• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Senin cocugun olmuyor.!!!

Merhaba kizlar goz yaslari icinde yaziyorum bu konuyu. Cocuk konusu icimde buyuk bir yara 4 yillik evliyiz 1 yildir cocuk istiyoruz ilac tedavisi gordum fakat olmadi strese bagli hormonal duzensizliklerim var bu ayda husran olunca esimle tartisma yasadik simdeye kadar evlilikte olan sorunlar vs nedeniyle bir suru sorun yasadik bildiginiz konular kayinvalide olaylari asiri mudahaleler esimin ailesinden cekinmesi beni korumamasi vs butun bunlar sonucunda hormonal bozukluklarim bas gosterdi. En sonunda bu ayda bebek konusu husrana ugrayinca esimde bende moral bozuklugu icinde otururken bir konu acildi ve yine beni hatali gordugunu soylemeye basladi halbuki bende hic bisy yok her konuda beni suclar yok sacmalama sen yanlis anlamissindir. Yada benimle ugrasan kisi bos bulunup beni uzecek seyler soylemistir vs esim.icin hep boyle oldu bende patladim en.sonunda bir kere olsun sen haklisin deseydin benim hormonlarim boyle olmazdi suan cocugumuz olurdu degdimi milleti koruduguna dedim senin yuzunden cocuk sahibi olamiyoruz hep stresliyim dedim. Senin cocugun olmuyo benim degil diye yuzume bagirdi evlenmeden once bi baktirdin mi kendine belki o zamanda sorunluydun dedi icim patlamak uzere hanimlar cikmazdayim canim yaniyor beni bu hale soktular el birliğiyle sonunda yine kusurlu ben oldum ne yapmaliyim morale ve dusuncelrinize ihtiyacim var...
Seven insan cocuksuzda sever karisini. O kadar cocugu olmayan evli ciftler var butun zor gunlere ragmen beraber gögüs gerenler. Bu adamdan cocuk zaten yapma

Hormonal bozuklukla eşinizin davranışlarının ne alakası var ki.
Prolaktin artisi tamamen strese bagli bir durum ve sut hormonlarini calistirarak cocuk olmasini etkiliyor. Doktora gittigimizde ne zman stressi birakirsan o zaman cocugun olacak demisti fakat insanin esi rahat tutmayinca stresi birakmak mumkun olmuyor bilmem anlatabildimmi

Insallah isine yarar da herkesin agzi kapanir bide sana tavsiyem geceleri 2 rekat hacet namazi kil dua et iliski onceside kilabilirsin gece edilen dualar kabul insallah dualarin kabul tez zamanda mevla sana hayirli hi evlat nasip eder
Insallah cok tesekkur ederim. Allahda sizin gonlunuzdekini versin insallah

Merhaba kizlar goz yaslari icinde yaziyorum bu konuyu. Cocuk konusu icimde buyuk bir yara 4 yillik evliyiz 1 yildir cocuk istiyoruz ilac tedavisi gordum fakat olmadi strese bagli hormonal duzensizliklerim var bu ayda husran olunca esimle tartisma yasadik simdeye kadar evlilikte olan sorunlar vs nedeniyle bir suru sorun yasadik bildiginiz konular kayinvalide olaylari asiri mudahaleler esimin ailesinden cekinmesi beni korumamasi vs butun bunlar sonucunda hormonal bozukluklarim bas gosterdi. En sonunda bu ayda bebek konusu husrana ugrayinca esimde bende moral bozuklugu icinde otururken bir konu acildi ve yine beni hatali gordugunu soylemeye basladi halbuki bende hic bisy yok her konuda beni suclar yok sacmalama sen yanlis anlamissindir. Yada benimle ugrasan kisi bos bulunup beni uzecek seyler soylemistir vs esim.icin hep boyle oldu bende patladim en.sonunda bir kere olsun sen haklisin deseydin benim hormonlarim boyle olmazdi suan cocugumuz olurdu degdimi milleti koruduguna dedim senin yuzunden cocuk sahibi olamiyoruz hep stresliyim dedim. Senin cocugun olmuyo benim degil diye yuzume bagirdi evlenmeden once bi baktirdin mi kendine belki o zamanda sorunluydun dedi icim patlamak uzere hanimlar cikmazdayim canim yaniyor beni bu hale soktular el birliğiyle sonunda yine kusurlu ben oldum ne yapmaliyim morale ve dusuncelrinize ihtiyacim var...
bu adama mı çocuk vericeksiniz

Prolaktin artisi tamamen strese bagli bir durum ve sut hormonlarini calistirarak cocuk olmasini etkiliyor. Doktora gittigimizde ne zman stressi birakirsan o zaman cocugun olacak demisti fakat insanin esi rahat tutmayinca stresi birakmak mumkun olmuyor bilmem anlatabildimmi
Hımmmm anladım. Hormon bozukluğu deyince benim aklıma bi tek sakal falan çıkıyor ya kadınlarda o geliyor o da doğuştan oluyor ya o yüzden sordum. Ama söyle bişey var eşinde demek ki üzülüyor çocuk olmamasına sen onu suçlamaya başlayınca oda karşı atakta sizi yaralayacak biley seçmiş. Haklı demiyorum ama karşılıklı sinirle alakalı. Bence geçmişe bi Sünger çekin. Eşinde çeksin ve bir daha eskiyi asla açmayacağız sözüyle çekin. Bir ay çocuk yapma fikrini atın kafanızdan beraber bişeyler yapın detoks gibi düşün ilişki detoksu. Gezin yürümüşler yapın bu süreçte diğer dünyay biraz kapayın kendinizi sohbet edin müzik dinleyin film izleyin vesaire.belki bu sizi ve ilişkinizi rahatlatır. Karşılıklı suçlamayla geçmişten kesit sunmayla giç bir zaman düzelme olmaz maalesef

Insallah cok tesekkur ederim. Allahda sizin gonlunuzdekini versin insallah
canm benimde prolektin hormonum çok yuksek çıkıyordu..stresten dedi doktor..kpss sınavına hazırlanırken bebek sıkıntısını unutmuştum koyverdim gitti oyle..ve bir baktım hamileyim çoook sevindik..ama sevincimiz kısa sürdü:(:(...altı haftalıkken kanamam oldu ve kürtaj oldum:(..yani hayırlısı demek lazım..illaki hemen olsun diye yıpratma kendini..emin ol hamile kalıp kürtajla alınması çooook üzücü yıkılıyorsun adeta...inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canm

canm benimde prolektin hormonum çok yuksek çıkıyordu..stresten dedi doktor..kpss sınavına hazırlanırken bebek sıkıntısını unutmuştum koyverdim gitti oyle..ve bir baktım hamileyim çoook sevindik..ama sevincimiz kısa sürdü:KK43::KK43:...altı haftalıkken kanamam oldu ve kürtaj oldum:KK43:..yani hayırlısı demek lazım..illaki hemen olsun diye yıpratma kendini..emin ol hamile kalıp kürtajla alınması çooook üzücü yıkılıyorsun adeta...inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canm
kaç yıllık evlisiniz

canm benimde prolektin hormonum çok yuksek çıkıyordu..stresten dedi doktor..kpss sınavına hazırlanırken bebek sıkıntısını unutmuştum koyverdim gitti oyle..ve bir baktım hamileyim çoook sevindik..ama sevincimiz kısa sürdü:KK43::KK43:...altı haftalıkken kanamam oldu ve kürtaj oldum:KK43:..yani hayırlısı demek lazım..illaki hemen olsun diye yıpratma kendini..emin ol hamile kalıp kürtajla alınması çooook üzücü yıkılıyorsun adeta...inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canm
Cok uzuldum.. Allah sabir versin insallah sizde tez zamanda bebeginizj kucaginiza alirsinz. Bu ay gecikmem oldu bu yuzden dahada umitlenmistik husran oluncada bunlar yasandi iste ama en son duam suydu kucagima aldirmayacaksan verme allahim kucagima alacagim zaman tez zamanda ver. onu hissedip kavusamamak daha kotu ama en azindan bebeginiz oluyor bunu biliyorsunuz yine olur insallah

Cok uzuldum.. Allah sabir versin insallah sizde tez zamanda bebeginizj kucaginiza alirsinz. Bu ay gecikmem oldu bu yuzden dahada umitlenmistik husran oluncada bunlar yasandi iste ama en son duam suydu kucagima aldirmayacaksan verme allahim kucagima alacagim zaman tez zamanda ver. onu hissedip kavusamamak daha kotu ama en azindan bebeginiz oluyor bunu biliyorsunuz yine olur insallah
canım Allah size de kısmet etsin biran önce inşallah

biraz ümitsizim canm...ama inşallah kucağımıza alırz:(:(..kürtaj sonrası yapılan tetkiklerde çift rahimli olduğum ortaya çıtkı..gebeliğe engel değil ama gebeliğin sürdürülmesine engel bi durum:(:(yani genelde düşükle veya erken doğumla sonuçlanırmış..salı günü laporoskopi yapılacak kesin cevap o zaman verecek doktor..ya ameliyat ile rahim birleştirilecek ya da öyle kalacak ve Rabbimin mucizesini bekleyeceğiz:(:(:

biraz ümitsizim canm...ama inşallah kucağımıza alırz:KK43::KK43:..kürtaj sonrası yapılan tetkiklerde çift rahimli olduğum ortaya çıtkı..gebeliğe engel değil ama gebeliğin sürdürülmesine engel bi durum:KK43::KK43:yani genelde düşükle veya erken doğumla sonuçlanırmış..salı günü laporoskopi yapılacak kesin cevap o zaman verecek doktor..ya ameliyat ile rahim birleştirilecek ya da öyle kalacak ve Rabbimin mucizesini bekleyeceğiz:KK43::KK43::
Ultrasonda falan anlasilmamismiydi bu durum insallah tez zamanda duzelir ve hic ameliyata gerek kalmadan bebis olur hersey Allahtan sifanizida verir insallah.

mr da anlaşıldı..ama yine de laparoskopi yapacaklar bazen perde çıkabiliryormuş çift rahim zannettikleri..

Merhaba..sizinle sorunumz ayni sayilir bende 1 senedir bebek bekleyen her ay adet olmakla beraber hüsrana ugrayan ve tedavi sürecinde oldukca cok yipranan biriyim..bizdede skinti bende yumurtaliklarmda tembellik var gelisim saglanamiyor.sizinle ayni sorunda olan milyonlarca insan var ilk basta bunu düsünüp lütfen kendinizi rahatlatin.
Derdi veren Allah dermani elbet verecektr.esinizle olan tartismaniz hos olmams..ama unutmayn ona ilk lafi siz etmissinz senin yüzünden cocugumz olmuyor diye.ne demek onun yüzünden?
Rabbim istemedigi icin daha zamani oldugu icin cocugunz olmuyor..bu esiniz icin yeternce agir bi laf olmuş..onunda size ithami haliyle cirkin olmus.
Bu tedavi sürecnde biz ne kadr yipraniyorsak eslermzde o kadr yipraniyo.size tavsiyem skintiyi büyütmeden esinizle konusup brbrinizi biraz daha alttan almaya çalışmanızdr.
Yine size tavsiyem sudur ki esinizle böyle tartismalara gireceginize oturup düsünün bizim neden cocugmz olmuyor acaba gecmiste yaptigimz hatalardan isledigimz günahlardan mi yoksa Rabbm Hz.Zekeriyya ya verdigi imtihani bizede uygun görüp verdiginden mi ?
Meryem suresini cokca okumanizi fakat manasini düsünerek anlayarak okumanizi tavsiye ederm..
Imtihanimiz agir evet ama söyle düsünün ki o bize peygamberini tabi tuttugu imtihani bizlere vermis.
Bize yakisan Hz.Zekeriya gibi hareket edip yakubumuzu beklemek.Ne mutlu bizeki Rabbim evladimizi bize DUA yoluyla ihsan edecek..duayla gelen bebeklern nasil bir kul nasil birer evlat oldugunu söylememe gerek yoktr sanrm.
Imtihanimiz agir çünkü omuzlarmizda peygamber yükü var..bolca dua etmenizi gecmisnizdeki günahlarinza istinaden tövbe etmenizi ve cokca Meryem suresini okumanizi tavsiye ederm ..
Allah yar ve yardmcniz olsn dua ile..

biraz ümitsizim canm...ama inşallah kucağımıza alırz:KK43::KK43:..kürtaj sonrası yapılan tetkiklerde çift rahimli olduğum ortaya çıtkı..gebeliğe engel değil ama gebeliğin sürdürülmesine engel bi durum:KK43::KK43:yani genelde düşükle veya erken doğumla sonuçlanırmış..salı günü laporoskopi yapılacak kesin cevap o zaman verecek doktor..ya ameliyat ile rahim birleştirilecek ya da öyle kalacak ve Rabbimin mucizesini bekleyeceğiz:KK43::KK43::
Çift rahimle hamile kalan çok canım kolay kolay ameliyat olma derim ben helede ameliyat düşünüldüğü zaman tek doktorla kalma bir kaçına gözük en çok ne öngörülüyorsa onu yap

öyle bir adama çocuk doğurmak değermi ki bilemedim ya doğurduğunda cinsiyetini beğenmezse ya kendine anasına babasına benzemediği için yine sizi suçlarsa :KK43:

Back