Ben de yasadim ayni seyleri cocugun olmuyorlari inanin kimse kocasina cocuk verme derdinde degil bu adama cocuk verme diyenlere diyorum bunu
Bir kadin anne olmak istiyorsa bitmiştir olay haricten gazel okumayalim lutfen 5 yillik evliyim cok cocuk kaybettim senin bi cocuk doguramazsin lafini da duydum ama ben anne olmak istedim bitti asla esime bi cocuk vereyim diye cabalamadim
ekonomik özgürlüğün varsa yap cocugunu ama strese girme ayrica bir bucuk sene hamile kalamadım bir kimyasal gebelik yasadim meger sorun esimdeymis bir takviye aldı ve o ay hamile kaldim sorunu sadece kendinde arama kocani da tedaviye götür
Siz annelik egonuzu tatmin edeceksiniz diye, neden cocuk anne baba kavgasinin,hir-gur un hakim oldugu bir evde buyusun ki... Ya da neden anne ve babasi ayri bir cocuk olsun...
Dusunceniz bencilce bence... Pek tabii,eger cok problemli bir evlilikse bosanip,yeni evliliginde huzuru bulup cocuk yapabilir...
Ya da hic huzur bulamaz, anne de olamaz. Herseyden habersiz,masum bir yavruyu, zaten dunyanin guzellikleri yaninda,butun pisliklerinin de icine dunyaya getiriyoruz. Bir de aile kavram ve sevgisinden uzak yasatmaya hakkimiz yok diye dusunuyorumm.
Eger cocugum mutsuz bir ortamda buyuyecekse,anne olma egomu sonsuza kadar erteleyebilirdim. Nasil ki dogmus mevcut cocuklarimiza her turlu fedakarligi yapiyoruz... Dogmamis cocuk icin de en buyuk fedakarlik bu olurdu...
Su var; hersey yolunda gider. Cocuk dogduktan sonra bircok sey rayindan cikar. İstedigimiz gibi gitmez. Orasi kabul,orada sans ve kader devreye girer.
Ama goz gore gore kaosun icine cocuk doguramam. Para hersey degil.