Bir kişi daha fake derse kendimi keserim cildirtmayin beni
Yapmayın iyi değilim hiç dostum yok konuşacak kimsem yok
Teyzemin kızı polis. Bu arada teyzem de anneannemden çok şiddet görmüş. Hayat hikayemiz benzer. Polis eve bırakır. Taciz veya tecavüz yok ise ailesi barıştırir seni hirpalarlar dedi..kadın siginma evlerine gittim görüştüm. Calisiyorsun ayrı eve çik. Biz çocuklu ve kocasından şiddet gören kadınlara yardım ediyoruz. Senin sorunun yok dedi.
İlk bulduğun kişiye sarılma ..önce kendini toparla ,yaralarını sar ,düzen kur ,ondan sonra bakarsın bu mevzulara
Bulunduğum şehirde iyi bir liseyi kazandım. Orası uzak yol parasi verdirmem dedi. Başka bir liseye gittim ki gerçekten kalitesizdi. Fizik öğretmenliğini kazandım ama ikinci öğretimdi. Kıyameti kopardı. Okutamayiz dedi ki maddi durumumuz iyiydi. Ben üniversiteyi dışarıdan okumak zorunda kaldım. Hemen işe girdim. Her ay maaşımı onun eline verdim. Ben seni 2 sene dersaneye gönderdim bu yaşa kadar baktım dedi. Karşılığını vereceksin dedi.
millet bir ton şey yazıyor onlara cevap yerine hala dramatik cümleler devam ediyor. çok fazla senaryo gibi geldi bana da. geçtiğimiz günlerde de ailesinden geçmişte çekenleri okuduk burada baya da ağır şeyler yaşamışlardı ama bir şekilde kurtulma yoluna gitti hepsi. konu sahibi çok gerçekçi gelmiyor bana da. yeni üye ilk konu diye değil ama mantık hataları çok ne bileyim. belki de bir yanım çok fazla fake olmasını istiyordur.
şu da şurada dursun..