- 23 Aralık 2012
- 7.322
- 49.126
-
- Konu Sahibi useername0
E sen şimdi naneyi yemedin mi?kızlar hepinize iyi akşamlar.Az önce saçma sapan bir olay yaşadın aslında çok manasız.Eşim iş gereği insanlarla mesaj ve iletişim içerisinde bir bayanla gayet normal bir konuşmanın sonunda bir kelimeyi uzatarak yazmış ve ikisi de emoji kullanmışşunu hani sıkıntı yok direkt teli verdi al bak dedi.Ama ben aşırı şüpheci birine dönüştüm kızlar etrafımda birkaç aldatılan arkadaşım oldu.Her hareketinden nem kapıyorum batıyor bana ve sürekli beni aldattığını düşünüyorum.Her neyse ben de dedim ki ne alaka hiç profesyonel değil neden kelimeyi böyle uzatıyorsun” nasıl yapalımmmm yarın”gibi o da dedi saçmalıyorsun ne vvar bunda ben de ona seni erkek gibi görmüyorum dedim ( bu arada bunun nedeni aramız son günlerde limoniyid ama düzeldi iki üç gündür bir haftadır cinsel birliktelik yaşamıyoruz kendimi arzulanmayan kadın gibi hissediyorum aslında canım çok yanıyor kızlar )o da kardeşi diğer odada telefonla konuşuyordu uzatmadı ama çok sinirlendi baya sonra dedi ki sana bu lafları öyle bir göstereceğim ki dedi gitti diğer odaya. Saçmaldım mı kızlar ama ben sürekli aldatıyor gibi hissediyorum bu normal mi?
Kocası da sıkıntılı bence.
Seni erkek gibi görmüyorum diyen kadıni kapi dışarı edip al sana erkek diyecekti
Nasıl yapalımmmm yarın diye eşiniz iş arkadaşı olan kadına mi yazmış öyle? Belki de aşırı kuruntu olmuş, sizin arkadaşlarınız aldatilinca aynısı bana da olur diye düşünmüşsünz bilemedim. Ama eşinizin bu kadınla samimiyeti ne kadar bir takip etmek lazım çaktırmadan. Seni erkek gibi görmüyorum cümlesi aşırı ağır olmuş. Belki de aldatmiyor sonra toparlaması nasıl olur bu ilişkiyi?kızlar hepinize iyi akşamlar.Az önce saçma sapan bir olay yaşadın aslında çok manasız.Eşim iş gereği insanlarla mesaj ve iletişim içerisinde bir bayanla gayet normal bir konuşmanın sonunda bir kelimeyi uzatarak yazmış ve ikisi de emoji kullanmışşunu hani sıkıntı yok direkt teli verdi al bak dedi.Ama ben aşırı şüpheci birine dönüştüm kızlar etrafımda birkaç aldatılan arkadaşım oldu.Her hareketinden nem kapıyorum batıyor bana ve sürekli beni aldattığını düşünüyorum.Her neyse ben de dedim ki ne alaka hiç profesyonel değil neden kelimeyi böyle uzatıyorsun” nasıl yapalımmmm yarın”gibi o da dedi saçmalıyorsun ne vvar bunda ben de ona seni erkek gibi görmüyorum dedim ( bu arada bunun nedeni aramız son günlerde limoniyid ama düzeldi iki üç gündür bir haftadır cinsel birliktelik yaşamıyoruz kendimi arzulanmayan kadın gibi hissediyorum aslında canım çok yanıyor kızlar )o da kardeşi diğer odada telefonla konuşuyordu uzatmadı ama çok sinirlendi baya sonra dedi ki sana bu lafları öyle bir göstereceğim ki dedi gitti diğer odaya. Saçmaldım mı kızlar ama ben sürekli aldatıyor gibi hissediyorum bu normal mi?
Nasıl yapalımmmm yarın diye eşiniz iş arkadaşı olan kadına mi yazmış öyle? Belki de aşırı kuruntu olmuş, sizin arkadaşlarınız aldatilinca aynısı bana da olur diye düşünmüşsünz bilemedim. Ama eşinizin bu kadınla samimiyeti ne kadar bir takip etmek lazım çaktırmadan. Seni erkek gibi görmüyorum cümlesi aşırı ağır olmuş. Belki de aldatmiyor sonra toparlaması nasıl olur bu ilişkiy
Birkaç hafta birliktelik olmayınca özgüveniniz düşmüş, istenmeyen arzulanmayan kadın olarak düşünmüşsünüz kendinizi. Ama en başta aranızdaki sorunları ve kendi güven, şüphe sorununuzu çözmeniz lazım. Her ihtimale karşı dediğim gibi eşinizin o kadınla olan iletişimini laf sokmadan belli etmeden takipte kalın
Sürekli açtığın konularda böylesin.öncelikle teşekkür ederim düzgünce beni yönlendirdiğiniz için.Hayır eşimin iş arkadaşı değil profilinde aşırı bakımlı olan ev göstereceği bugün konuşmaya başladığı bir bayan hani bana fazla geldi ve yüksek çıkıştı bana ve kendi iç duygularımla geçmişte hissstetirdiği duygularla birleşince maalesef ağzımdan bu çıktı hiç doğru değil farkındayım haklıyken haksız duruma düştüm sözlerimle.
Normalde bir erkeğe hak vermem ama eşin haklı gibikızlar hepinize iyi akşamlar.Az önce saçma sapan bir olay yaşadın aslında çok manasız.Eşim iş gereği insanlarla mesaj ve iletişim içerisinde bir bayanla gayet normal bir konuşmanın sonunda bir kelimeyi uzatarak yazmış ve ikisi de emoji kullanmışşunu hani sıkıntı yok direkt teli verdi al bak dedi.Ama ben aşırı şüpheci birine dönüştüm kızlar etrafımda birkaç aldatılan arkadaşım oldu.Her hareketinden nem kapıyorum batıyor bana ve sürekli beni aldattığını düşünüyorum.Her neyse ben de dedim ki ne alaka hiç profesyonel değil neden kelimeyi böyle uzatıyorsun” nasıl yapalımmmm yarın”gibi o da dedi saçmalıyorsun ne vvar bunda ben de ona seni erkek gibi görmüyorum dedim ( bu arada bunun nedeni aramız son günlerde limoniyid ama düzeldi iki üç gündür bir haftadır cinsel birliktelik yaşamıyoruz kendimi arzulanmayan kadın gibi hissediyorum aslında canım çok yanıyor kızlar )o da kardeşi diğer odada telefonla konuşuyordu uzatmadı ama çok sinirlendi baya sonra dedi ki sana bu lafları öyle bir göstereceğim ki dedi gitti diğer odaya. Saçmaldım mı kızlar ama ben sürekli aldatıyor gibi hissediyorum bu normal mi?
……
öncelikle teşekkür ederim düzgünce beni yönlendirdiğiniz için.Hayır eşimin iş arkadaşı değil profilinde aşırı bakımlı olan ev göstereceği bugün konuşmaya başladığı bir bayan hani bana fazla geldi ve yüksek çıkıştı bana ve kendi iç duygularımla geçmişte hissstetirdiği duygularla birleşince maalesef ağzımdan bu çıktı hiç doğru değil farkındayım haklıyken haksız duruma düştüm sözlerimle
Bence iyi sabretmiş. Yine merhametli adammışKocası da sıkıntılı bence.
Seni erkek gibi görmüyorum diyen kadıni kapi dışarı edip al sana erkek diyecekti
Haklı buldum seni saçma sapan samimiyet.kızlar hepinize iyi akşamlar.Az önce saçma sapan bir olay yaşadın aslında çok manasız.Eşim iş gereği insanlarla mesaj ve iletişim içerisinde bir bayanla gayet normal bir konuşmanın sonunda bir kelimeyi uzatarak yazmış ve ikisi de emoji kullanmışşunu hani sıkıntı yok direkt teli verdi al bak dedi.Ama ben aşırı şüpheci birine dönüştüm kızlar etrafımda birkaç aldatılan arkadaşım oldu.Her hareketinden nem kapıyorum batıyor bana ve sürekli beni aldattığını düşünüyorum.Her neyse ben de dedim ki ne alaka hiç profesyonel değil neden kelimeyi böyle uzatıyorsun” nasıl yapalımmmm yarın”gibi o da dedi saçmalıyorsun ne vvar bunda ben de ona seni erkek gibi görmüyorum dedim ( bu arada bunun nedeni aramız son günlerde limoniyid ama düzeldi iki üç gündür bir haftadır cinsel birliktelik yaşamıyoruz kendimi arzulanmayan kadın gibi hissediyorum aslında canım çok yanıyor kızlar )o da kardeşi diğer odada telefonla konuşuyordu uzatmadı ama çok sinirlendi baya sonra dedi ki sana bu lafları öyle bir göstereceğim ki dedi gitti diğer odaya. Saçmaldım mı kızlar ama ben sürekli aldatıyor gibi hissediyorum bu normal mi?
……
öncelikle teşekkür ederim düzgünce beni yönlendirdiğiniz için.Hayır eşimin iş arkadaşı değil profilinde aşırı bakımlı olan ev göstereceği bugün konuşmaya başladığı bir bayan hani bana fazla geldi ve yüksek çıkıştı bana ve kendi iç duygularımla geçmişte hissstetirdiği duygularla birleşince maalesef ağzımdan bu çıktı hiç doğru değil farkındayım haklıyken haksız duruma düştüm sözlerimle
Neresi samimiyet? Kelimeyi uzatması mı? Bir kelimeye sebep kocasını aldatma ile suçlayacak ise kişi kendini sorgulamalı. Haa adamın niyeti yoksa da aklına soktu bile. Bak şimdi ben adamın yerine koydum kendimi şunu derim " Bu zaten bana güvenmiyor. Ben aldatsam da derim ki sen bana zaten güvenmiyordun ee ne oldu şimdi? Akıllı olmak lazım. Her şeye cikismak. Şüpheci olmak bunlar fayda etmezHaklı buldum seni saçma sapan samimiyet.