Seni keserim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sen istemezsen polis kayıp ihbarı yapsalar bile senin adresini vermezm. 18 yaşından büyüksün..
Benim bildiğim polis "yaşıyor iyi görüşmek istemiyor" diye bilgi veriyor aileye..

Kızlar evet bazılarınıza bunlat tuhaf geliyor ama inanın var böyle şeyler bir kız arkadaşım vardı ikimizde çok gençtik o zaman 20 lerimizdeydik arkadaşımın annesi kızını heriflere gönderirdi ve giderken tavsiye verirdi kızına yavaş ol vs diyr

İlk bulduğun kişiye sarılma ..önce kendini toparla ,yaralarını sar ,düzen kur ,ondan sonra bakarsın bu mevzulara

O kişinin de niçin boşandigini algilayamadim bir türlü. Hiçbir şeye tamamen odaklanamiyorum.

Artık cebimde yol parası bile kalmadı. 3 kez otostop çektim bugün. Iş aramaktan bunaldım. 1 hafta oldu işten cikali.

Bir an önce iş bulmam lazım ki ayrı eve çıkmam gerek diye düşünüyorum.

Psikiyatrim bana artık ilaç yazmayacagini söyledi. Çok fazla uyku yapıyor. Donuk bakıyorsun diyor arkadaşlarım. Biri birşey anlatırken aniden parliyorum öfke patlamalarim hat safhada.

Geçmişi unutamıyorum. Yeni tanıştığım adama içim isinamiyor. Ağzımda sürekli metal tadı var midem felaket kavruluyor

Eski eşim çok mutlu. Yabancı uyruklu kadınlarla resim koyuyor face book a.

Ben onun borçlarını da ödemiştim.

şu da şurada dursun..

Eline sağlık geç bile kalmışsın bunları yapmak için

Ya şu konulara fake veya yalan demeyin artık ...

Orda KİB butonu var kullanın gitsin
Bu kadar psikolojik sorunu olan birine doğru veya yalan ''Nedir bu cümleler...
Okumak istemiyorsanız bi gidin ALLAH aşkına.
Kim zorluyor sizi.
Bu kız doğruysa ve sizin yüzünüzden kendine zarar verirse ahı sizi ömrünüzce terketmez.
Kurduğunuz cümlelere biraz dikkat artık yeter
Mune

üstelik 2000den aşağı ev yok diyor. profilde yaşadığı yer bursa.

çok da tın vs bunlar hiç o psikolojide birinin söyleyeceği şeyler değil.

Canim benm boyle seylr yasayip iyi ooman beklenmez ki.
İnsan ne yazik ki anne babasini secemiyor.

Nedense bana göre bu hikayede eksik taşlar var.

konuya fake demiyorum fakat soru işaretleri çok !

29 yaşında koskoca kadınsın.

istesen arkana bakmadan kaçardın kocana kaçtığın gibi.

bahsedilen bu kadar yaşanmışlık
nedense bana çok fazla geldi.

psikolojinizin bozuk olduğunu ve hikaye yazdığınızı düşünüyorum.

ayrıca yorumlarınızı inceledim de;

bazı yorumlarınız çok yerinde güzel cümlelendirilmiş.

bazı yorumlarınız evlere şenlik bozuk uslüp...

Allah yardımcınız olsun. Bırakın herşeyi uzak bir şehre gidin ve hayatinizi yaşayın. O anne değil. Sen yaşadığın için asla kızına yasattirmicaksin. Bilinçli ol. Inanki okadar uzuldum ki durumuna ama boyle yırtık karilar var ne olur kusura bakmayın bu yaşadığınız normal seyler olmadigi icin annenize oyle bir cumle kullandım ar damarı gitmiş iç çamaşırları firlatmak ney ya onu boyle beyenmez diye dövmeler heleki eski eşinizin allah hakkindan gelsin. Offf gercekten ne dicem bilemiyorum keşke bir dahakine polise mi gitsen darp raporu falan alsan

Valla sana kizmadim baban eve gelirse dovmeye kalkarsa polise giderim akrabalara sizi rezil ederim de. Konu komsuya akrabaya her seyi anlatirim de. Bari.
Bence iyi bir is bul evden ayril.

Tövbeler olsun kanım dondu

Yillarin intikamini almissin.
Tamam artik sakin ol.
Eger anlattiklarin dogruysa bu duruma gelmen sasirtici degil.
Ama artik sakin ol.

Okudukça gözlerim büyüdü hayr mübarek gün Allah yar ve yardımcın olsun aklından çıkar o kötü şeyleri Allah'a sığın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…