Senin cocugun olmuyor.!!!

Ben geldimmmm.hani o stres hormonlarını baskılıyor ya bende öyleydim. Hiç bir sorun olmamasına rağmen çocuğum olmuyordu. En son kafayı kırma derecesine gelince psikiyatriye gittim. İlaç verdi depresyon dayım diye.içtim ama ilk defa adetim gecikti. Hiç olmazdı sonra bir test 6 haftalık hamileyim. İlaca başladığımın 9. Günü hamile kalmışım. Bir kızım oldu. Sonra tabi sıkıntılarım da vardı ailevi.tekrar ilaca başladım ikinci kızım geldi. Doktoruma sormuştum bir kadın 9 çocuk doğurur 10. Yu doğuramaz neden biliyor musun kafadan rahat olmalı stres herşeyin başı. Hormonları baskılar demişti. Benim arkamdan yıllarca kısır dediler çocuğu olmuyor dediler. Evet olmuyor bak 2 tane oldu çok şükür.
Eşin ke karşılıklı alışmışsınız ama eşinin unuttuğu birşey var veren Allah tır. Vesilesi vardır bir yerden mutlaka. Vakti zamanı br zaman sa vesilesi ile olur inşallah. Kafanı rahatlat tek çözümü bu. Tecrübe ile sabittir

Neymiş bu ilacın adı yaaa biz de içeydik

Bu mesaji aglaya aglaya yaziyorum kafami rahat tutamıyorum beni rahatlatacak tek insan esim ondanda destek gormuyorum bendr dusunuyorum.psikologa gitmeyi esim kafayi degismiyor cok konustum kimse kirilmasin derken beni bitiriyor umursamamam lazim galiba bunu beceremiyorum hep ustunu örttü olaylarin ne zaman bi sorun olsa sacmalamadir lafi hep ben abartirim ona gore.

Ya sorun sende olsada onda olsada siz bir butunsunuz.bu yola beraber çıktınız.koca ni al karşına ciddi ciddi konuş.desteğine ihtiyacın olduğunu beraber mücadele ederseniz herşeyin daha kolay olacağını anlat.psikoloji çok önemli böyle konularda.bizde aynı süreçten geçiyoruz ama senin koca biraz afallamis bence bi kendine gelsin.hastalıkta sağlıkta diye atılıyor o imza..daha da a nlamazsa zaten bu adamdan çocuk yapılmaz zaten nediyim başka..

Canim ben de 5 yildir evlat hasreti cekiyrm..Esimde de bende de sorun yok..4 asilama 1 tup bebek yaptirdim..Malesef negatif..Agladigim,kendimi gucsuz hissettigim cok anlar oldu..Dua bolumune gel..kendini cok rahat hissedersin..o kadar caresiz kaldigim durumlarda bile dualarla huzur buldum..Esinle bir sure cocuk konusunu konusma. Kendini toparla ki tedavine daha simsiki saril

Bugun nikah yıldönümümuzdu birde imzayi atarken ne soylendigini bugun bile unuttu. Bugunun bile farkinda degilsin benim ne hale geldiğimin farkina varmadigin gibi dedim bin keremi kutlayacaz diyo bi dugun bi nikah diyo illa hediyemi alinacak sanıyorsun bi kutlu olsun bile diyemedin ddm catlatti beni bugun

Canım inşallah rabbim tez vakitte hayırlı bir şekilde evlat sahibi olmani nasip etsin. Çok zor bir durum bende aynı durumdayım 3 senedir bekliyorum sabır da tükeniyor gün gectikce yani seni çok iyi anlıyorum. Eşinin bunu senin yüzüne vurmasi yanlis olmuş sıkıntı kimde olursa olsun hersey Allahtan. Zor bir dönem geçiriyoruz eslerimize çok iş düşüyor yani morelimiz iyi olacak ki hersey yolunda olsun. Bende çok cabuk etkileniyorum herseyden senin gibi bütün dengem altüst oluyor stres icindeyim çoğu zaman. Çok kafama takiyorum yani burda çok görüyorum aynı sıkıntıyı yasayan birçok insan var buda bi güç veriyo ama yinede uzulmemek elde değil. Yani neticede hepimiz aile olmak için evlendik çocuklarımız olsun tam bir aile olalım diye. Buda olmayınca yeri dolmayan kocaman bir eksiklik oluyor ne para ne pul hiç bişey bu boslugu doldurmuyor. Buda bizim imtihanimiz beklemekden sabredip dua etmekden başka caremiz yok inşallah isteyen bekleyen bütün herkeze anne olmayi nasip etsin Allahim bu duygudan mahrum etmesin bizleri.

Bak canım evet sonuna kadar haklısın eş destek olmadıktan sonra hayat zor. Senin yaşadıkların belki çok daha ağırını yıllarca yaşadım ben. 13 yıllık evliyim yıllarım cehennem içinde geçti. Çok ağladım bende. Sonunda gittim psikiyatriye.
Hayatta ki en büyük hata düşünmeden konuşmak tıpkı eşinin yaptığı gibi.eminim pişman olucak üzülecek. Senin de için acıdı onu da biliyorum.ama dua edeceksin dua inan herşeyin başı dua. İsyan etme sakın. Ben o kadar çekmeme rağmen hiç beddua etmedim sen görüyorsun ya allah ım neylerse güzel eylesin dedim.

Ohoo daha ilk senede böyle zıvanadan çıkıyosa bu adam?
İşin var belli

Pisman olmaz o soyledigin seyi hic bir zaman unutmamam boyle devam edebilir miyim bilmiyorum dedim zaman gosterecek herseyi dedi ben onu zorlamisim bu sozleri soyletmiism bilmiyorum herseyi yikasim var . bide bizi bitirme diyo ne yaptigi belli degil

Insallah seninde tez zamanda saglikli sihatli hayirli evlatlarin olsun canm kismet hersey herseyde var bi hayir cocuk olunca temelli tepeme ususecek herkes onunda farkindayim beni kusurlu etti kocamda istemiyosan ayril sorun bende madem dedim insan dahada sarilir bide sana bak dedim bana sariliyomus ama ben körmusum alla alla yüzüme bagirdi kac kez senin cocugun olmuyo senin senin benim dgil dedii neresinde bunun sarilmak

Bir arkadasimin 10 yil boyunca cocugu olmadi sonra pat 2 cocuk pespese oldu. Allah'in takdirinden oteye gecilmiyor. O ol deyince olur hersey. Ama bu yil icinde ama yillar sonra. Belki 30undan belki 40indan sonra. Insanlar keske lafin nereye gittigini bilip o sekil konussalar. Cocuk ozlemi ceken bir insana kisir denmesi ne kadar da kotu. Kizkardesimde 4 yillik evliydi cocugu olmuyordu tedavi goruyorlardi esiyle. Doktor %20lik bir sans var dedi hamile kaldi. Dunya tatlisi bir kizi oldu :) Kizkardesimin eltisinin yumurtaliklarindan birini aldilar. Hamile kalma sansi cok cok dusuktu. Kimse ihtimal vermiyordu doktorlar bile. Pat o da hamile kaldi.

Yani demek istedigim doktorlar ne derlerse desinler, duayi birakmamak lazim. Dedim ya ihtimaller oranlar tip bir yere kadar. Allah ki ol diyecek olacak. Rabbim insallah guzel evlatlar verir size. Moralinizi bozmayin ve size laf soyleyenlere karsi da pasif kalmayin. Kim ne diyorsa verin agzinin payini, guclu olun dik durun.

Tabiki esinizle kenetlenmeniz en onemlisi. O sizin en buyuk destekciniz olmak zorunda. Ben arkadasimin kocasina hep imrenmisimdir. Ne bilim baska erkekler olsa coktan bosanirdi felan derdim ama hep takdir etmisimdir. Ne diyeyim Allah kocaninda hayirlisini versin...

Canım benim bukadar üzme kendini eşinin sinir anında çıkmıştır böyle sözler ağzından eminim oda sonradan pişman olmuştur söylediklerine.Aile konusuna gelince demeyen adam demez hiç uğraşma haklıyım diye üzerine gittikçe ters teper bırak ne halt yerse yesin ailesiyle ailesine aşırı bir bağımlılığı yoksa onlar hakkında konuşupta ne kendini yıprat nede eşini hepimiz farklı beyin yapılarına sahibiz o öyle sen böylesin karşındakini düzeltecem diye uğraşırken kendinden ödün veriyorsun anı yaşıyamıyorsun fikirlerini değiştirmek yerine olduğu gibi kabul et.canını sıkma daha bir sene olmuş çocuk düşüneli Allah büyüktür olur daha çocuğun rabbim yardımcın oldun

Boşanalm bn sana çock veremiyorum de bnce biraz anlar hatasını böyle düşnmesne sebep oldm die..
Bn ilk bebeğin düşük oldu hatrlıyorumda hçbi sevep yokken eşime boşanmak istiyorum die ağlamıştm. Farklı bi psikoloji. Ama geçecek inşallAh. Skma canını kimse için . Zor şeyler yaşıyorsun. Eşinlede otur konuş . Ailesi sni çok etkiliyosa bi süre görüşme ailesiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…