- 29 Aralık 2014
- 663
- 355
- 33
- 35
- Konu Sahibi meleek9090
-
Cok skntidayim anlatamam oyle zor bir durumki en cok birbirimize ski ski sarilmamiz gereken yerde boyle oldu cok zoruma gitti tavsiye edebileceginiz dua varmiBenim yakın akrabamın da böyle bir durumu vardı durumdan kastım çocuğu olmaması. Evlendikten 10 yıl kadar sonra oldu çocukları, duayla ve tedaviyle birlikte Allaha şükür çocuk sahibi oldular.
Tedaviye devam duaya devam sabır gerekli, inşallahh bu gunlerinizin bir sonu olur..
Sizinde eşinizinde sinirleri oldukça yıpranmış,ikinizde birbirinizi sözlerinizle hırpalamışsınız.Merhaba kizlar goz yaslari icinde yaziyorum bu konuyu. Cocuk konusu icimde buyuk bir yara 4 yillik evliyiz 1 yildir cocuk istiyoruz ilac tedavisi gordum fakat olmadi strese bagli hormonal duzensizliklerim var bu ayda husran olunca esimle tartisma yasadik simdeye kadar evlilikte olan sorunlar vs nedeniyle bir suru sorun yasadik bildiginiz konular kayinvalide olaylari asiri mudahaleler esimin ailesinden cekinmesi beni korumamasi vs butun bunlar sonucunda hormonal bozukluklarim bas gosterdi. En sonunda bu ayda bebek konusu husrana ugrayinca esimde bende moral bozuklugu icinde otururken bir konu acildi ve yine beni hatali gordugunu soylemeye basladi halbuki bende hic bisy yok her konuda beni suclar yok sacmalama sen yanlis anlamissindir. Yada benimle ugrasan kisi bos bulunup beni uzecek seyler soylemistir vs esim.icin hep boyle oldu bende patladim en.sonunda bir kere olsun sen haklisin deseydin benim hormonlarim boyle olmazdi suan cocugumuz olurdu degdimi milleti koruduguna dedim senin yuzunden cocuk sahibi olamiyoruz hep stresliyim dedim. Senin cocugun olmuyo benim degil diye yuzume bagirdi evlenmeden once bi baktirdin mi kendine belki o zamanda sorunluydun dedi icim patlamak uzere hanimlar cikmazdayim canim yaniyor beni bu hale soktular el birliğiyle sonunda yine kusurlu ben oldum ne yapmaliyim morale ve dusuncelrinize ihtiyacim var...
Forumda dua bölümünde var canım birsürü konu, oralara katılmalısın ben pek bilmiyorum ama maalesefCok skntidayim anlatamam oyle zor bir durumki en cok birbirimize ski ski sarilmamiz gereken yerde boyle oldu cok zoruma gitti tavsiye edebileceginiz dua varmi
Eşinizle güzel güzel konuşun bu durumda gerginlik normal ama aşmalısınızCok skntidayim anlatamam oyle zor bir durumki en cok birbirimize ski ski sarilmamiz gereken yerde boyle oldu cok zoruma gitti tavsiye edebileceginiz dua varmi
Doktora gittim esimin testi eh daha iyi olabilirdi ama fena degil dedi dr ben hic bi zaman doktor sana boyle dedi diye basina kakmadim hatta dahada baglandim benim degerlerimde yasadigimiz buyuk bi olaydan sonra prolaktin yukseldi yine esimin ailesiyle alakaliydi sorun kiskanclik oglumu aldi durumlari o olaydan sonra ilac kullandim prolaktin tamamen strese bagli yukselen bir hormon onu dengeledik bu kez ostrojen eksikligi basladi doktor cok umitsiz bir tablo yok fakat elinizi cabuk tutun dedi erken menepoz durumlarindan dolayi yasim 26 henuz ve bu hale gelmis olmama inanamiyorum ve yine suclu benim ailemde erken menepoza giren yok halime bi bakin tedavi gorurken esimede dogal kurler yapip icirmek istedim bende bi sorun yok boyle seyler yapip böbreklerime zarar vereceksin diye korkudan icmedi icirecegimde keci boynuzu suyuydu ben o kadar ilac ictim bir kere olsun bu kiz bu kadar ilac kullandi bari stresten uzk tutayim demedi birakin sagligimi bobregimi napcam ben ya hersey bosunamiDoktora gittinizmi?
Tam olarak neymis sorun doktora gore?
Bende bana evlat ver senin yolunda yetiştirmeyi nasip et rabbim eger cocumun olmasi serse hayra cevir diye dua ediyorum hepAllah herkesi evlatla deniyor iste.kine vererek kine de vermeyerek.Anliyorum cok zor, sozler de bos ve anlamsiz...Ben de cocugum olmsx diye uzulur duami soyle yapardim:"Allahim bana da evlat ver.Sana ait bir cani bana emanet etmeye beni layik gor.Benim de onun da sahibi sensin.Brkletmeden ve arstmadan ver.Ver ki ben de onun sana layik kul olsun diye vesilesi olayim"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?