seni yenecemmm ankastreee !

Güzel bezler var mikrofiber mi deniyor ne unuttum şimdi. Normal sprey ve ıslak bezle sil bu bezlerle kurula mis gibi oluyor. Ben bir bezi ocak için ayrı tutuyorum..

Bende tereddut ettim bi an nerden aldinizbu siteden mi peki marketlerde hc görmedim bu tarz urun
Siteden almadım canım,ankastre ürünün kurulumun yapan birisi vardı ondan aldık,uzun sürede gidiyor,ama fiyatını hatırlamıyorum,marketlerde görmüştüm sanki ben cif ti galiba onlarında benzer ürünü var ankastre ürünler için.

Siteden almadım canım,ankastre ürünün kurulumun yapan birisi vardı ondan aldık,uzun sürede gidiyor,ama fiyatını hatırlamıyorum,marketlerde görmüştüm sanki ben cif ti galiba onlarında benzer ürünü var ankastre ürünler için.

O zaman onu bulmaya calisayimm ben cok saol canim

Benimde ankastre Cif in ankastre için özel ürünü var ben onunla temizliyorum ama benim ocağım siyah cam gri(inox) da iş görür mü bilemiyorum canımo_O

adı üstünde beyaz eşya ya benimde ocak gri kiracı olmasam o ocağı çoktan göndermiştim ne kadar silinse de olmuyor almak isteyen ya da almayı düşünen varsa uzak dursun bence beyaz dan saçmasın.

X