- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 532
-
- Konu Sahibi yalanckarnca
gri ankastre iğrenç birşey keşke almadan araştırsaydınız birazMerhaba arkadaslar buda benim derdim..ocağımla basim dertte neyle temizlicem ben bunu deneyimli ablalarim ?Ne yapiyorsam lekeler geçmiyor su lekesi ozellikle ocagm gri nolur yardım edinn kafayi yicem artik(
gri ankastre iğrenç birşey keşke almadan araştırsaydınız birazhttp://www.hirdavatfirsati.com/p-41...-vs-)-bakim-ve-temizlik-spreyi-00893121-.html şuna bir göz atın belki işinizi görür tatlım
anladım canım inşallah bulursun çözümünüSatın almadik canim evimiz kira evde vardi bi bakayim cok saol tatlımm
Asprin denediniz mi?
anladım canım inşallah bulursun çözümünü
aynı fırının beyazını biz grisini babaannem aldı aldığına alacağına pişman oldu iyi olmuş topiği açtığınız almayı düşünenlere de uyarı niteliğinde olduInsallah psikolojim bozuldu valla elimde bez dolaniyorum
aynı fırının beyazını biz grisini babaannem aldı aldığına alacağına pişman oldu iyi olmuş topiği açtığınız almayı düşünenlere de uyarı niteliğinde oldu
Merhaba arkadaslar buda benim derdim..ocağımla basim dertte neyle temizlicem ben bunu deneyimli ablalarim ?Ne yapiyorsam lekeler geçmiyor su lekesi ozellikle ocagm gri nolur yardım edinn kafayi yicem artik(
gri ankastre iğrenç birşey keşke almadan araştırsaydınız birazhttp://www.hirdavatfirsati.com/p-41...-vs-)-bakim-ve-temizlik-spreyi-00893121-.html şuna bir göz atın belki işinizi görür tatlım
mutfakta herşey açık renk olmalı ya ben koyu renk dolap kapaklarına da karşıyım onlarda aynı etkiyi yapıyorKesinlikle ocak 1. sırada 2. Fırın onunlada basm dertte ama ocak daha kotu beyaza kurban olayim
Gri ankastreyi ilk günkü gibi yapmanın bir yolu yok malesef. O lekeler hep olacak, yorma kendini boşuna.
Önce bulaşık deterjanı ile siliyorum,sonra arkadaşın eklediği linkteki sıkıp peçete ile siliyorum bir nebze parlatıyor.
Merhaba arkadaslar buda benim derdim..ocağımla basim dertte neyle temizlicem ben bunu deneyimli ablalarim ?Ne yapiyorsam lekeler geçmiyor su lekesi ozellikle ocagm gri nolur yardım edinn kafayi yicem artik(
mutfakta herşey açık renk olmalı ya ben koyu renk dolap kapaklarına da karşıyım onlarda aynı etkiyi yapıyor
AYNI DERT BENDE DE VAR
Parlatıyor sadece ama Ocak tekrar batınca aynı oluyor tabi,parlattığı için fazla göze çarpımıyor su lekeleri.Su lekeleride geciyor mu o spreyle ?
Parlatıyor sadece ama Ocak tekrar bakınca aynı oluyor tabi,patlattığı için fazla göze çarpıyor su lekeleri.
Parlatıcı al canım yine en iyisi fazla göze çarpmıyor en azından parladığı için yukarıda yanlış yazmışım.Cok takiyorum ya o lekelere