- Konu Sahibi meleek9090
Ben geldimmmm.hani o stres hormonlarını baskılıyor ya bende öyleydim. Hiç bir sorun olmamasına rağmen çocuğum olmuyordu. En son kafayı kırma derecesine gelince psikiyatriye gittim. İlaç verdi depresyon dayım diye.içtim ama ilk defa adetim gecikti. Hiç olmazdı sonra bir test 6 haftalık hamileyim. İlaca başladığımın 9. Günü hamile kalmışım. Bir kızım oldu. Sonra tabi sıkıntılarım da vardı ailevi.tekrar ilaca başladım ikinci kızım geldi. Doktoruma sormuştum bir kadın 9 çocuk doğurur 10. Yu doğuramaz neden biliyor musun kafadan rahat olmalı stres herşeyin başı. Hormonları baskılar demişti. Benim arkamdan yıllarca kısır dediler çocuğu olmuyor dediler. Evet olmuyor bak 2 tane oldu çok şükür.
Eşin ke karşılıklı alışmışsınız ama eşinin unuttuğu birşey var veren Allah tır. Vesilesi vardır bir yerden mutlaka. Vakti zamanı br zaman sa vesilesi ile olur inşallah. Kafanı rahatlat tek çözümü bu. Tecrübe ile sabittir
Eşin ke karşılıklı alışmışsınız ama eşinin unuttuğu birşey var veren Allah tır. Vesilesi vardır bir yerden mutlaka. Vakti zamanı br zaman sa vesilesi ile olur inşallah. Kafanı rahatlat tek çözümü bu. Tecrübe ile sabittir