Seni erkek gibi görmüyorum dedim

Hanım efendi ben aldatmış iyi yapmışsın erkek olarak görme demedim ki ? Sürekli şüphelenmesi de iyi bir şey değil ama bi kadın olarak lütfen direk yargılayıpda kadını hemen b*klamayın!! Saçma sapan bir samimiyet arada arkadaşlık bile yok. Nasıl yapalımmm ? Nedir oturaklı bir mesaj daha hoş olmazmıydı? Ben mi yanlış düşünüyorum gerçekten !yani iş yapan bir insan daha profosyonel davranması gerekmez miydi? Sizin eşiniz her kadın müşteriyle böyle bir samimiyet kursa siz aynı tepkiyi verecekmiydiniz? Ozaman sizin eşiniz de böyle yapsın siz sakın sesinizi çıkarmayın :)

Kadini b.kladigimiz yok. Kadının dediği cümle de yenilir yutulur cümle değil. Arkadaşları aldatiliyor diye bir mesaja bakıp yorum yaparsa böyle altında ezilir. Mesaj oturaklı mesaj olmasa da haklı iken haksız duruma düşer. ( Mesajın gidişatını da bilmiyoruz. Bir çok secenek sunulmuş o zaman uzatarak ne yapaaliim diye de yazılmış olabilir) Karakteri böyle ise duzeltemez. Sert dille uyarabilirdi. Adam lönk diye sen de erkek misin denir mi? Saçma sapan bir cikisma.
Dipnot: Eşim müşterileri ile mesajlaşmaz. Kadın müşteriler ile de kendi ilgilenmez devreder. Bu benim istediğim bir şey değil. Kendi tercihi bu. Kişinin karakterini yontamazsınız. İnsanın içinde olacak.

Laf size gelince nasıl da eşim yapmaz etmez oldu ben kadıncağızın yaptığı şeyi desteklemedim ama eşi de doğru bir davranışta bulunmamış kaldı ki ben hiç bir durumu desteklemedim :) empatı yapınca bişeyleri anlaşılır oluyormuş demek ki:). Yorumun için teşekkürler

Şu kelimeyi eşime desem çok kırılırdı , daha güzel şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz , neyse ki yanlışınızın farkındasınız, aman diyim böyle kelamlar yuva yıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…