- Konu Sahibi yalanckarnca
Güzel bezler var mikrofiber mi deniyor ne unuttum şimdi. Normal sprey ve ıslak bezle sil bu bezlerle kurula mis gibi oluyor. Ben bir bezi ocak için ayrı tutuyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Parlatıcı al canım yine en iyisi fazla göze çarpmıyor en azından parladığı için yukarıda yanlış yazmışım.
Merhaba arkadaslar buda benim derdim..ocağımla basim dertte neyle temizlicem ben bunu deneyimli ablalarim ?Ne yapiyorsam lekeler geçmiyor su lekesi ozellikle ocagm gri nolur yardım edinn kafayi yicem artik (
Güzel bezler var mikrofiber mi deniyor ne unuttum şimdi. Normal sprey ve ıslak bezle sil bu bezlerle kurula mis gibi oluyor. Ben bir bezi ocak için ayrı tutuyorum..
Elma sirkesi ile silin ter temiz oluyor ben öyle yapıyorum...
Siteden almadım canım,ankastre ürünün kurulumun yapan birisi vardı ondan aldık,uzun sürede gidiyor,ama fiyatını hatırlamıyorum,marketlerde görmüştüm sanki ben cif ti galiba onlarında benzer ürünü var ankastre ürünler için.Bende tereddut ettim bi an nerden aldinizbu siteden mi peki marketlerde hc görmedim bu tarz urun
Siteden almadım canım,ankastre ürünün kurulumun yapan birisi vardı ondan aldık,uzun sürede gidiyor,ama fiyatını hatırlamıyorum,marketlerde görmüştüm sanki ben cif ti galiba onlarında benzer ürünü var ankastre ürünler için.
March in mutfak spreyini deneyebilirsiniz.
karbonatli su da güzel olur.
Bende bir ara cifledim ama yine aynı oldu kuruduktan sonra.Ben cifliyorum arkadaşlar
Ben cifliyorum arkadaşlar
arçeliğin grisinden benim ocakBende bir ara cifledim ama yine aynı oldu kuruduktan sonra.
Benimde ankastre Cif in ankastre için özel ürünü var ben onunla temizliyorum ama benim ocağım siyah cam gri(inox) da iş görür mü bilemiyorum canım
Gri.Görür belkim bulamadim ben bu cifi ne renk acaba bide renklerden arayim
Fıs fısfıslı canım.Fıs fıslı sisede mi normal mi ay cok soru soruyorum ama psikolojimi bozdu bu ocak