- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
-
- Konu Sahibi yalanckarnca
ay yazık ama sana yaEvet dolaplarimda kısmen siyah habire siliyorum onlarida :)))
Görür belkim bulamadim ben bu cifi ne renk acaba bide renklerden arayim
Fıs fısfıslı canım.
ay yazık ama sana yabi ara mr.muscle'n fırın temizleyicisi vardı ben çok memnundum ondan şimdi bulamıyorum buralarda bulabilirsen onu da dene bence bir de etkili olur mu bilmiyorum da sehpalardaki lekelere mayonez sürüp bekletip silince tertemiz oluyor dene bakalım belki ankastrede de işe yarayabilir
Sirkeyi denedinmi coqu lekeyi cikariyo
dene bakalım olursa yazarsın buraya daMayonez mii degisikmis valla sirkeden sonra onuda denrim :)
adı üstünde beyaz eşya ya benimde ocak gri kiracı olmasam o ocağı çoktan göndermiştim ne kadar silinse de olmuyor almak isteyen ya da almayı düşünen varsa uzak dursun bence beyaz dan saçmasın.
ahhhh keşke olmasaymışşş beyazın gözünü seveyimAl bendende o kadar bende kiracym ve ankastre evde vardi
ahhhh keşke olmasaymışşş beyazın gözünü seveyim
yalanckarnca .!.:Nasil uygulayacagim deneyim bi
Sirkeyi direkt lekenin uzerine dook ve ovala veya önce arap sabunu sur daha sonra sirkeyle temizle
ahhhh keşke olmasaymışşş beyazın gözünü seveyim[/vuvv iyiki beyaz almisim herşeyi en azından temizlediqimi belli ediyo
Sirkeyi direkt lekenin uzerine dook ve ovala veya önce arap sabunu sur daha sonra sirkeyle temizle
Ayy canim cok sagol ise yaradi suan daha iyi görünüyor
Sirkeyi beze mi dokeym ocaga miii
beze de dökebilirsin ocağa da...ben bütün ankastreleri öyle temizliiyorum
elma sirkesini yüzey temizleyici gibi kullanıyourm ben, yerlere, parkelere camlara kapılara vs. leke kalmıyor hiç.
gri ankastrelerin bakımının bu kadar zor olduğunu bilmiyordum aldığıma pişman oldum ama ne yapalım böyle işte...