Seni keserim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah aşkına bu konu fake olsun. Böyle bir anne-baba yer yüzünde olmasın. Kimse böyle acıkar çekmiş olmasın!!! Eğer gerçekse de bu mübarek günde Allah o seni doğuran kadını bildiği gibi yapsın!

üstelik 2000den aşağı ev yok diyor. profilde yaşadığı yer bursa.

çok da tın vs bunlar hiç o psikolojide birinin söyleyeceği şeyler değil.

ben bursadayım 2000tlye ev yok demesi banada biraz garip geldi.
700tl falan bulunabiliyor çok rahat hatta çok güzel yerlerde var istanbul ankara değilki ama polis tanıdıktan çekiniyormuş dediğine göre. yurttu ev arkadaşıydı falan bakacaktır o yüzden.
şimdiye kadar nasıl sabretmiş şok oldum
doğrudurda boşuna modum alt üst olmamıştır inşallah

Çünkü yaşadıkların yeterince zor ve odaklanamiyorsun. Adamın ilgisi hoşuna gidiyor sadece .

Ayrı eve çıkma konusunda aceleci davranmalisin, hergün araştır ,birileriyle iletişim kur ,git öğrenci evlerini gez (arkadaş arayanlarin) , sokak sokak hem iş hem ev ara hatta şehir dışı olsa çok daha iyi olur .

Psikiyatr nasıl ilaç yazamiyormus ya uyku yapıyor diye ? Bu sebeple benim ilacım kaç kere değişti ,şimdi de hiç uykum yok :) ayrıca ilaç kullanırken de çok enerjiğim hiçbir uyuşukluk emaresi yok ..

Eşini sil artık , neden stalkliyorsun? Bu seni hem üzer hem geri götürür .. ilerisi için ugrasmalisin oysa ki .. ödediğin borçları da sadaka say ..birgün çıkar karşına :) şuan sadece seni düşün , geri kalan kafandan da çevrenden de uzak olsun

Bende onu dedim bursada o fiata ev varmı acaba diye..

Bence az bile yapmışsın aynen devam derim ben.
Sana ne yasattiysa bin katını yaşasın inşallah.
Ama kendini bir şekilde kurtar bu sapık anne babadan sığınma evine falan gitsen nasıl olur acaba iş imkanı da sağlarlar sana hem.

Yarısından sonra okuyamadım
Hayvanlar doğurduğu yavruya sevgi besler merhamet ederde senin annen becerememiş
Anne demeyede dilim varmıyor o kadar sinirlendim üzüldüm ki
Umarım görüşmüyorsundur
Umarım sana muhtaç kalır
Dahasıda varda neyse...

Ben annemi ittirdim. Onu bıçak ile tehdit ettim. Bir evlada yakışır mı ?

Bir tanrı var ise, cehenneme gidecegim

Böyle düşünme
Anaların çocuklar üzerindeki hakkı gibi, çocuklarında anaları üzerinde hakları var, evlat Allah'ın emanetidir, üstelik Rabbim kullarını da bilir, elinde olmadığını o da biliyor. Hangi şehirde yaşıyorsun ?

Bulundugumuz mahallede görüyorum. Bazı kızlar var. Işten eve geldiklerinde anneleri çok defa camda ya da kapıda bekliyor. Hafta sonları birlikte kol kola girip o tını mini çantaları takıyorlar, havada kalıyor kolları. Anne kız , arkadaş gibi birbirleriyle fisildasarak gülerek yolda gidiyorlar. Çarşıda görüyorum çok defa onları. Kadının gözleri yıldız yildiz, parlıyor. Nisan alışverişine çıkmışlar. Yatak örtüsü bakıyorlar.

Annesi kızına prenses muamelesi yapıyor. Bu da sana yakışır , bunu da al diyor. Gelir düzeyi düşük insanlar , ama nasıl mutlu ediyorlar evlatlarını. Hele gelinlik modellerine bakmaları yok mu anne kız !! Nasıl kıskanıyorum imreniyorum.

Istemeye geldiklerinde , annem dedi ki kahveyi Ayşe ( amcamın kızı ) o ikram edecek. Sen dökersin. Kuzenim de kendinden emin onlara hizmet etti. Sonra k.v adayı demez mi kuzenime , ee kizim siz ne kadar süredir tanisiyorsunuz oglum ile ? Pek de sirinmissin!!
Sessizce odayı terk ettim. Onlar beni istemeye geldiler ben balkona çıktım. Ağlamaya başladım.

Annem onlara benim güzel yemek yapamadığımi da söylemiş. Babaannem çok kötü azarlamis annemi.

Ben regl oldum kimseye konuşamadım. Yatak çarşafın battı diye şiddet gördüm.

Hesap yaparken ya da birine birşey açıklarken aniden bunlar aklıma geliyor.

Geçen sene anneler gününde , iyi kalitedeki markanın yemek takımını aldım. Güzel de bir buket yaptırdım. Sarilmaya kalktım anneme. Offf bunaltma , böyle saçma şeylere de para harcama diye avazı çıktığı kadar bağırdi. Erkek kardeşine kaldıracağım gelin beğenirse kullanir dedi.

Kutuyu toparladım. Geri götürdüm iade ettim.

Hafızami sildirmek istiyorum.

Evet bazı yerlerde çok çok üzüldüm bi ara roman okuyor gibi hissettim..kafam karıştı doğrusu

Kendini bu kadar güzel ifade edebilen roman havasında cümleler kuran, psikolojisi bozuk birine hiç rastlamadım.

Biraz daha takipteyim..

Konu sahibi.
Sorulara cevap verir misin?
Yardimci olmak isteyen cok kisi var
Sana ucuz ev bulucaz

Sadece okuyup gecip tekrar tekrar yaziyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…