Seni erkek gibi görmüyorum dedim

useername0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
13
-5
24
kızlar hepinize iyi akşamlar.Az önce saçma sapan bir olay yaşadın aslında çok manasız.Eşim iş gereği insanlarla mesaj ve iletişim içerisinde bir bayanla gayet normal bir konuşmanın sonunda bir kelimeyi uzatarak yazmış ve ikisi de emoji kullanmış şunu hani sıkıntı yok direkt teli verdi al bak dedi.Ama ben aşırı şüpheci birine dönüştüm kızlar etrafımda birkaç aldatılan arkadaşım oldu.Her hareketinden nem kapıyorum batıyor bana ve sürekli beni aldattığını düşünüyorum.Her neyse ben de dedim ki ne alaka hiç profesyonel değil neden kelimeyi böyle uzatıyorsun” nasıl yapalımmmm yarın”gibi o da dedi saçmalıyorsun ne vvar bunda ben de ona seni erkek gibi görmüyorum dedim ( bu arada bunun nedeni aramız son günlerde limoniyid ama düzeldi iki üç gündür bir haftadır cinsel birliktelik yaşamıyoruz kendimi arzulanmayan kadın gibi hissediyorum aslında canım çok yanıyor kızlar )o da kardeşi diğer odada telefonla konuşuyordu uzatmadı ama çok sinirlendi baya sonra dedi ki sana bu lafları öyle bir göstereceğim ki dedi gitti diğer odaya. Saçmaldım mı kızlar ama ben sürekli aldatıyor gibi hissediyorum bu normal mi?

……
öncelikle teşekkür ederim düzgünce beni yönlendirdiğiniz için.Hayır eşimin iş arkadaşı değil profilinde aşırı bakımlı olan ev göstereceği bugün konuşmaya başladığı bir bayan hani bana fazla geldi ve yüksek çıkıştı bana ve kendi iç duygularımla geçmişte hissstetirdiği duygularla birleşince maalesef ağzımdan bu çıktı hiç doğru değil farkındayım haklıyken haksız duruma düştüm sözlerimle

Son düzenleme:
Adamın aklı varsa ayrılıp, kalan yıllarını kurtarır.

Evet tabi ki normal, hepimiz boyleyiz. Di mi kizlar?

Boşanma nedeni olduğunu biliyorsundur umarım. Ben kocanın yerinde olsam böyle takıntılı kadınla yaşlanmazdim.

Fena sacmalamissin hem de

Gerçekten eşinizin her mesajına bakıyor musunuz? Aldatılırsanız da aldatılırsınız ayrıca bunun korkusunu yaşayıp kendinize hayatı zehir edince olacak bir şeyin önüne geçmiş olamayacaksınız. Böyle aldatılmaktan korkan bir nevi aciz bir tavırda olmak mı engelleyecek bazı şeyleri?

Eşinize de hiç söylenmemesi gereken bir şeyi söylemişsiniz. Tebrikler.

Kocası da sıkıntılı bence.
Seni erkek gibi görmüyorum diyen kadıni kapi dışarı edip al sana erkek diyecekti

Bir erkeğe edebileceğin en büyük küfürü etmişsin diyim. Eşiniz size mesajı göstermiş ona rağmen bu kadar büyük bir tepki vermeniz de ikinci haksız olayınız. Bu iki olayın sonuçları olacak diye düşünüyorum ben.

Hislerinizden siz sorumlusunuz adam değil ettiğiniz laf da çok ağır tersi durumda burda boşayın diye gazlardık sizi

Erkek is arkadaşım var bi tane genç bir arkadaş her sabah bisey soracagi zaman günooo yazıyor gay filan da değil çok güzel taş gibi kız arkadaşı var.

Neyse konuya geleyim. Erkek arkadaşlarımızı eve kapatamayiz ki sokaklarda kadınlar var isyerinde kadınlar var ve normal iletişime girmek zorundalar. Güveninizi sarsacak bir şey mi yapti neden aldatıyor gibi hissediyorsunuz bunun altında ne olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…