Senin cocugun olmuyor.!!!

Sagolun rahatlattiniz beni

Kesinlikle zamana bırakın amcamın kızının 7 yıl çocuğu olmadı şimdi 3 çocuğu var . diğer amcamın kızıda öyle 5 sene olmadı şimdi var. Bazen oluruna bırakınca oluyor.

bir yıldır bizde deniyoruz bizimde henüz bebeğimiz yok. bende 18 yıl sonra olmuşu. yıllarca tedavi görmüş annem ve babam ve tedaviyi bıraktıktan sonra mucize gibi ben doğmuşum. seni çok iyi anlıyorum kırılmışsın ama sende eşini kırmışsın. zor zamanlar hassas bi dönem. daha çok anlayışlı olmanız gerek. esmerm91 o kadar güzel yazmış ki fazla söze de gerek yok bence..

Allahım en hayırlı zamanda bebeklerimize kavuştursun bizleri inşallah

Herkes demiste boyle bi adama cocuk yapma diye...ya insanlar bu gibi durumlarda degisiyor sartlara gore huy degistiriyor.. Hangimiz bekarligimizdaki gibiyiz? Evlendim baska, anne oldum baska biri oldum gibi... Resmen olgun bi kadin oldum..beklemezdim kendimden ama oldurmeyen acilar guclendiriyor...

Buarada arkadasim az askiya alin bu olayi ama tedaviyide birakmayin... Meryem suresini okumaya basla canim.. İns. Faydasini gorursun...

ya bu adamdan çocuk doğuracağına emin misin?? Sana değer vermeyen adam yarın bir gün çocuğunla kapıya koyar seni

senin eşinde mi böyleydi değişti ??? yada sen olgun olmadığın zamanlar da ailenin ya da kendinin ezilmesine izin veriyor muydun??

sizde eşinizde boşuna üzülüyorsunuz. abimin 7 sene sonra oldu ve tam olarak 7 yıldır çalışma içindeydiler:) bi arkadaşım 2 yıl sonra olmuyor diye tüp bebek taptı ve 1 sene sonra ikinci normal yollarla oldu. kendini üzme. olur Allahın izniyle.

eşin ne bencil ne kabaymış senin durumunda oda olabilirdi o vakit senin çocuğun olmuyor diye yüzüne karşı bağırsan ne hissederdi acaba vicdansız

senin eşinde mi böyleydi değişti ??? yada sen olgun olmadığın zamanlar da ailenin ya da kendinin ezilmesine izin veriyor muydun??
Cok sukur boyle degildi.. Anlatmak istedigim olaylar karsisinda insanlar degisebiliyor... Genel olarak bozuk bi insansa ona birsey diyemem tabii

Allah'ın elinde olan bişey bu
Tabi çareler aramak ta lazım
Çare aramak yerine birbirinizi suçlamışsınız
Onun dışında hep böyle, ben ilk kez patladım diyosan iyi düşün
Sadece çocuğa odaklanma lütfen, çocuk ağlasa da seni suçlar ilerde düzgün bakamıyosun der ama kendi elini sürmez egucuk yapmak dışında

Cok sukur boyle degildi.. Anlatmak istedigim olaylar karsisinda insanlar degisebiliyor... Genel olarak bozuk bi insansa ona birsey diyemem tabii

Ama bu insanın başına birçok olay gelmiş eşi hem pasif hem ezmiş bir de üstüne çocuğu olmuyor diye hala eşini suçlayan bir tip. Allah yardımcısı olsun ne diyeyim

Böyle bir adama, bu kadar sorun yaşadığın bir aileye çocuk yapmak istiyorsun doğru mu anladım
Benimde çocuğum olmuyor, evlenmeden önce biliyordum, eşime anlattım bu konuda bir daha konuşmayalım benim için sen önemlisin dedi ve bitti. Ev hali kavgalı ya da gergin zamanlarımız olmuştur, bir kere bile ağzına almadı bu konuyu. Eşin ne kadar terbiyesiz bir adam, ne kadar merhametsiz sende buna çocuk doğurucan, Allah yardımcın olsun o zaman. Tavsiye ise istediğin böyle bir adamı beş dakika bile hayatımda tutmam

Reactions: anu
Ben sadece eşini suclamiycam çünkü ilk vuran sen olmuşsun.sen böyle yaptığın için çocuğumuz olmuyor demek ilk kurşunu atmak demek o da karşılığı olarak senin olmuyor benim değil demiş bu da ikinci kurşun.

Bence birbirinizi suçlamak yerine ufak tefek şeyleri üçüncü kişileri kafaya takmayın ilişkinize yoğunlaşin o zaman hem evliliğiniz düzelir hem de hormonlar normale döner.

ayrica bence bu tur kavgalarda çocuk durumunu suçlamak için gündeme getirmeyin.

Ben de yasadim ayni seyleri cocugun olmuyorlari inanin kimse kocasina cocuk verme derdinde degil bu adama cocuk verme diyenlere diyorum bunu

Bir kadin anne olmak istiyorsa bitmiştir olay haricten gazel okumayalim lutfen 5 yillik evliyim cok cocuk kaybettim senin bi cocuk doguramazsin lafini da duydum ama ben anne olmak istedim bitti asla esime bi cocuk vereyim diye cabalamadim

ekonomik özgürlüğün varsa yap cocugunu ama strese girme ayrica bir bucuk sene hamile kalamadım bir kimyasal gebelik yasadim meger sorun esimdeymis bir takviye aldı ve o ay hamile kaldim sorunu sadece kendinde arama kocani da tedaviye götür

Birincisi boyle bir adamla birlikteyken cocuk calismalarina ara ver.

İkincisi ne malum esinde sorun olmadigi, dr a birlikte gidecegiz de. Hem simdi sorun diye birsey yok. Tip cok ilerledi. Eger bir engel varsa esinde de olabilir. Sen neden kendini one attin ki... Sen boyle yapiyosun o yuzden hormon dengem bozuldu demen,her ne kadar onun yuzunden oldugunu belirtsen de,problemin senden kaynaklandigina emin gibi konusmussun...

Birlikte gidin dr a ikna et. Ama evliligin biraz catirtili. İyi karar ver. Her serde bir hayir vardir.

ıkınızde bırbırınızı suclamıssınız demekkı ıkınızde bırbırınızı strese sokmussunuz...
sen benı korumadın savunmadın sahıplensen strese gırmezdım senın yuzunden dersen adam da senın cocugun olmuyor der...
kırmayın bırbırınızı , sız bırbırınıze lazımsınız .. noldu sımdı ıkınızede madalya takıldımı.

önce sunu soylıyım o cocuk olur.
kadının rahmı oldugu surece her turlu enı sonu hamıle kalır.
gunu , zamanı allaha kalmıs..
o surec ıcerısınde bırbırınızle boyle konusursanız saglıklı cocuk olmaz!

allah ınsallah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasıp eder ısteyen herkese de sızede.
once bırbırınızı sevın yahu tartısmayın aaa
:)

Siz annelik egonuzu tatmin edeceksiniz diye, neden cocuk anne baba kavgasinin,hir-gur un hakim oldugu bir evde buyusun ki... Ya da neden anne ve babasi ayri bir cocuk olsun...

Dusunceniz bencilce bence... Pek tabii,eger cok problemli bir evlilikse bosanip,yeni evliliginde huzuru bulup cocuk yapabilir...

Ya da hic huzur bulamaz, anne de olamaz. Herseyden habersiz,masum bir yavruyu, zaten dunyanin guzellikleri yaninda,butun pisliklerinin de icine dunyaya getiriyoruz. Bir de aile kavram ve sevgisinden uzak yasatmaya hakkimiz yok diye dusunuyorumm.

Eger cocugum mutsuz bir ortamda buyuyecekse,anne olma egomu sonsuza kadar erteleyebilirdim. Nasil ki dogmus mevcut cocuklarimiza her turlu fedakarligi yapiyoruz... Dogmamis cocuk icin de en buyuk fedakarlik bu olurdu...

Su var; hersey yolunda gider. Cocuk dogduktan sonra bircok sey rayindan cikar. İstedigimiz gibi gitmez. Orasi kabul,orada sans ve kader devreye girer.

Ama goz gore gore kaosun icine cocuk doguramam. Para hersey degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…