Seni erkek gibi görmüyorum dedim

E sen şimdi naneyi yemedin mi?

Kocası da sıkıntılı bence.
Seni erkek gibi görmüyorum diyen kadıni kapi dışarı edip al sana erkek diyecekti

Kardeşi varmış evde farklı tepkiler vermek istememiş olabilir ama bu lafın altında kalınmaz, bir şekilde karşılığını görür konu sahibi muhakkak.

Nasıl yapalımmmm yarın diye eşiniz iş arkadaşı olan kadına mi yazmış öyle? Belki de aşırı kuruntu olmuş, sizin arkadaşlarınız aldatilinca aynısı bana da olur diye düşünmüşsünz bilemedim. Ama eşinizin bu kadınla samimiyeti ne kadar bir takip etmek lazım çaktırmadan. Seni erkek gibi görmüyorum cümlesi aşırı ağır olmuş. Belki de aldatmiyor sonra toparlaması nasıl olur bu ilişkiyi?

Birkaç hafta birliktelik olmayınca özgüveniniz düşmüş, istenmeyen arzulanmayan kadın olarak düşünmüşsünüz kendinizi. Ama en başta aranızdaki sorunları ve kendi güven, şüphe sorununuzu çözmeniz lazım. Her ihtimale karşı dediğim gibi eşinizin o kadınla olan iletişimini laf sokmadan belli etmeden takipte kalın

öncelikle teşekkür ederim düzgünce beni yönlendirdiğiniz için.Hayır eşimin iş arkadaşı değil profilinde aşırı bakımlı olan ev göstereceği bugün konuşmaya başladığı bir bayan hani bana fazla geldi ve yüksek çıkıştı bana ve kendi iç duygularımla geçmişte hissstetirdiği duygularla birleşince maalesef ağzımdan bu çıktı hiç doğru değil farkındayım haklıyken haksız duruma düştüm sözlerimle.

Sürekli açtığın konularda böylesin.
Huylu huyundan vazgeçmez.
Dediğim gibi çoluk çocuk işi bunlar.

Sıradan bir arkadaşıma seni erkek olarak görmüyorum dedim diye çok bozulmuştu. Eşiniz çok kötü olmuştur.

Normalde bir erkeğe hak vermem ama eşin haklı gibi

ortada bir sorun var, eşiniz mesaj dilinde doğru konuşmamış ve bu konu düzeltilmeli. ama siz haklı olduğunuz halde ağır cümle kurarak ya da şüphelerle hareket ederek haklı iken haksız duruma düşmüşsünüz. böyle şeyler söylemek yerine direkt , ben bu şekilde kimse ile konuşmanı istemiyorum bunu düzeltmeni istiyorum deseniz daha iyi olacaktı.

Adam daha yeni tanıştığı kadınla bu şekilde konuştu gibi anladım. Öyleyse çok seviyesiz bir mesaj. Ancak sizin cümleniz maalesef hoş olmamış. Keşke lakayt olması ile ilgili sert bir cümle kursaydınız.

Bu arada başkalarının hayatından etkilene etkilene kendi hayatınıza da bir güzel çekeceksiniz. Bunu bırakın bence.

Haklı buldum seni saçma sapan samimiyet.

Seni erkek gibi görmüyorum lafını ağzına tepecekti. Hadi bakalım sana yok benim malafat diyecekti. Şimdi git kendini kadın gibi hisset diyecekti. O zaman anlayacaktı. Deli deli hareketler edip sonra adamları cinlendiriyorsunuz. Buraya gelip ağlıyorsunuz.
Hem adamın aldattığını düşünüp hem adamdan seks istiyorsunuz. Deli misiniz ?
Aran duzelirse dua et. Düzelmezse kendin düzel. Senin düzelmene inanacagını düşünmüyorum. Gerçekten sert ve kuralları olan biri ise kapının önünde bulabilirsin kendini

Haklı buldum seni saçma sapan samimiyet.
Neresi samimiyet? Kelimeyi uzatması mı? Bir kelimeye sebep kocasını aldatma ile suçlayacak ise kişi kendini sorgulamalı. Haa adamın niyeti yoksa da aklına soktu bile. Bak şimdi ben adamın yerine koydum kendimi şunu derim " Bu zaten bana güvenmiyor. Ben aldatsam da derim ki sen bana zaten güvenmiyordun ee ne oldu şimdi? Akıllı olmak lazım. Her şeye cikismak. Şüpheci olmak bunlar fayda etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…