavisi gordum fakat olmadi strese bagli hormonal duzensizliklerim var bu ayda husran olunca esimle tartisma yasadik simdeye kadar evlilikte olan sorunlar vs nedeniyle bir suru sorun yasadik bildiginiz konular kayinvalide olaylari asiri mudahaleler esimin ailesinden cekinmesi beni korumamasi vs butun bunlar sonucunda hormonal bozukluklarim bas gosterdi. En sonunda bu ayda bebek konusu husrana ugrayinca esimde bende moral bozuklugu icinde otururken bir konu acildi ve yine beni hatali gordugunu soylemeye basladi halbuki bende hic bisy yok her konuda beni suclar yok sacmalama sen yanlis anlamissindir. Yada benimle ugrasan kisi bos bulunup beni uzecek seyler soylemistir vs esim.icin hep boyle oldu bende patladim en.sonunda bir kere olsun sen haklisin deseydin benim hormonlarim boyle olmazdi suan cocugumuz olurdu degdimi milleti koruduguna dedim senin yuzunden cocuk sahibi olamiyoruz hep stresliyim dedim. Senin cocugun olmuyo benim degil diye yuzume bagirdi evlenmeden once bi baktirdin mi kendine belki o zamanda sorunluydun dedi icim patlamak uzere hanimlar cikmazdayim canim yaniyor beni bu hale soktular el birliğiyle sonunda yine kusurlu ben oldum ne yapmaliyim morale ve dusuncelrinize ihtiyacim var...
Sanslisiniz yada ben sanssizim Allah mutlulugunuzu daim etsinBenimde 4 yildir cocigum olmuyor ama esim degil bana bunu soulemeyi delicesine cocuk istemesine ragmen ben aglayip sizlyinca bna kiziyor teselli ediyor cocugi verecek allah vermezsede yapack bisey yok diyor etraftaki insanlarin cenesini kapatiyor esiniz cok kaba ve anlayissiz bu piskolojide olacagi varsada olmaz buarada allah yaedimcin olsun
Tsekkur ederim insallahEşine diyecek sözüm zaten yok ama sen sil gözyaşlarını ümidini kaybetme.
Bir arkadaşımında bebeği olmuyodu tedaviyle ikiz bebek sahibi oldular.Normal şartlarda gebe kalamadığı içinde korunmayı bırakmışlar tabi ve tedavisiz tekrar ikizlere hamile kaldı,şok olmuştuk.
Yani mucizeler oluyor,zamanı gelince umuyorum sende kavuşursun bebeğine...
Bu yurumeyen evlilikte cocuk gayreti neden? Once iliskiyi duzeltinMerhaba kizlar goz yaslari icinde yaziyorum bu konuyu. Cocuk konusu icimde buyuk bir yara 4 yillik evliyiz 1 yildir cocuk istiyoruz ilac tedavisi gordum fakat olmadi strese bagli hormonal duzensizliklerim var bu ayda husran olunca esimle tartisma yasadik simdeye kadar evlilikte olan sorunlar vs nedeniyle bir suru sorun yasadik bildiginiz konular kayinvalide olaylari asiri mudahaleler esimin ailesinden cekinmesi beni korumamasi vs butun bunlar sonucunda hormonal bozukluklarim bas gosterdi. En sonunda bu ayda bebek konusu husrana ugrayinca esimde bende moral bozuklugu icinde otururken bir konu acildi ve yine beni hatali gordugunu soylemeye basladi halbuki bende hic bisy yok her konuda beni suclar yok sacmalama sen yanlis anlamissindir. Yada benimle ugrasan kisi bos bulunup beni uzecek seyler soylemistir vs esim.icin hep boyle oldu bende patladim en.sonunda bir kere olsun sen haklisin deseydin benim hormonlarim boyle olmazdi suan cocugumuz olurdu degdimi milleti koruduguna dedim senin yuzunden cocuk sahibi olamiyoruz hep stresliyim dedim. Senin cocugun olmuyo benim degil diye yuzume bagirdi evlenmeden once bi baktirdin mi kendine belki o zamanda sorunluydun dedi icim patlamak uzere hanimlar cikmazdayim canim yaniyor beni bu hale soktular el birliğiyle sonunda yine kusurlu ben oldum ne yapmaliyim morale ve dusuncelrinize ihtiyacim var...
Insallah seninde tez zamanda saglikli sihatli hayirli evlatlarin olsun canm kismet hersey herseyde var bi hayir cocuk olunca temelli tepeme ususecek herkes onunda farkindayim beni kusurlu etti kocamda istemiyosan ayril sorun bende madem dedim insan dahada sarilir bide sana bak dedim bana sariliyomus ama ben körmusum alla alla yüzüme bagirdi kac kez senin cocugun olmuyo senin senin benim dgil dedii neresinde bunun sarilmak
Insallah seninde tez zamanda saglikli sihatli hayirli evlatlarin olsun canm kismet hersey herseyde var bi hayir cocuk olunca temelli tepeme ususecek herkes onunda farkindayim beni kusurlu etti kocamda istemiyosan ayril sorun bende madem dedim insan dahada sarilir bide sana bak dedim bana sariliyomus ama ben körmusum alla alla yüzüme bagirdi kac kez senin cocugun olmuyo senin senin benim dgil dedii neresinde bunun sarilmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?